• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

:KK73:
Ayy al benden de o kadar bişeyler yapsam mı diyorum sonra kim uğraşcak ne kadar kalcamki hastanede diyorum :KK70:
Böyle hoşgeldin bebeğim yazan süs aldım bikaç mavi balon gene hoşgeldinn Bebek yazan bide bebek çikolatası yeter diyorum

Ben normal doğum yapmayı planlıyorum inşallah bi aksilik olmazsa, o yüzden sancılarım başlayınca aklımıza bile gelmez heralde hastane süsü falan, hiç girmeyeyim bu işlere en iyisi dedim :D

Kkizlar ya sanki aci biber surmusum gibi yuzum yaniyor sabahtan beri neden olabilir veya ne iyi gelir fikri olan var mi?

Slm kizlar bir arkadasim epudral normal dogum yapti ve oneriyor ben de dusunuyorum. Igneyi vuracaklari yeri lokal anestezi ile uyusturuyorlarmis igneyi hissetmiyormussun. Yalniz agri baslar baslamaz hastaneye gidilmesi gerekiyormus. Ayrintili anlatti arkadas kafama yatti aslinda

Yataklari aldijkz mi kizlar? Olculerinjz nedir? Visco, lateks, ortopedik vs hangisini almamiz lazim acaba yoksa pamuk mu yun mu bilemedim

Yataklari aldijkz mi kizlar? Olculerinjz nedir? Visco, lateks, ortopedik vs hangisini almamiz lazim acaba yoksa pamuk mu yun mu bilemedim
Canm aldığım beşiğin içinde hediyeydi içine baktım sünger ama sertliği falan gayet iyi çok kurcalamadım o yüzdeen

Canm aldığım beşiğin içinde hediyeydi içine baktım sünger ama sertliği falan gayet iyi çok kurcalamadım o yüzdeen
Anladim canim bzm besigi yaptirdigimz yer yataklarinin pek iyi opmadigini soyleyince fiyattan dusurup yTagi iptal ettik kendiniz bakiyoruz simdi ama bakalim hangisini alcaz

Slm kizlar bir arkadasim epudral normal dogum yapti ve oneriyor ben de dusunuyorum. Igneyi vuracaklari yeri lokal anestezi ile uyusturuyorlarmis igneyi hissetmiyormussun. Yalniz agri baslar baslamaz hastaneye gidilmesi gerekiyormus. Ayrintili anlatti arkadas kafama yatti aslinda
Bnde Allah nasip ederse epudral normal doğum istiyorum inşallahhh olurr prensen doğum diyorlar :)) 3 4 cm arası açılma olması lazım onu gectiğinde yapmıyorlar anesteziyi :/ katater takıldığı için ilaç takviyesi de yapılabiliyor o cok iyi :KK54:

Ben normal doğum yapmayı planlıyorum inşallah bi aksilik olmazsa, o yüzden sancılarım başlayınca aklımıza bile gelmez heralde hastane süsü falan, hiç girmeyeyim bu işlere en iyisi dedim :KK70:
Ben lohusa tacı ve terliklerimi kendim yaptım işte bi 10 tane balon ve duvar süsü doğum çantamda şuan :)) yeter yaaa:KK48:

Anladim canim bzm besigi yaptirdigimz yer yataklarinin pek iyi opmadigini soyleyince fiyattan dusurup yTagi iptal ettik kendiniz bakiyoruz simdi ama bakalim hangisini alcaz
Her konuda olduğu gibi bu yatsk konusu da muamma yün değil pamuk iyi ortopedik yerine yatı ortopedik iyi bnları biliyorum sadece ve bebek yatağı ne sert ne yumuşak olcak o kadar biliyorum

Kızlar Günaydın acil biri cevap verebilirimi dün geceden beri ishallik var internette hemen doktora gitmem gerektiği yazıyor zararlimi mi hemen gitmelimiyim

Kızlar Günaydın acil biri cevap verebilirimi dün geceden beri ishallik var internette hemen doktora gitmem gerektiği yazıyor zararlimi mi hemen gitmelimiyim
Yok cnm hemen gitme bi kaç günden fazla sürerse genelde sıkıntı oluyor ve isal olduğun için çok sıvı kaybediyorsun suya yüklenmen gerekiyor hemen geçer inşallah ama sen yinede doktoruna sor istersen

Ben lohusa tacı ve terliklerimi kendim yaptım işte bi 10 tane balon ve duvar süsü doğum çantamda şuan :)) yeter yaaa:KK48:

Bencede yeter canım yaa, sonuçta odak noktamız minnoşlarımız, hem hastanede süs falan yapmadık diye kimsenin eleştireceğini de sanmıyorum :D

Selam kızlar
bebişimin boynuna iki defa kordon dolanmis:( böyle olup sonrasinda da açildiğini duyduğunuz örnekler var mi? Erken dogum riskim de varmış normal doğum çok istiyorum tabii bebeğimin sağlığı hepsinden önemlisi....endişelerim çok fazla

Selam kızlar
bebişimin boynuna iki defa kordon dolanmis:KK43: böyle olup sonrasinda da açildiğini duyduğunuz örnekler var mi? Erken dogum riskim de varmış normal doğum çok istiyorum tabii bebeğimin sağlığı hepsinden önemlisi....endişelerim çok fazla
Canim bana kendi doktorum kordon dolanmasinin normal dogumu engellemedigini soylemisti ama tabi kontrol altinda olarak kendi doktorunun karar vermesi gerekir. Ama haftan itibariyle zaten bebisin yeterince buyumjstur canini skma iyiyi dusun kendini strese soktukca daha fazla riske girersin

Selam kızlar
bebişimin boynuna iki defa kordon dolanmis:KK43: böyle olup sonrasinda da açildiğini duyduğunuz örnekler var mi? Erken dogum riskim de varmış normal doğum çok istiyorum tabii bebeğimin sağlığı hepsinden önemlisi....endişelerim çok fazla
Canim bebisinle bol bol konuş sakinlesin stres Hiç iyi değil

Canim bende de v oldu birkac gun ama ben kirazi cok yemistim ona bagladim. Kiraz yiyince cok calisiyor bagirsaklarim

Kizlarrr benim bebegim minikmis... kac foktora gittim bebegin gelisimi geri gebrmelik zehirlenmesi riski soz konusu dedi.. ama dun tavsiye uzerine iyi bir doktora gittim. Evet 10 ila 14 gunluk bir fark var ama zehitlenme soz konusu degil. Butun bebekler 3,5- 4 kg dogmak zorunda degilm iyi beslenirsen senin bebeginde doguma kadar 3 kiloyu bulur dedi.. sukur bebegin saglik durumu iyi. Kan dolasimi, kalp ritmi vs bakildi hersey normal..
Uzulmuyorum artik bebegim zamaninda saglikli dogsun baska bisey istemem... suanda 1100 gr olmus agirligi. Boyuda 39 cm...

Bnde Allah nasip ederse epudral normal doğum istiyorum inşallahhh olurr prensen doğum diyorlar :)) 3 4 cm arası açılma olması lazım onu gectiğinde yapmıyorlar anesteziyi :/ katater takıldığı için ilaç takviyesi de yapılabiliyor o cok iyi :KK54:

Evet arkadasim da 2 cm acilmayla gitmis erken gitmek gerekiyormus. Ben de bi dr mla goruseyim

Back