Ayy aynı bizim oğluşlar tatlım bnde 2 hafta sonra nst başlıorummm inş :))Kislarrr bugun kontrolumuz vardi. 34 haftalik olduk. Iki haftaya dustum cok sukur. 36 da gidicez ve nst baslicak. Hersey suanda iyi cok sukur. 2500 kilo 46cm boyu var oglusumun.
İstanbulun neresi canımİstanbul cok sicak kizlar cidden dayanilir gibi degil napcaz bu sıcaklarla
Insallah canim. Cok heyecanliyim ben de yaklastikca hem korkular hem sevincler karmasik duygular :))Ayy aynı bizim oğluşlar tatlım bnde 2 hafta sonra nst başlıorummm inş :))
Gözün aydın canım biz de senden bi gün sonrayiz ve kontrolum uz yarın bakalin ne kadarlık olmusuzBizim de dün kontrolümüz vardı teyzeleri.
Yaklaşık 2400kg ve 44cm olmuşuz.
Herşey yolunda gözüküyor. 2 hafta sonra bidaha gideceğim. Kontrollerin 2 haftada 1e düşmesi iyi oldu. Ayda bir olunca resmen bir asır gibi geliyordu beklemek.
Gözün aydın canım biz de senden bi gün sonrayiz ve kontrolum uz yarın bakalin ne kadarlık olmusuz
Sağol canim benimHayırlısı canım, güzel haberlerini bekliyoruz bebişinin...
Kadikoy canim anadolu yakasiİstanbulun neresi canım
Ben de bakirkoyde oturuyorum gerçekten çok sıcak dayanilir gibi degilKadikoy canim anadolu yakasi
Biz de aynıyiz canım. Bir şekilde gönlünü yapmaya çalış razi olmazsa bu konu için esinle sakin huzursuz olmaKizlar isim konusunda esimle bi turlu anlasmaya varamiyoruz doguma az kaldi hala bebisimin ismi muamma(
Olduk bile sanirim birde fazla duygusal oldugumdan ondan bisiler bekliyorum hic alttan almayinca daha kotu oluyoruz :/Biz de aynıyiz canım. Bir şekilde gönlünü yapmaya çalış razi olmazsa bu konu için esinle sakin huzursuz olma
Hangi isimşeri düşünüyorsunuz canımOlduk bile sanirim birde fazla duygusal oldugumdan ondan bisiler bekliyorum hic alttan almayinca daha kotu oluyoruz :/
En doğrusu 3. İsim bulmak hemde benim adım cok güzel bence gökçeEşim meryem dedi ben elif ece dedim gökçede karar kıldık
Ne guzel ortak bir isimde kaarar kilmissiniz. Darisi basimiza :)Eşim meryem dedi ben elif ece dedim gökçede karar kıldık
Dalga konusu olmuyo demiEn doğrusu 3. İsim bulmak hemde benim adım cok güzel bence gökçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?