2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

İyi akşamlar kızlar
Bende aşırı yoruluyorum bi iki iş yaptığımda sonrasında hasta gibi yatıyorum ve cok ağrım oluo kaslarımda iyiki işten kovulmuşum vallahi çalışamazdım bel ağrısı kas ağrısı mahvediyor :/ sıcaklarda gelşyor Allah yardımcımız olsun..
Bu arada amcamın kızınn dün sancıları başladı sabah iyice artmış hala doğurmasını bekliyoruz 12 gibi 4 cm acıklığı vardı suyuda gelmişti ama hala açılmasını bekliyorlar sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Hastahane çantası da hazırlamamız lazım yavaştan. Kiste yapan paylaşsa iyi olur kızlar. Ben internette boyle bir liste buldum.

Eklentiler

• image.png
    223,8 KB · Görüntüleme: 45
Gunaydin kizlar.. Alisverisler tamamlanmaya baslamis. Ben de cogunu bitirdim. Besik ve bakim cantasi kaldi. Ama benim tekstil urunleri ve ayakkabi cok oldu. Annem kiz kardesim yengem hepsi ayri ayri o kadar cok sey almislar ki.. Bi kac koliyi acmadim daha benim aldiklarim dolaba ancak sigiyo zaten:) onlara da almayin diyorum ama heves iste. Kizimin teyzesi gelsin hepsini yikayip utulesin size fotolarini atarim. Kizmar size tavsiye bepanten pisik kremi alip bi kac tane eve koyun. Bi tane de cantaniza.Lazim olabilir sicak olacak malum.

rabbim kurtarsın tez elden bir avazda iyi haberlerini yazarsın:)

Gunaydin guzel anneler. Sampuan muhabbeti yapildi bilemiyorum ama karar veren var mi? Benim kafam cok karisik. Mustela dusunuyorum agirlikli olarak ama kararsizim.

Gunaydin guzel anneler. Sampuan muhabbeti yapildi bilemiyorum ama karar veren var mi? Benim kafam cok karisik. Mustela dusunuyorum agirlikli olarak ama kararsizim.

Mustelanın sanıldığı kadar masum olmadığına dair görüşler var internette, ben de kararsızım ama bilemiyorum şampuanda mom's green mi alsam bübchen mi, kıyafetleri için de karar veremedim pufff

Mustelanın sanıldığı kadar masum olmadığına dair görüşler var internette, ben de kararsızım ama bilemiyorum şampuanda mom's green mi alsam bübchen mi, kıyafetleri için de karar veremedim pufff

Bi kaç yerde okudum mustela konak yapmıyo çok güzel diye ben de mustela alıyım diyodum yaa herşeyde bi tezler bi antitezler var neye elimi atsam kararsız kaldım tekstl en basiti canım bi çıkıyosun pıt pıt alıyosun geçiyosun

Dalan roxy var sabun tozu. Dogru yazdim mi bilmiyorum ama ben kiyafetleri icin onu dusunuyorum. Sampuan konusunu cok dusunuyorum kafam cok karisik

neden ki canım ya bende mustela duşüüyorum ve hiç kötü yorumla karsılasmadım

Maşallah, hazırlıklar herkeste tam gaz devam ediyor anlasılan Biz odamızın düzülmesini bekliyoruz, 1-2 hafta içersinde tamamlanır sanırım. Ondan sonra tek tek aldığım kıyafetleri yerleştireceğim. Herşey poşetlerde olduğu için ne aldım ne almadım şimdiden unuttum bile.

Ha, şu çok önerilen Philips Avent Soothie emziklerden aldım. Bakalım işimize yarayacak mı. Bir de biberonlarını almayı düşünüyorum, oldu ki emziremedim bulunsun kıyıda köşede

Eklentiler

• image.jpeg
    17,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…