Amin canım hepimizinkini inş. Allah sağlıkla kolayca kucagimiza almayi nasip etsin.İyi günlerde kullan canım Allah içini doldursun
Bunlar benim aldıklarım kızlar umarım fikir olur size.
Bunlar benim aldıklarım kızlar umarım fikir olur size.[/QUOTE hayırlı olsun şeker,hemen hemen aynı şeyleri almışız.oyun parkı araştırıyorum ben de şu ara,markası ne acaba
Çok sağol bitanemGüle güle kullansın minik neva ve annesi
Graco canım bebeğin hareketine göre müzik ve titreşim yapıyor otomatik. Sıcaklık falan da ölçüyor. Geldikten sonra da resmini atarım.oyun parki
rabbim kurtarsın tez elden bir avazda iyi haberlerini yazarsın:)İyi akşamlar kızlar
Bende aşırı yoruluyorum bi iki iş yaptığımda sonrasında hasta gibi yatıyorum ve cok ağrım oluo kaslarımda iyiki işten kovulmuşum vallahi çalışamazdım bel ağrısı kas ağrısı mahvediyor :/ sıcaklarda gelşyor Allah yardımcımız olsun..
Bu arada amcamın kızınn dün sancıları başladı sabah iyice artmış hala doğurmasını bekliyoruz 12 gibi 4 cm acıklığı vardı suyuda gelmişti ama hala açılmasını bekliyorlar sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Gunaydin guzel anneler. Sampuan muhabbeti yapildi bilemiyorum ama karar veren var mi? Benim kafam cok karisik. Mustela dusunuyorum agirlikli olarak ama kararsizim.
Mustelanın sanıldığı kadar masum olmadığına dair görüşler var internette, ben de kararsızım ama bilemiyorum şampuanda mom's green mi alsam bübchen mi, kıyafetleri için de karar veremedim pufff
Dalan roxy var sabun tozu. Dogru yazdim mi bilmiyorum ama ben kiyafetleri icin onu dusunuyorum. Sampuan konusunu cok dusunuyorum kafam cok karisikMustelanın sanıldığı kadar masum olmadığına dair görüşler var internette, ben de kararsızım ama bilemiyorum şampuanda mom's green mi alsam bübchen mi, kıyafetleri için de karar veremedim pufff
Mustelanın sanıldığı kadar masum olmadığına dair görüşler var internette, ben de kararsızım ama bilemiyorum şampuanda mom's green mi alsam bübchen mi, kıyafetleri için de karar veremedim pufff
neden ki canım ya bende mustela duşüüyorum ve hiç kötü yorumla karsılasmadım
Hepsi çok güzel canım güzel günlerde giyinsin.pamidor un sitesinden baktım ürün açıklaması yok yeri nasıl acaba pamuk mu
Hangisinin canım?Hepsi çok güzel canım güzel günlerde giyinsin.pamidor un sitesinden baktım ürün açıklaması yok yeri nasıl acaba pamuk mu
Genel olarak tekstil ürünlerinin yeri nasıl acabaaHangisinin canım?
Genel olarak tekstil ürünlerinin yeri nasıl acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?