Ayy çok teşekkür ederim siparis verdim ama aklıma takilmisti nasıl acaba yerleri diye.baya hesapliya geldi Teşekkürler tatlimPamuklu ve yumuşacık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok teşekkür ederim siparis verdim ama aklıma takilmisti nasıl acaba yerleri diye.baya hesapliya geldi Teşekkürler tatlimPamuklu ve yumuşacık.
Rica ederim canım güle güle kullansın bebeğin. Allah giydirmeyi nasip etsin.Ayy çok teşekkür ederim siparis verdim ama aklıma takilmisti nasıl acaba yerleri diye.baya hesapliya geldi Teşekkürler tatlim
Hepsi tamam da el aynasını ne yapacağız ya hu?Hastahane çantası da hazırlamamız lazım yavaştan. Kiste yapan paylaşsa iyi olur kızlar. Ben internette boyle bir liste buldum.
Gunaydin canim el aynasiyla yattigimiz yerden makyaj yapacagiz:) bu arada dogum kocunla nasil gidiyo? Ben de haftaya normal dogum egitimine gidecegim. Ama daha koc bulamadim:)Hepsi tamam da el aynasını ne yapacağız ya hu?
Gayet iyi gidiyor canım arada konuşuyoruz. Eğitimden sonra görüşlerin falan çok değişiyor. Mutlaka gitmeni öneririm. Orada eğitim veren doula ile anlasabilirsin. Hangi ildeydin?Gunaydin canim el aynasiyla yattigimiz yerden makyaj yapacagiz:) bu arada dogum kocunla nasil gidiyo? Ben de haftaya normal dogum egitimine gidecegim. Ama daha koc bulamadim:)
Ankaradayim canim ama bir doula falan bulamadim netten arastirdim biraz ama genelde ist ve izmirde var.Gayet iyi gidiyor canım arada konuşuyoruz. Eğitimden sonra görüşlerin falan çok değişiyor. Mutlaka gitmeni öneririm. Orada eğitim veren doula ile anlasabilirsin. Hangi ildeydin?
Benim doulam ankara ya gelecek eğitim için. Mucizen com dan iletişime geçebilirsiniz. Teli var sitede. O sana doula konusunda yardımcı olur canım.Ankaradayim canim ama bir doula falan bulamadim netten arastirdim biraz ama genelde ist ve izmirde var.
Aydan biri ye mi gidiyordun ben mi yanlış hatırlıyorum? Doğum için konuştunuz mu? Arkadaşıma sincan koru 8000-10000 arası olur demiş.Ankaradayim canim ama bir doula falan bulamadim netten arastirdim biraz ama genelde ist ve izmirde var.
Evet canim imk zamanlar ona gittim ama koruda dogum cok pahali geldi bana simdi gataya gidiyorum. Dogumu nerde ve nasil yapacagima da karar vermedim. Normal dogum cok istiyorum ama korkuyorum. Bir de bi gun gatanin acilene gitmistim oraya korudan bir bebek sevk etmislerdi yeni dogmus kuvezde. O kadar para alip hala baska bir hastaneye gonderiyorlar. Demek ki ora bile tam tesekkullu degil. gerci bana kalsa artik hic dr a gitmem. Evde dogumu beklerim.Her gittigim de uzulerek cikiyorum. Ama mecbur gidiyorum.Aydan biri ye mi gidiyordun ben mi yanlış hatırlıyorum? Doğum için konuştunuz mu? Arkadaşıma sincan koru 8000-10000 arası olur demiş.
Sen benim doulamı ara eğitimde bu korkulardan arınıyorsun canım. Ankara da haziran sonu eğitim var. Ben şu an hiç korkmuyorum doğumdan.Evet canim imk zamanlar ona gittim ama koruda dogum cok pahali geldi bana simdi gataya gidiyorum. Dogumu nerde ve nasil yapacagima da karar vermedim. Normal dogum cok istiyorum ama korkuyorum. Bir de bi gun gatanin acilene gitmistim oraya korudan bir bebek sevk etmislerdi yeni dogmus kuvezde. O kadar para alip hala baska bir hastaneye gonderiyorlar. Demek ki ora bile tam tesekkullu degil. gerci bana kalsa artik hic dr a gitmem. Evde dogumu beklerim.Her gittigim de uzulerek cikiyorum. Ama mecbur gidiyorum.
Senin doulan her sehre gidiyomu ki?Sen benim doulamı ara eğitimde bu korkulardan arınıyorsun canım. Ankara da haziran sonu eğitim var. Ben şu an hiç korkmuyorum doğumdan.
Eğitim için orada canik sadece ızmir içi çalışıyor. Ama tanıyordur mutlaka oradan doula.Senin doulan her sehre gidiyomu ki?
Anladim cnm burda egitimi nerde verecek acaba? Ben egitim icin randevu aldim da.Eğitim için orada canik sadece ızmir içi çalışıyor. Ama tanıyordur mutlaka oradan doula.
Cukurambarda tatlım. Sen hangi merkezden randevu aldın?Anladim cnm burda egitimi nerde verecek acaba? Ben egitim icin randevu aldim da.
Bir de ücret ne kadar?Anladim cnm burda egitimi nerde verecek acaba? Ben egitim icin randevu aldim da.
Eğitimin içeriğinde neler Var?Tobb universitesi canim.
Hangi tarihlerde yapılıyor ve ücretli mi acaba ? Bn sincan koruya gidiyorum orann kendi eğitimlerine katılıyorum cokda faydalı buluyorum:)Tobb universitesi canim.