Molfix te olabilir. Kullaanivi yorumlatina bakiyorum da herkes ayri bisey diyor. Galiba deneyip karar verecegiz...Ben molfix kullanmayı düşünüyorum . Çevremde ki herkes onu kullanıyor gayette memnunlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Molfix te olabilir. Kullaanivi yorumlatina bakiyorum da herkes ayri bisey diyor. Galiba deneyip karar verecegiz...Ben molfix kullanmayı düşünüyorum . Çevremde ki herkes onu kullanıyor gayette memnunlar.
Bende yastikla uyuyorum. Mumkun oldugunca da sola dogru yatiyorum..Canim bacak arasına yastık koyuyor musun?
Evet bacak arama belimin altina bir yastik basimin altina da iki yastik koyuyorum biraz olsun iyi geliyor ama sicaklar da basladi ya onun da etkisi oluyor uykusuzlukta tabi Allah yardimcimiz olsnBende yastikla uyuyorum. Mumkun oldugunca da sola dogru yatiyorum..
Yastiksiz olmazki cnm ben arastirdim son olarak penelope un yastik ve yorganinda karar kildim haftasonu almayi planliyorum. Yastik yumusacik iki buklum yapip cantana bile atabiliyosun her an yaninda oluyo boylelikleKızlar bebek yatağı yaptırıcam da şöyle bi konu var yastık koymayın yatağına boş olsun diyolar Allah korusun boğulmalara karşı ama bebeğin gelişimi için acaba yastık gerekli olur mu ne biliyim kafacığı yumuşacık olcak hiç bu konuyu araştıran var mı
Sleepy ve molfix kullananlar cok mutlu. Ama benc simdiden stok yapmamak lazim her bebegin cildi farkli hassaslikta oldugu icin bez konusunda da birine iyi gelen birine gelmeyenilir. Ben her markanin tanitim paketleri var ( icinde 5 adet bez oluyor yanilmiyorsam) onlardan alip denemeyi dusunuyorum. Hangisi bebegime iyi gelirse onunla devam edicem. Sleepynin internet sitesine bakmistim bir ara kayit olunca deneme bezi gonderiyordu hala devam ediyor mu bilemiyorum tabiGunaydin kizlar sabah sabah bebek bezlerine bakiyorum. Hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz. Prima disindaki markalara bakiyorum. Sleppy nasil bir urun , cevrenizde kullanip memnun kalan var mi? Malum uzun sure kullanilacak bu yuzden fiyatlara da dikkat ediyorum... yorumlariniz ve onerilerinizi bekliyorum. Arastirmaci anneler :)
Canim mutlaka 3 litre su ic her gun bide tuzu 0a indir. Yemeklere tuz koymuuorum ne zamandir esim söyleniyor ama yapcak bisi yoo balon gibi oluyorum biraz tuzlu yiyince, uyusup karincalanmalardan hic bahsetmirlum bile.İyi pazarlar güzel anneler
2-3 gündür ödem sorunuyla karşı karşıyayım. Bundan önce de elbette vucudum su topladı ama son günlerde ayaklarımın ve ellerimın o kadar şiştiğini hissediyorum ki Bunda havalarında etkisi vardır mutlaka. Var mı önerisi olan?? Minimuma nasıl iner şu şişkinlik? Doğuma daha 10 hafta var, böyle devam ederse ilersini düşünemiyorum.
Kizlar bebislerim kiyafetlerini yikamak icin hangi degerjani kullanmayi dusunuyorsunuz? Dalini oneren cok var ben daha detayli arastirma yapmadim ama dogal bisi olsun istiyorum. Baby&me, yesil anne vs var ama henuz karar veremedim
Ben ilk kıyafetleri için dalin aldım onu kullanıcam ama etrafımda bi çok anne çocuğu başta Nasıl alıştırırsan öyle gider diyo. Birçoğu kendi kıyafetlerine kullandıkları deterjanı kullanıyormuş sadece yumuşatıcı koymuyorlarmış bilmiyorum benim de kafam karışık bu konudaKizlar bebislerim kiyafetlerini yikamak icin hangi degerjani kullanmayi dusunuyorsunuz? Dalini oneren cok var ben daha detayli arastirma yapmadim ama dogal bisi olsun istiyorum. Baby&me, yesil anne vs var ama henuz karar veremedim
Sağol canım bakıyım ben deYastiksiz olmazki cnm ben arastirdim son olarak penelope un yastik ve yorganinda karar kildim haftasonu almayi planliyorum. Yastik yumusacik iki buklum yapip cantana bile atabiliyosun her an yaninda oluyo boylelikle
hayırlı olsun güle güle kullansın kuzucukBunlar benim aldıklarım kızlar umarım fikir olur size.
Çok sağol canım çok teşekkür ederimhayırlı olsun güle güle kullansın kuzucuk
İyi günlerde kullan canım Allah içini doldursunKızlar pamidor da %50 tekstilde
Her 200 tlye 50 tl bebek araç gereclerinde indirim var.