• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba hamişler :)
Bugün 75gram şeker yüklemesi yaptırdık,korka korka gittim valla ama çok şükür cok normal çıktı değerlerim içim rahatladı, idrar tahlili de temiz şükür daha önce biraz iltihap vardı duocid kullandım o da bitmiş..bol su iç beslenmeye dikkat et herşey yolunda dedi... 15 gün sonra kontrole gidicez tekrar, Allahtan bir şey çıkmazsa seminerin ilk haftasını burada yapıp 2.hafta için 25 haziran gibiİzmire gitmeyi planlıyorum kısmetse. inşallah her şey yolunda gider...

Bu arada hala beşik puset bebek arabasını alamadık...artık halletmek lazım..
herkese sevgiler...

Catlak karşıtı lierac kullanıyorum memnunum kızlar. Şu ana kadar catlak oluşmadı. Bir iki haftadır akşam da Kremliyorum. Dus cikisi da bebe yağı sürüyorum.

Umarım bu süreci catlaksiz atlatırım. 1 kilo almışım bu ay.

Ben de lierac kullanıyorum,benim zten çatlaklarım vardı ama şimdilik yeni oluşan bir çatlak ya da kırmızılık falan yok,lierac sürdükçe kaşıntılar da bitti nerdeyse. İyi ki almışım..başka da bir şey kullanmıyoum..

Bugün 75gram şeker yüklemesi yaptırdık,korka korka gittim valla ama çok şükür cok normal çıktı değerlerim içim rahatladı, idrar tahlili de temiz şükür daha önce biraz iltihap vardı duocid kullandım o da bitmiş..bol su iç beslenmeye dikkat et herşey yolunda dedi... 15 gün sonra kontrole gidicez tekrar, Allahtan bir şey çıkmazsa seminerin ilk haftasını burada yapıp 2.hafta için 25 haziran gibiİzmire gitmeyi planlıyorum kısmetse. inşallah her şey yolunda gider...

herkese sevgiler...
Dogumu nerede yapacaksın? Ben ata sağlıkta yapacağım.

Kizlar bebislerim kiyafetlerini yikamak icin hangi degerjani kullanmayi dusunuyorsunuz? Dalini oneren cok var ben daha detayli arastirma yapmadim ama dogal bisi olsun istiyorum. Baby&me, yesil anne vs var ama henuz karar veremedim

Ben de çok krarsız kldım aslında yeşil anne ürünleri çok aklıma yattı ama..sonra vazgeçtim herşeyi ultra organik olmasın bizler nasıl büyüdük öyle büyüsün istiyorum,sabun tozu aldım onunla yıkayacağım herşeyini hacışakirin.

Dogumu nerede yapacaksın? Ben ata sağlıkta yapacağım.
Doğum için İstanbula döneceğim canım yine..doktorum ağustos bası burada ol mutlaka dedi..Pendikte Remedy hospital da yapacağım kısmetse.Hastane çoook süper değil ama odaları güzel,yenidoğan yoğun bakımı var ve ücretsiz,10tane kuvöz var, yenidoğan hemşirelerine bileyim tam teşekküllü bi hastane..tanıdıklar da var..zaten doktorumuz çok içimize sindi güven verdi çok tecrübeli..Hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza yavruları :)

Slm kızlar hazirliklar tüm hızıyla devam ediyor maşallah herkese. Ben de tamamladım sayılır ama sanki hep bişeyler eksikmis gibi geliyor. Özellikle kıyafet konusunda artık doğduğunda ihtiyaç duydukları alırız olmasa. Ben uzun araştırmalar sonucu deterjan olarak frendly aldım şampuan bebe yağı olarak da bübchen aldım bebek arabası graco evo aldım oda takımını da cilekten aldık ama temmuz başı gelsin dedim şimdiden tozlanmasin o zaman kiyafetlerini de yıkayıp yerlestiritim artık. Eksik olarak bakim cantamiz kaldı o konuda biraz kararsizim okideog diye bi marka var ürünleri çok güzel ama biraz pahali başka markalardandan beğendiğim bişey bulamadım sonuçta önemli bişey sürekli yanımızda tasiyacagiz. Siz ne dersiniz:KK54:

Rica ederim canım güle güle kullansın bebeğin. Allah giydirmeyi nasip etsin.
Canım çok sağol pamidora güttik bugün bi hastane çıkışı daha alıyım diyodum bornoz takımı kundak mundak müslin örtüler bişeyler aldım valla çok iyi oldu canım Allah razı olsun haberim yoktu hiç

Kızlar bu arada travel sistem bebek arabası alıcaklar için anakucağının belli testlerden geçmesine dikkat edin arabaya koyucaz Allah korusun kimilerinin plastiği çok dandik oluyo süngerlerine falan bi dokunun derim

Kızlar bu arada travel sistem bebek arabası alıcaklar için anakucağının belli testlerden geçmesine dikkat edin arabaya koyucaz Allah korusun kimilerinin plastiği çok dandik oluyo süngerlerine falan bi dokunun derim
Aynen kıyafetleri internetten bir şekilde aldım da araba puset oyun parkini cesaret edemedim sağlam hafif bir şey olsun istiyorum

Canım çok sağol pamidora güttik bugün bi hastane çıkışı daha alıyım diyodum bornoz takımı kundak mundak müslin örtüler bişeyler aldım valla çok iyi oldu canım Allah razı olsun haberim yoktu hiç

Rica ederim canım kampanya tam bizim için düzenlenmişti sanki. Bende eksiklerimi tamamladım çok şükür. Bezimiz kaldı bir tek.

Cok guzel hazirlaniyorsunuz kizlar tebrik ederim. Ben hafta arasi calismaktan haftasonu da plan programlardan daha dogru duzgun hic biseyini alamadim bebegimin :(
Arabasina karar verdik ama sampuandir bezdir emziktir gibi detaylara hic giremedik daha. Haziran da ramazan simdi herkes oruclu olacak. Kimseyle gidip de alisveris yapamam. Umarim temmuzda her seyi yetistiririm. Agirlasmamis olmam lazim bu arada tabi :)
Ne zamana kadar calisacaksiniz kizlar? Agustos 26 dedi dogum icin doktor bana tahmini. Agustos 1e kadar calisirim diyorum havalar cok zorlamazsa.

herkese sevgiler...
Seminerin ilk haftası kendi olulumzda yapmak mecburi mi

Cok guzel hazirlaniyorsunuz kizlar tebrik ederim. Ben hafta arasi calismaktan haftasonu da plan programlardan daha dogru duzgun hic biseyini alamadim bebegimin :KK43:
Arabasina karar verdik ama sampuandir bezdir emziktir gibi detaylara hic giremedik daha. Haziran da ramazan simdi herkes oruclu olacak. Kimseyle gidip de alisveris yapamam. Umarim temmuzda her seyi yetistiririm. Agirlasmamis olmam lazim bu arada tabi :)
Ne zamana kadar calisacaksiniz kizlar? Agustos 26 dedi dogum icin doktor bana tahmini. Agustos 1e kadar calisirim diyorum havalar cok zorlamazsa.
benimde ağustos 17 dedi bende aksilik olmassa ilk haftasına kadar gelmeyi düşünüyorum bakalm

Back