- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun hep iyi haberler alalım..Gözün aydın canım darısı bizim başımıza. İnşallah bizim bebeklerimiz de sağlıklıdır.
teşekkürler :)Gözünaydın
sağolasın canım:) gör bakalım oğluşunu:) bizim de kontrolümüz vardı bugün el salladı küçük bey bize :))Coook sevindim Allah büyükl :)) bzde oğluş beklioruz yarın detaylı ultrasonumuz varrr görcem oğlumu :)) hadi gecmiş olsun sağlıklı bebişlerimiz olsunn
Çok geçmiş olsun canım,kaloriferleri yakmıyorlar mı,Havalar hala soğuk ya hele de akşamları.Dikkat et kendine canım,ılık limonlu su iç bol bol.Günaydın canım, hayırlı cumalar.
Üşütmüşüm yine kendimi kötü hissediyorum. Evde kaloriferler yanmıyor, elektrik sobası da bir yere kadar.
Canım bende de oldu bu durum doktor ultrasonlardan da farklı çıkabiliyor dedi.Bir iki hafta önde olması sorun olmazmış.Zaten sonra dengelendi durum.Olabiliyormuş böyle şeyler,endişelenme.Günaydın kızlar hayırlı cumalar.. benim bebis 1 hafta önden gidiyor ultrasonda bi cogunuzunkıde öyle burda sanırsam ama doktorum sen ona bakma son adet tarihine göre bak dedi size doktorunuz bişey söyledimi bu konu hakkında. .
sağolasın canım :)Aynı dert bizde de var hiçbir erkek ismi içimize sinmiyor.
Çoook sevindim,gözünüz aydın canım.Oğluşun olacakmış senin de.Benim de oğlum olacak insallah.Dün rüyamda doktor hayır kızınız olacak diyordu nasıl panikledim olmaz kıyafet aldım diye :)
Kızlar kilo konusu açılmış ben de 4-4.5 kilo almisim.Son iki haftada çok aldım malesef,bi anda arttı anlamadım
amin canım:)) hepimizin evlatlarına sağlıklı ömürler versin inşallah..Çok sevindim canım. biliyordum böyle olacağını.
50 yaşında doğuranlar var 35 ne ki? Sağlıkla kucağına al oğlunu. Allah ömür versin.
sağol canım biz de çok sevindik:)Ay çok sevindim gözünüz aydin
Öztürkçe isimlere bakıyım dedim şimdi bizim çift vatandaşlığımız olucak o yüzden ü lü ö lü isim kullanmayalım dedik dora ismi hoşuma gitti heryerde kullanılır diye bi baktım prezervatif markasıymış
Şimdi ben kızımı niye bile bile arkadaşlarına alay konusu yapim valla çok zor
Benim de oldukça düşük ama doktorum decavitten başka bişey vermedi bi de demir hapı. D vitamini için de tereyağı,iyi pişmiş ciğer tüketmemi ve güneş görünce hemen güneşlenmemi söyledi :)Kizlar benimde d vitaminim cok dusukmus. Bunun icin devit 3 damla onerdiler henuz kullanmaya baslamadim ama ilacla da ne kadar yukselebilir baska dogal yontemler var mi acaba meyve sebze vs bilgisi olan var mi?
Hadi yaa dora ismini bende çok beğenmiştim. Benim ilk babam dalga geçti nevar nee var diye. Ne koysam dalga geçeceksiniz kızımın adı Neva olacak dedim.Öztürkçe isimlere bakıyım dedim şimdi bizim çift vatandaşlığımız olucak o yüzden ü lü ö lü isim kullanmayalım dedik dora ismi hoşuma gitti heryerde kullanılır diye bi baktım prezervatif markasıymış
Şimdi ben kızımı niye bile bile arkadaşlarına alay konusu yapim valla çok zor
Çok sağol canım. Kömür bitti o yüzden yanmıyor. Evler de buz gibi. Elimden geldiğince dikkat ettim ama hastalık buluyor malesef.Çok geçmiş olsun canım,kaloriferleri yakmıyorlar mı,Havalar hala soğuk ya hele de akşamları.Dikkat et kendine canım,ılık limonlu su iç bol bol.
Canım bende de oldu bu durum doktor ultrasonlardan da farklı çıkabiliyor dedi.Bir iki hafta önde olması sorun olmazmış.Zaten sonra dengelendi durum.Olabiliyormuş böyle şeyler,endişelenme.
Neva çok güzel bir isim bence canım,adıyla yaşasın kuzun :)Hadi yaa dora ismini bende çok beğenmiştim. Benim ilk babam dalga geçti nevar nee var diye. Ne koysam dalga geçeceksiniz kızımın adı Neva olacak dedim.
Amin canım Allah razı olsun. Ben ilk duyduğumdan beri istiyordum bu ismi. Sağolsun eşim de kırmadı aileler de karışmayinca koydum gitti. Ha sonradan cinsiyet dönerse işimiz yaş.Neva çok güzel bir isim bence canım,adıyla yaşasın kuzun :)
canım dikkat et tam hastalık havası üşütmemek lazım,ayakları sıcak tutalım:) ben külotlu termal çorap giyiyorum okulda hala,korkuyorum üşütürüm diye. Meyve yemeyi de ihmal etme direncin düşmesin portakal kivi ananas c vitamini bombası malum..Çok sağol canım. Kömür bitti o yüzden yanmıyor. Evler de buz gibi. Elimden geldiğince dikkat ettim ama hastalık buluyor malesef.
Gün içinde yediğim meyvenin haddi hesabı yok. Bak sadece bugün yediklerimi sayayım. Cani çeken olursa da yollarım.canım dikkat et tam hastalık havası üşütmemek lazım,ayakları sıcak tutalım:) ben külotlu termal çorap giyiyorum okulda hala,korkuyorum üşütürüm diye. Meyve yemeyi de ihmal etme direncin düşmesin portakal kivi ananas c vitamini bombası malum..
meyvede şeker yüksek malum yiyelim tabii ama abartmadan :)) günde 2-3 porsiyon olabilir 1 elma 1 portakal 1 muz gibi..Gün içinde yediğim meyvenin haddi hesabı yok. Bak sadece bugün yediklerimi sayayım. Cani çeken olursa da yollarım.
Muz
3 elma
2 portakal
7-8 çilek
1 armut
15-20 çağla
3 incir.
ya benim niye kilo aldığım belli oldu.
Güzelmiş gerçekten bartu ismi ismiyle yaşasın bebekin :)Ben de takıntılıyım o konuda..hem Öztürkçe olsun istiyorum hem de üö ş ç ğ gibi Türkçe karakter içermesin istiyorum ben yurtdıışnda çok problem yaşamıştım. Yurtdıışndaki arkadaşlarım kızlarına Deniz ,Defne, Merlin,Melisa gibi isimler koydular her kültürde de benzer kullanılıyor diye.
Biz oğlumuza BARTU ismi koymayı düşünüyoruz,Türk ordusunun ilk komutanıymış ve servet,varlık,güçlü,kuvvetli anlamları var. Hoşumuza gitti, hem Türkçe karakter yok hem de Öz Türkçe ...:)
Amin canım inşallah bakalım şimdilik Bartu diyoruz sonradan başka bir isim çıkar mı bilmiyorum :)Güzelmiş gerçekten bartu ismi ismiyle yaşasın bebekin :)
İlla dalga geçen biri oluyo sen yine iyi cesaret etmişsin söylemeye ben düşündüğün bi isim var mı diye sorduklarında yerlere göklere bakıyorum :))Hadi yaa dora ismini bende çok beğenmiştim. Benim ilk babam dalga geçti nevar nee var diye. Ne koysam dalga geçeceksiniz kızımın adı Neva olacak dedim.
Hiç şekerli birşey tüketmiyorum. Ne aldıysam bu meyve ile işte. Tuz zaten sıfıra yakın ananem tansiyon hastası hepimiz alıştık tuzsuz yemeklere.meyvede şeker yüksek malum yiyelim tabii ama abartmadan :)) günde 2-3 porsiyon olabilir 1 elma 1 portakal 1 muz gibi..
muz yemek lazımmış potasyum kasılmaları engellermiş kanamaya karşı bi önlem gibi..ama çok kalorili olduüu için abartmamak lazım.benim en büyük korkum kan şekerimi ,insülinin çok artması.. hamurlar tatlılar çok şekerli meyveler yiyince insülin coşar bebişimin de artar diye korkuyorum.Bu arada meyve yerken yanında bi bardak süt bi kase yoğurt yemek aniden şekerin yükselmesini önlüyor aklınızda olsun...
Bu arada çağla çekti benim canım şimdi..bi de kestane kokuyor fırında.. allahım yarabbim ne diyorum ne yapıyorum yahu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?