2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım ilk aydaki değerlerimiz ve vücudumuzun ihtiyaçlarıyla şimdiki aynı olmaz ki.Ben de folik asitten sonra direkt kan ilaçların başladım.Hatta halsizlik,ağrı ve kasilmalarım olunca vitamin de eklendi.Doktoruna erken gitme imkânın varsa git bi görüş bence.

Kızlar bugün devletteki kontrolüme gittim,bebegimi gördüm kıpır kıpırdı.Erkek olduğu çok bariz belliydi yine :) Rüyamda doktor hayır erkek değil kız diyince acaba doğru mu çıkacak diye gitmiştim ama degismedi.
Çok sükür iyiymiş bebeğim,benim biraz akıntım vardı fitil verdi.Kullanmasam olmaz mı dedim fitilin bebege zararı olmaz ama iltihap artarsa erken doğumu tetikler önlemi alalım dedi.Siz kullandınız mi hiç?
4.5 kilo aldım dedim normal almissin üzülme dedi.Bağırsak hareketleri,vücut isleyisi yavaşlıyor,bebek de büyüyo az yesen bile kilo alabilirsin dedi.
Ufak tefek bir şeyler de aldım netten ama liste çok gözüm korkuyor :)

Ay canim biz de zeynep koyacagiz :) bu isimden dogal olarak cok var ama umrumda degil cok seviyorum bu ismi. Esim de oyle. Erkek olsaydi omer dusunuyoduk. Saglikli olsunlar da insallah.
Gerçekten mi çok sevindim . Benimle aynı düşünen biri daha . Bizde çok seviyoruz zeynep ismini . Eşime arada şakadan başka bir isim için bu isim mi olsa acaba diyorum . Hayır benim kızımın ismi zeynep olacak diyor

Kizlar benimde d vitaminim cok dusukmus. Bunun icin devit 3 damla onerdiler henuz kullanmaya baslamadim ama ilacla da ne kadar yukselebilir baska dogal yontemler var mi acaba meyve sebze vs bilgisi olan var mi?

En etkili d vitamini kaynağı güneş havalar guzellessin de güneşe çıkalım biraz

Ben de aynı şeyi yaşadım canım doktor mantar dedi fitil ve krem verdi kullandım çok şükür geçti. Gebelikte sık görülen bişey endişe etme

Canım cinsiyeti öğrendin mi komşum da senin haftalarında karnını tutup acile gitmiş erkek bebeklerde oluyo hep demiş ordaki ebe sonra bü bakmışlar gerçekten bebek erkek

Günaydın ve hayırlı cumalar hepimize:)
Ben bugün tetanos aşımı yaptırdım.

Ay canim biz de zeynep koyacagiz :) bu isimden dogal olarak cok var ama umrumda degil cok seviyorum bu ismi. Esim de oyle. Erkek olsaydi omer dusunuyoduk. Saglikli olsunlar da insallah.

Bende çok olmasına rağmen seviyorum. Eşime zeynep olsun mu dedim hayır dedi. Benim kafa sonradan dank etti tabi :)) eski sevgilisinin adıydı

8. Haftamdq folik asiti kullanma yeter bebek buyumus artik gerek yok dedi. Hamileligimden once de sadece bir ay kullanabilmistim. Artik kullanma dedi.

Canım bende de b12 eksikti o yüzden halsizdim. 15 gün arayla 2 iğne yaptılar. Ama demir ilacını her doktor mutlaka kullan diyor. Gecikmeden doktora gitmeye çalış. Kısa zamanda duzelir insallah:)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.. benim bebis 1 hafta önden gidiyor ultrasonda bi cogunuzunkıde öyle burda sanırsam ama doktorum sen ona bakma son adet tarihine göre bak dedi size doktorunuz bişey söyledimi bu konu hakkında. .

Günaydın canım, hayırlı cumalar.

Üşütmüşüm yine kendimi kötü hissediyorum. Evde kaloriferler yanmıyor, elektrik sobası da bir yere kadar.
Ayy bndemi usuttumki bnmde kapalı kombi kasklarim ondanmi agriyoki 2 gündür sıcağa gelemiyorum ykmiyorum ondan

Ayy çok güldüm :)) şu isim konusu çok gıcık ya bi de mesela bi isim buluyorum gidiyorum söylüyorum birilerine ilka birisi beğenmiyo burun kıvırıyo artık söyleyemiyorum da kimseye kimliğe yazdırtıktan sonra söylücem heralde

Ayy milletde pek hevesli karışmaya, kayınvalidem ne koyacaksınız kızın ismini dedi deniz dedim, o isim hem kıza hem erkeğe oluyor dedi, leeeen ben doğuruyorum ben kouyucam sizi ne demek geliyor

Öztürkçe isimlere bakıyım dedim şimdi bizim çift vatandaşlığımız olucak o yüzden ü lü ö lü isim kullanmayalım dedik dora ismi hoşuma gitti heryerde kullanılır diye bi baktım prezervatif markasıymış
Şimdi ben kızımı niye bile bile arkadaşlarına alay konusu yapim valla çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…