Aynen öyle için rahat ken o kacaman acil yazısı telaşlandırdı :) neyse ki iyiymiş kızımız. Bana da 7 ağustos dedi:)Ayyy buyuk gecmis olsun. Insani telaslandiriyorlar durduk yere. Benim bebegimde bes gun ileride. Masallah kiziniza. Benim tahmini dogum tarihimde 6 agustos :) bu arada bende 58 ile hamile kaldim 64 suanda.
Birde ultrasonda bakıp bisey söylemeyince kalbim durdu. Ne güzel süsleriz kızlarımızı :)Bu doktor larda bazen telaşlandırıo insanı ama onlar a normal geldiği için direk söylüyolardır bir durum olduğnda hayırlısıyla alalım kucağımza inşallah bu arada benimde bi kızım olacak :)
Canım ben bugün devlete gittim normal ultrason gibiydi görüntüsü. Onun bile resmini vermedi ama kalp atışını dinledim :) tüm ölcümlerini yaptı anlattı bana da.Ayyy çok güzel bişi canım yaaa özel e mi gidiyosun sen ben devlet e gitcem resmi verseler bari
Ayy ben aldım hemen kızına cicislerAynen öyle için rahat ken o kacaman acil yazısı telaşlandırdı :) neyse ki iyiymiş kızımız. Bana da 7 ağustos dedi:)
Birde ultrasonda bakıp bisey söylemeyince kalbim durdu. Ne güzel süsleriz kızlarımızı :)
Canım ben bugün devlete gittim normal ultrason gibiydi görüntüsü. Onun bile resmini vermedi ama kalp atışını dinledim :) tüm ölcümlerini yaptı anlattı bana da.
Devlet hastanesinde cikti vermedigi gibi ultrasyon ekranini da yattigim.yerin arkasina koymuslar. Basimi cevirdigim.halde goremedim. Cok gicik biseyAynen öyle için rahat ken o kacaman acil yazısı telaşlandırdı :) neyse ki iyiymiş kızımız. Bana da 7 ağustos dedi:)
Birde ultrasonda bakıp bisey söylemeyince kalbim durdu. Ne güzel süsleriz kızlarımızı :)
Canım ben bugün devlete gittim normal ultrason gibiydi görüntüsü. Onun bile resmini vermedi ama kalp atışını dinledim :) tüm ölcümlerini yaptı anlattı bana da.
Kızlar ev temizliğinde neler yapıonuZ elektrikli süpürge yapıo musunuz mesala o beni çok yoruyor başka neler yapıonuz nelere dikkat edionuz
Canim aslinda demir ilaci ve vitamine baslaman gerekiyo bildigim kadariyla herkes baslamis.. Doktorunla konusma sansin yoksa saglik ocagindaki hemsirene bi danis multivitamine basla iyi gelecektirGunaydin kizlar. Ne olacak bendeki bu halsizlik yorgunlukkac haftadir halsizim bu hafta daha beter oldum. kolumu kaldiramiyorum. Sabah ise kalkarken resmen agliyorum gitmemek icin. Butun gun basim masada yuzume bakan neyin var hasta misin diyor. On gun once doktora gittim. Bebegin cinsiyetiydi derken heyecandan unuttum sormayi. Herkangi bir vitamin yada kan ilaci kullanmiyorum. Hamileligimin ilk ayinda doktor kan degerlerime bakip gerek yok demisti. Bir ilgisi olabilir mi sizce. Cok sikildim bu halimden. Daha doktor randevuma da cok var.
Valla mecburen her hafta temizlik yapıyorum.Halılarımda hepsi saggy çok yoruyor.Yapcak bişey yok mecburum.ev pis olunca kendimi köti hissediyorum.Kızlar ev temizliğinde neler yapıonuZ elektrikli süpürge yapıo musunuz mesala o beni çok yoruyor başka neler yapıonuz nelere dikkat edionuz
Canım dr un vitamin ve kan hapını nasıl vermedi. Bana vitamini ilk günden beri kullandırıyor 12 haftaya kadar folik asit verdi sonra demir hapına başlattı. Demiri ihmal etme ondan oluyordur muhtemelenGunaydin kizlar. Ne olacak bendeki bu halsizlik yorgunlukkac haftadir halsizim bu hafta daha beter oldum. kolumu kaldiramiyorum. Sabah ise kalkarken resmen agliyorum gitmemek icin. Butun gun basim masada yuzume bakan neyin var hasta misin diyor. On gun once doktora gittim. Bebegin cinsiyetiydi derken heyecandan unuttum sormayi. Herkangi bir vitamin yada kan ilaci kullanmiyorum. Hamileligimin ilk ayinda doktor kan degerlerime bakip gerek yok demisti. Bir ilgisi olabilir mi sizce. Cok sikildim bu halimden. Daha doktor randevuma da cok var.
Ay canim biz de zeynep koyacagiz :) bu isimden dogal olarak cok var ama umrumda degil cok seviyorum bu ismi. Esim de oyle. Erkek olsaydi omer dusunuyoduk. Saglikli olsunlar da insallah.Biz kızımızın ismini Zeynep bırakacağız inşaallah .Çok seviyoruz bu ismi daha öğrenmeden kız ismimizde erkek ismimiz de belliydi . Erkek olsaydı Ahmet Said olacaktı
İi bari şükür inşallah verirler resminiAynen öyle için rahat ken o kacaman acil yazısı telaşlandırdı :) neyse ki iyiymiş kızımız. Bana da 7 ağustos dedi:)
Haklisin canimCanim aslinda demir ilaci ve vitamine baslaman gerekiyo bildigim kadariyla herkes baslamis.. Doktorunla konusma sansin yoksa saglik ocagindaki hemsirene bi danis multivitamine basla iyi gelecektir
8. Haftamdq folik asiti kullanma yeter bebek buyumus artik gerek yok dedi. Hamileligimden once de sadece bir ay kullanabilmistim. Artik kullanma dedi.Canım dr un vitamin ve kan hapını nasıl vermedi. Bana vitamini ilk günden beri kullandırıyor 12 haftaya kadar folik asit verdi sonra demir hapına başlattı. Demiri ihmal etme ondan oluyordur muhtemelen
Benim hep sağ tarafımda bi sertlik var genelde orası ağrır bazen cok belirgin bazen belirsiz oluyor bebeğin hareketlerini dw genelde o tarafta hissederim neden bilmiyorumMerbaba burdaki anne adaylarina bir sorum olacakti benim gibi birsey yasayan oldumu acaba 17 haftalik hamileyim bugun sag tarafim bir anda sertlesti ve hala gecmedi sizce bi skinti varmidir benim gibi yasayan varmi bu galiba son haftalarda olan birseymis yoksa erken dogum riski var gibi korkunc seyler okudum insani dahada vesveseye sokan internette. herkese keyifli mutlu bir hamilelik diliyorum umarim hepimiz bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz
Gunaydin kizlar. Ne olacak bendeki bu halsizlik yorgunlukkac haftadir halsizim bu hafta daha beter oldum. kolumu kaldiramiyorum. Sabah ise kalkarken resmen agliyorum gitmemek icin. Butun gun basim masada yuzume bakan neyin var hasta misin diyor. On gun once doktora gittim. Bebegin cinsiyetiydi derken heyecandan unuttum sormayi. Herkangi bir vitamin yada kan ilaci kullanmiyorum. Hamileligimin ilk ayinda doktor kan degerlerime bakip gerek yok demisti. Bir ilgisi olabilir mi sizce. Cok sikildim bu halimden. Daha doktor randevuma da cok var.
Kizlar benimde d vitaminim cok dusukmus. Bunun icin devit 3 damla onerdiler henuz kullanmaya baslamadim ama ilacla da ne kadar yukselebilir baska dogal yontemler var mi acaba meyve sebze vs bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?