Arkadaşlar bugün Nace test sonucumuz geldi çok şükür sağlıklıymış bir problem yokmuş. Erkek olacakmış kuzumuz :)Rabbime şükürler olsun..
Bu sıkıntılı süreçte bana destek olan herkese gönülden teşekkür ediyorum,allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarını kabul etsin...
Ve.. benimle benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlar..Allah yardımcınız olsun iyi düşünelim iyi olsun inşallah,rabbim hepinizin bebeğini bağışlasın,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Gönlünüzü ferah tutun canlar..
Bu arada anladım ki doktor en önemli şeymiş...sizi para olarak görmeyen Allah korkusu olan bir doktor çıksın inşallah hep karşımıza. Yaşadığımız bu stres,ailece hepimizi çok etkiledi... Bilseydim diyorum...Bilseydim hiç o ikili üçlü testlerle uğraşmadan direkt gebeliğimin 10.haftasında yaptırırdım bu nace testi, doktorların para peşinde heveslerinin mağduru olmazdım.Herneyse..çok şükür bitti..oğlumuzu sağlıkla alalım kucağımıza tek duamız bu artık...
Herkese tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum.Hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle....