2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bana doktorum ton baligi yeme demisti canim bir sor sende istersen. Civa orani dusuk baliklar yememiz lazim onlar da hamsi, palamut, istavrit, uskumru, levrekmis bildigim kadariyla.
Hadi yaa. Dikkat ederim artık. Hamsi de severim onu tüketiriz.

Günaydin kizlarr.. Benim sabah bulantilarim geri geldi bebegin saclarin cikmaya basliyordur ondan diyorlar ama ne guzel rahattim nerden cikti simdi :/
Canım o halk arasında söylenti..tıp kabul etmiyor bunu,bebek amnion sıvısının içinde olduğu icin...

Iyi akşamlar kızlar benim bebeğim hep sol tarafındaydi ultrasonda bakarken şimdi sağa geçmiş çok şaşırdım bole bişe yaşayan varmı :)

Kızlar ev temizliğinde neler yapıonuZ elektrikli süpürge yapıo musunuz mesala o beni çok yoruyor başka neler yapıonuz nelere dikkat edionuz

Bende hiç kilo almamışım . Benimki de normal değil herhalde . Hergün eşimden fırça yiyorum iyi beslenmiyorsun diyor. Zorla yemek yediriyor .
Doktorun ne diyor peki canım,normalde çok iyi bir durum :)

Yaa ben de detaylı için çok hevesliyim,çok merak ediyorum.Sağlıklı olsun da bu her şeyden önemli canim.Belki ilerleyen kontrollerinde doktorun gösterir öyle.

Kızlar ev temizliğinde neler yapıonuZ elektrikli süpürge yapıo musunuz mesala o beni çok yoruyor başka neler yapıonuz nelere dikkat edionuz
Ben de yapıyorum eşim çok yoğun bu aralar.Çok eğil memeye çalışıyorum,dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum.Dikkatli olmak da fayda var ama Allah korusun meleklerimizi

Doktorun ne diyor peki canım,normalde çok iyi bir durum :)
Canım valla doktorum da hiç kilo almamışsın dedi tartıldığım da . iyi veya kötü Birsey söylemedi ama . 59 kilo ile hamile kaldığım için çok korkuyorum bende çok fazla kilo almaktan

Son düzenleme:
Canım valla doktorum da hiç kilo almamışsın dedi tartıldığım da . iyi veya kötü Birsey söylemedi ama . 59 kilo ile hamile kaldığım için çok korkuyorum bende çok fazla kilo almaktan

Bene ozel bir klinige gittim. Yaklasik 30 dk falan surdu. Cok net gordum esim sana benziyor dedi.

İyi akşamlar güzel anneler:)
Dun aksam devlette randevum vardi.Cumartesi günü özele gidip eşimle birlikte cinsiyetini öğrenmistik. Devletteki doktor ultrasonla hic bisey söylemeden uzun uzun bakınca bende bakarken kalbinin atışını göremeyince birden sordum nasıl diye meğer cinsiyetini görmeye çalışıyormuş :) gösterdi kalbinin attığını. O da Bebeğiniz kız dedi. Ama sonra ben burada kafasını biraz büyük gördüm seni 2. Kademe ultrasona göndereceğim orada bi baksınlar dedi. Bi kağıda kocaman Acil yazdı kaşeledi
Sabah erken gelip söylediğim yerden gün al dedi. Bugün normalde fuara gidecektik sabah ama hastaneye gidince gün verecek kişi servisle birazdan kalkacak dedi. İçinde şüphe yokken bi anda kurt düştü. Patronumu arayıp anlatınca bugün git için rahat etsin fuara yarin gideriz dedi. Normalde özele gidip renkli ve 3 boyutlu görecektik bebegimizi. Boyle olunca mecbur gittim. Çok şükür normalmis herşey içim rahat etti. Günü 19+6 olması gerekirken 20+3 gözüküyor ilerdeymiş bizim kız :) bi de bacakları uzunmuş :)) babasının bacakları uzun mu dedi doktor. Tahmini doğum tarihi de 7 ağustos dedi
Kiloya gelince ben 56 ile başladım su an 61 sizden fazlayım yani :)

Ayyy buyuk gecmis olsun. Insani telaslandiriyorlar durduk yere. Benim bebegimde bes gun ileride. Masallah kiziniza. Benim tahmini dogum tarihimde 6 agustos :) bu arada bende 58 ile hamile kaldim 64 suanda.

Evet canım amin artık göbişlerimizde çıktı şimdiden eğilmesi zor

Bu doktor larda bazen telaşlandırıo insanı ama onlar a normal geldiği için direk söylüyolardır bir durum olduğnda hayırlısıyla alalım kucağımza inşallah bu arada benimde bi kızım olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…