Ben almadim. yarim kilo belki almisimdir. Ama bulantilarim yeni kesildi alirim herhalde artikKızlar bende 4.ayımı tamamladım 2 kiloyla
Kızlar bende 4.ayımı tamamladım 2 kiloyla
Hadi yaa. Dikkat ederim artık. Hamsi de severim onu tüketiriz.Bana doktorum ton baligi yeme demisti canim bir sor sende istersen. Civa orani dusuk baliklar yememiz lazim onlar da hamsi, palamut, istavrit, uskumru, levrekmis bildigim kadariyla.
52kg ile hamile kaldım 65 kg.oldum canım.hiç tasa etme...Günaydın annişlerrr çook sağlıklı bol huzurlu günleriniz olsun... Kızlar 19. Haftam bitecek 4 kilo almışım biraz canım sıkılıyor bu kilo işine...
Canım o halk arasında söylenti..tıp kabul etmiyor bunu,bebek amnion sıvısının içinde olduğu icin...Günaydin kizlarr.. Benim sabah bulantilarim geri geldi bebegin saclarin cikmaya basliyordur ondan diyorlar ama ne guzel rahattim nerden cikti simdi :/
Haftada 2 defa mecbur yapıyrm ev çok dağınık oluyo yoksaKızlar ev temizliğinde neler yapıonuZ elektrikli süpürge yapıo musunuz mesala o beni çok yoruyor başka neler yapıonuz nelere dikkat edionuz
Kızlar ev temizliğinde neler yapıonuZ elektrikli süpürge yapıo musunuz mesala o beni çok yoruyor başka neler yapıonuz nelere dikkat edionuz
Doktorun ne diyor peki canım,normalde çok iyi bir durum :)Bende hiç kilo almamışım . Benimki de normal değil herhalde . Hergün eşimden fırça yiyorum iyi beslenmiyorsun diyor. Zorla yemek yediriyor .
Yaa ben de detaylı için çok hevesliyim,çok merak ediyorum.Sağlıklı olsun da bu her şeyden önemli canim.Belki ilerleyen kontrollerinde doktorun gösterir öyle.Günaydın kızlaar az önce detaylıdan cıktım radyolog bebğide göstermedi iki kelam bile etmedi cok gerildim sinirlerimi bozdu o kadar heyecanla detaylı görcem diye gelmiştim neyseki bi problem yok çok şükür ankara atatürk hast ali ipek hiç önermiyorum büyük tavsiyelerle gelmiştim :/
Ben de yapıyorum eşim çok yoğun bu aralar.Çok eğil memeye çalışıyorum,dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum.Dikkatli olmak da fayda var ama Allah korusun meleklerimiziKızlar ev temizliğinde neler yapıonuZ elektrikli süpürge yapıo musunuz mesala o beni çok yoruyor başka neler yapıonuz nelere dikkat edionuz
Canım valla doktorum da hiç kilo almamışsın dedi tartıldığım da . iyi veya kötü Birsey söylemedi ama . 59 kilo ile hamile kaldığım için çok korkuyorum bende çok fazla kilo almaktanDoktorun ne diyor peki canım,normalde çok iyi bir durum :)
Canım valla doktorum da hiç kilo almamışsın dedi tartıldığım da . iyi veya kötü Birsey söylemedi ama . 59 kilo ile hamile kaldığım için çok korkuyorum bende çok fazla kilo almaktan
Bene ozel bir klinige gittim. Yaklasik 30 dk falan surdu. Cok net gordum esim sana benziyor dedi.Çok güzel. Allah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin hepimize. Ben de pazartesi günü öğleden sonra kontrole gideceğim İnşallah. Bakalım ayrıntılı ultrason için ne zaman çağıracak. Ne kadar sürdü ultrason bir de çok net gördün mğ her şeyini
Masallah yavruma asik oldum ona resmen cd verdiler videosunu cekip durmadan izliyorum. Yarim saat kadar surdu.Maşallah kuzuya annesi. Ay ne güzel ya. Ne kadar sürdü ayrıntılı ultrason? Uzun uzun seyredebildin mi kuzuyu?
Ayyy buyuk gecmis olsun. Insani telaslandiriyorlar durduk yere. Benim bebegimde bes gun ileride. Masallah kiziniza. Benim tahmini dogum tarihimde 6 agustos :) bu arada bende 58 ile hamile kaldim 64 suanda.İyi akşamlar güzel anneler:)
Dun aksam devlette randevum vardi.Cumartesi günü özele gidip eşimle birlikte cinsiyetini öğrenmistik. Devletteki doktor ultrasonla hic bisey söylemeden uzun uzun bakınca bende bakarken kalbinin atışını göremeyince birden sordum nasıl diye meğer cinsiyetini görmeye çalışıyormuş :) gösterdi kalbinin attığını. O da Bebeğiniz kız dedi. Ama sonra ben burada kafasını biraz büyük gördüm seni 2. Kademe ultrasona göndereceğim orada bi baksınlar dedi. Bi kağıda kocaman Acil yazdı kaşeledi
Sabah erken gelip söylediğim yerden gün al dedi. Bugün normalde fuara gidecektik sabah ama hastaneye gidince gün verecek kişi servisle birazdan kalkacak dedi. İçinde şüphe yokken bi anda kurt düştü. Patronumu arayıp anlatınca bugün git için rahat etsin fuara yarin gideriz dedi. Normalde özele gidip renkli ve 3 boyutlu görecektik bebegimizi. Boyle olunca mecbur gittim. Çok şükür normalmis herşey içim rahat etti. Günü 19+6 olması gerekirken 20+3 gözüküyor ilerdeymiş bizim kız :) bi de bacakları uzunmuş :)) babasının bacakları uzun mu dedi doktor. Tahmini doğum tarihi de 7 ağustos dedi
Kiloya gelince ben 56 ile başladım su an 61 sizden fazlayım yani :)
Evet canım amin artık göbişlerimizde çıktı şimdiden eğilmesi zorDoktorun ne diyor peki canım,normalde çok iyi bir durum :)
Yaa ben de detaylı için çok hevesliyim,çok merak ediyorum.Sağlıklı olsun da bu her şeyden önemli canim.Belki ilerleyen kontrollerinde doktorun gösterir öyle.
Ben de yapıyorum eşim çok yoğun bu aralar.Çok eğil memeye çalışıyorum,dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum.Dikkatli olmak da fayda var ama Allah korusun meleklerimizi
İyi akşamlar güzel anneler:)
Dun aksam devlette randevum vardi.Cumartesi günü özele gidip eşimle birlikte cinsiyetini öğrenmistik. Devletteki doktor ultrasonla hic bisey söylemeden uzun uzun bakınca bende bakarken kalbinin atışını göremeyince birden sordum nasıl diye meğer cinsiyetini görmeye çalışıyormuş :) gösterdi kalbinin attığını. O da Bebeğiniz kız dedi. Ama sonra ben burada kafasını biraz büyük gördüm seni 2. Kademe ultrasona göndereceğim orada bi baksınlar dedi. Bi kağıda kocaman Acil yazdı kaşeledi
Sabah erken gelip söylediğim yerden gün al dedi. Bugün normalde fuara gidecektik sabah ama hastaneye gidince gün verecek kişi servisle birazdan kalkacak dedi. İçinde şüphe yokken bi anda kurt düştü. Patronumu arayıp anlatınca bugün git için rahat etsin fuara yarin gideriz dedi. Normalde özele gidip renkli ve 3 boyutlu görecektik bebegimizi. Boyle olunca mecbur gittim. Çok şükür normalmis herşey içim rahat etti. Günü 19+6 olması gerekirken 20+3 gözüküyor ilerdeymiş bizim kız :) bi de bacakları uzunmuş :)) babasının bacakları uzun mu dedi doktor. Tahmini doğum tarihi de 7 ağustos dedi
Kiloya gelince ben 56 ile başladım su an 61 sizden fazlayım yani :)
Masallah yavruma asik oldum ona resmen cd verdiler videosunu cekip durmadan izliyorum. Yarim saat kadar surdu.
Ben ozele gidiyorum kontrollerim icin canim ama ayrintili icin muayenehaneye gittim ayni fiyatti.Ayyy çok güzel bişi canım yaaa özel e mi gidiyosun sen ben devlet e gitcem resmi verseler bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?