GözünaydınArkadaşlar bugün Nace test sonucumuz geldi çok şükür sağlıklıymış bir problem yokmuş. Erkek olacakmış kuzumuz :)Rabbime şükürler olsun..
Bu sıkıntılı süreçte bana destek olan herkese gönülden teşekkür ediyorum,allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarını kabul etsin...
Ve.. benimle benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlar..Allah yardımcınız olsun iyi düşünelim iyi olsun inşallah,rabbim hepinizin bebeğini bağışlasın,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Gönlünüzü ferah tutun canlar..
Bu arada anladım ki doktor en önemli şeymiş...sizi para olarak görmeyen Allah korkusu olan bir doktor çıksın inşallah hep karşımıza. Yaşadığımız bu stres,ailece hepimizi çok etkiledi... Bilseydim diyorum...Bilseydim hiç o ikili üçlü testlerle uğraşmadan direkt gebeliğimin 10.haftasında yaptırırdım bu nace testi, doktorların para peşinde heveslerinin mağduru olmazdım.Herneyse..çok şükür bitti..oğlumuzu sağlıkla alalım kucağımıza tek duamız bu artık...
Herkese tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum.Hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle....
Ben de öyle valla dün akşam bi kase yoğurt bir elma yiyip yattım. Öğle yemeğini de 12 de yemiştim. İnşallah son aylar çok kilo almayız.Sorma canım ya, akşam bir kase nesfit yiyorum sadece. 6dan sonra su içiyorum. Bu halde 5 kilo aldım. Eğer canımın her istediğini yesem 30 kg alırdım herhalde.
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza. İnşallah bizim bebeklerimiz de sağlıklıdır.canım bugün geldi sonuç Rabbime şükürler olsun hiç bir problem yokmuş sağlıklıymış.Bir de öğrendik ki oğlumuz olacakmış :)
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...
çok teşekkür ederim canım ilgine..
Ben de öyle valla dün akşam bi kase yoğurt bir elma yiyip yattım. Öğle yemeğini de 12 de yemiştim. İnşallah son aylar çok kilo almayız.
Rica ederim tatlım bnde daha başlamadım 6.ayımızda başlicaz inşallah :) bunlardan birini alırımCok teşekkürler canim onerilerin icin iyi ki almamisim ozaman biraz arastirip oyle alayım en iyisi
canım benim boyumda kısa almamak için uğraştıkça alıyorum valla. ben de daha hiç balık yemedim. omega3 te almıyorum. bi tanesine başlasam iyi olurBakalım kaç kiloyla tamamlayacağız?
Balık yemeye başlamam lazım. Çok tiksindimmmm. Şimdi de zor olacak.
AaAaa nasıl göstermedi? Siz bende bakayım demediniz mi?Günaydın kızlaar az önce detaylıdan cıktım radyolog bebğide göstermedi iki kelam bile etmedi cok gerildim sinirlerimi bozdu o kadar heyecanla detaylı görcem diye gelmiştim neyseki bi problem yok çok şükür ankara atatürk hast ali ipek hiç önermiyorum büyük tavsiyelerle gelmiştim :/
Ben bugün balık alayım diyorum. Yiyebilirsem haftada 1 kere yaparım. Değilse bende solgar almayı düşünüyorum.canım benim boyumda kısa almamak için uğraştıkça alıyorum valla. ben de daha hiç balık yemedim. omega3 te almıyorum. bi tanesine başlasam iyi olur
Ben kullanıyorum cnm hiçbir rahatsızlık vermiyor banaKizlar doktorum balik yiyemedigim icin omega 3 takviyesi acisindan marincap onerdi. Kullanan veya bilgisi olan var mi acaba?
Öyle bir ortamdı ki adamdan aldığım enerjiyle ağzımı açamadım yani ne bi göz kontağı ne bi çıt cıkıyordu bişey diyim diyene kadar bitti zaten 10 dk sürmüştür :/ balık yağı takviyesi doğmn son 3 ayı ve doğmdan sınra 3 ay cok önemli :) ben günlük ceviz ve haftada bi başık yiyorm ama takviyede alcam :)AaAaa nasıl göstermedi? Siz bende bakayım demediniz mi?
Ne kadar sürdü?
Ben bugün balık alayım diyorum. Yiyebilirsem haftada 1 kere yaparım. Değilse bende solgar almayı düşünüyorum.
[QUOT="goqce, post: 45732467, member: 161050"]Günaydın kızlaar az önce detaylıdan cıktım radyolog bebğide göstermedi iki kelam bile etmedi cok gerildim sinirlerimi bozdu o kadar heyecanla detaylı görcem diye gelmiştim neyseki bi problem yok çok şükür ankara atatürk hast ali ipek hiç önermiyorum büyük tavsiyelerle gelmiştim :/
Ben hiç korkmuyorum ama görmeyi cok istiyordum neyseki sonuç önemli tatlım zaten fazla ultrason iyi değil gittiğim hastanede 300 tl gerek yok artık böyle oldu napalım :/[/QUOTE]canım devlet hastanesinde pek göstermezler zaten. onuniçin özelden gitmen lazım. devlet hastanelerinde çok sıra olduğu için. istersen özelden git bebeği renkli görüyorsun kime benzediğini falan görüyorsun. çok heyecan verici. ben gerçi korkmaktan heyecanlanamadım ama. yine de güzeldi.
Ben de balik yiyemiyorum canim ama cevizde de var omega 3 onu yiyebilirsinizAaAaa nasıl göstermedi? Siz bende bakayım demediniz mi?
Ne kadar sürdü?
Ben bugün balık alayım diyorum. Yiyebilirsem haftada 1 kere yaparım. Değilse bende solgar almayı düşünüyorum.
Yok artık tiksinme geçmiş bol bol ton balıklı sandviç yaptım evde. Haftada 2 kere yesem yeter herhalde.Ben de balik yiyemiyorum canim ama cevizde de var omega 3 onu yiyebilirsiniz
Bana doktorum ton baligi yeme demisti canim bir sor sende istersen. Civa orani dusuk baliklar yememiz lazim onlar da hamsi, palamut, istavrit, uskumru, levrekmis bildigim kadariyla.Yok artık tiksinme geçmiş bol bol ton balıklı sandviç yaptım evde. Haftada 2 kere yesem yeter herhalde.
Ipek Deniz daha kulagima hos geldi.:)İpek deniz düşünüyorduk ama şevvalde aklımıza yattı...
Evet benim cok hoşuma gidiyor güneşide cok seviyorum mercan kuranda gectiği söyleniyor :) kız ismi cok da erkeğe isim bile yok hayırlısıyla kucağımıza alalım da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?