Kimyasal tabiki bakmaya gerek yok ama surdukten hemen sonra fon makinesiyle kurutuyosun bekletmeden. Yani deriyle cok temas etmeden sac emiyo. Biraz daha arastiriyim da ondan sonra karar veriyim en iyisikimyasal bir madde değil mi sonuçta canım ? bi içeriğine baksana neler var
Ay çok sevindim gözünüz aydincanım bugün geldi sonuç Rabbime şükürler olsun hiç bir problem yokmuş sağlıklıymış.Bir de öğrendik ki oğlumuz olacakmış :)
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...
çok teşekkür ederim canım ilgine..
Ben de çok yemiyorum abur cubur yok akşam yemeği yok. Nadıl alıyom bu kiloyu bilinmez.Aynen. Ben de 5 kg almışım71-72 civarındayım şuan. Hamileliği 80'le bitirirm diye çok endişeliyim. Hayatımda hiç görmediğim sayılar. Bi de son aylarda 2er 3er kg alınıyor diyolar, su toplamaları falan... Ne yapsak bilemedim. Öyle çoook aşırı da yediğim söylenemez hani, tatlıyı falan kıstım hep. Belki birileri tüyo verir bize
Bende düşünüyorum :) bütün önerilere açığımKızlar kız isimleri buldunuzmu ben biraz kararsizim
İpek deniz düşünüyorduk ama şevvalde aklımıza yattı...Bende düşünüyorum :) bütün önerilere açığım))
Çok sevindim canım. biliyordum böyle olacağını.canım bugün geldi sonuç Rabbime şükürler olsun hiç bir problem yokmuş sağlıklıymış.Bir de öğrendik ki oğlumuz olacakmış :)
Ben de çok yemiyorum abur cubur yok akşam yemeği yok. Nadıl alıyom bu kiloyu bilinmez.
Ben melek naz olsun istiyordum ama eşim sanırım istemiyo birşey demedi ama istese olsun derdi o yuzden karasizimKız ismi bulmak gercekten cok zoorrr
Ben sadece 2 kilo almisim zaten 79 la hamile kldim inşallah çok almamSorma canım ya, akşam bir kase nesfit yiyorum sadece. 6dan sonra su içiyorum. Bu halde 5 kilo aldım. Eğer canımın her istediğini yesem 30 kg alırdım herhalde.
Çok iyi ya. Ben 49 ile kalmıştım.B
Ben sadece 2 kilo almisim zaten 79 la hamile kldim inşallah çok almam
Aynı dert bizde de var hiçbir erkek ismi içimize sinmiyor.Selam kızlar kilolar kacınılmaz takmayınnn :)) isim bulamıyorum oğluşumaa yaaaaaa
Çoook sevindim,gözünüz aydın canım.Oğluşun olacakmış senin de.Benim de oğlum olacak insallah.Dün rüyamda doktor hayır kızınız olacak diyordu nasıl panikledim olmaz kıyafet aldım diye :)canım bugün geldi sonuç Rabbime şükürler olsun hiç bir problem yokmuş sağlıklıymış.Bir de öğrendik ki oğlumuz olacakmış :)
Kızlar kilo konusu açılmış ben de 4-4.5 kilo almisim.Son iki haftada çok aldım malesef,bi anda arttı anlamadım
Coook sevindim Allah büyükl :)) bzde oğluş beklioruz yarın detaylı ultrasonumuz varrr görcem oğlumu :)) hadi gecmiş olsun sağlıklı bebişlerimiz olsunnArkadaşlar bugün Nace test sonucumuz geldi çok şükür sağlıklıymış bir problem yokmuş. Erkek olacakmış kuzumuz :)Rabbime şükürler olsun..
Bu sıkıntılı süreçte bana destek olan herkese gönülden teşekkür ediyorum,allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarını kabul etsin...
Ve.. benimle benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlar..Allah yardımcınız olsun iyi düşünelim iyi olsun inşallah,rabbim hepinizin bebeğini bağışlasın,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Gönlünüzü ferah tutun canlar..
Bu arada anladım ki doktor en önemli şeymiş...sizi para olarak görmeyen Allah korkusu olan bir doktor çıksın inşallah hep karşımıza. Yaşadığımız bu stres,ailece hepimizi çok etkiledi... Bilseydim diyorum...Bilseydim hiç o ikili üçlü testlerle uğraşmadan direkt gebeliğimin 10.haftasında yaptırırdım bu nace testi, doktorların para peşinde heveslerinin mağduru olmazdım.Herneyse..çok şükür bitti..oğlumuzu sağlıkla alalım kucağımıza tek duamız bu artık...
Herkese tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum.Hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle....
Canım aslında ben kemal aail yapız mert bu isinleri seviyorum ama eşim enes dio başka bişe demio bnde hiç alışamadım başka bişeyde beğenmiyor :/Ediz koyucaktım ben erkek olsa ya da Alp kısa öz :) ama şimdi kızım olucak ben de bi türlü kız ismi bulamıyorum herşeye karışan canım kocacığım da bi türlü beğenmiyo bulduklarımı :)
Tatlım marincap ablam sürekli kullanmıştı ama mg cok düşük bide balığın vucudundan yapılanı al karaciğerinden değil GNC nin iyi diyolar efa ve oacen en iyileri diye biliyorum solgar var bideKizlar doktorum balik yiyemedigim icin omega 3 takviyesi acisindan marincap onerdi. Kullanan veya bilgisi olan var mi acaba?
Cok teşekkürler canim onerilerin icin iyi ki almamisim ozaman biraz arastirip oyle alayım en iyisiTatlım marincap ablam sürekli kullanmıştı ama mg cok düşük bide balığın vucudundan yapılanı al karaciğerinden değil GNC nin iyi diyolar efa ve oacen en iyileri diye biliyorum solgar var bide
Zaten kilolu kaldım ya belki de ondan almiyorumdur ama istahim açıldı buara o 2 kiloyuda 3 haftada aldımÇok iyi ya. Ben 49 ile kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?