Amin canım cümlemizinkini inşallah. Hayırlı insan hayırlı evlat olsunlarbebeklerimizi bize bağşlasın llahım inş canm sıkma canını kasmada öle yapcak bişey yok hamilesin sen :)
İnşallah geçer. Ben hamile kalmadan önce ızgara eti çok yerdim çok severim normalde şimdi olursa yiyorum olmazsa hiç canım çekmiyor. Ama henüz hiç aşermedim dört gözle bekliyoruz ama tık yok
Cinsiyeti öğrendin mi :)Benim canım sürekli ekşi istiyor ama aşerme sayılacak kadar şiddetli değil. Bakarım bende aşerecek miyim?
15. haftada olacaksın en doğru tahminler 16dan sonra ama belki doktorun söyleyebilir.Cinsiyeti öğrendin mi :)
Ben bu cumartesi yada haftaya cumartesi dr a gideceğim inşallah ozaman öğrenir miyim acaba
Evet bende nedense erkek olduğuna emin gibiyim. Kız çocuklarını daha çok severim halbuki15. haftada olacaksın en doğru tahminler 16dan sonra ama belki doktorun söyleyebilir.
Benim randevum haftaya pazartesi o zaman öğreneceğim. Erkek gibi tahmin ediyorum ama bakalım.
Evet bende nedense erkek olduğuna emin gibiyim. Kız çocuklarını daha çok severim halbuki
Bu hafta gitmeyeyim ozaman haftaya daha net olur
İnşallah canımHayırlı evlat olsunlar da inş. Çok üzülüyorum vicdansız çocukları gördükçe.
14+2 günlük oldum hala midem bulanıyor
Canın ekşi istiyo ama bebeğin erkek demekki söyledikleri gibi ekşi=kız tatlı=erkek değilmiş :)Benim canım sürekli ekşi istiyor ama aşerme sayılacak kadar şiddetli değil. Bakarım bende aşerecek miyim?
15. haftada olacaksın en doğru tahminler 16dan sonra ama belki doktorun söyleyebilir.
Benim randevum haftaya pazartesi o zaman öğreneceğim. Erkek gibi tahmin ediyorum ama bakalım.
Haftaya pazartesi canım randevu o zaman öğreneceğiz. Benim de öyle doğuyor ya bakalım.La Lune sen daha öğrenmedin mi canım cinsiyetini.. Ben bu hafta öğrendim inşallah sen de öğrenirsin en kısa zamanda. İçime erkek doğuyor seninki için.
Nereden biliyorlarmis? Bebek senin karnında. Tekmedir o annesi. Hareket hissediyor musunLa Lune ayyy gerçekten mii,ne güzel maşallah.Ben de dün sanki tekme gibi bi şey hissettim,arkadaşlar o daha tekme değildir diyor Ama çoook heyecan vericiydi
Kendi hamilelikleriyke karsilastiriyorlar sanirim.Bi arkadas da tekmesi güclü degildir henüz ama yer degistirmistir,gerinmistir dedi.Tekme de olsa,gerinse de muhtesem bir duyguydu.Gecen gün balik gibi bi süzülme hissettim.Suyun üstünde bir sey var da saliniyo gibi oluyo bazen.O dedigin cıkıntıyı ben de farkediyorum herhalde burda diyorum ama bu saydiklarim dısında bi hareket hissedemedim henüz.Artik net bi sekilde tekmelerini duymak istiyorum.Nereden biliyorlarmis? Bebek senin karnında. Tekmedir o annesi. Hareket hissediyor musun
? Böyle sabah özellikle sanki bebeğin olduğu yer daha çıkıntılı gibi geliyor elime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?