• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba bende iki gün önce öğrendim erkek olacakmış. Kendi doktorum bi terslik hissettiği için ikili test ve USG için başka bir uzmana gittim detaylı USG çekilirken gösterdi:) aşırı hareketli bir oğlum olacakmış :)) bu aralıkta bolca erkek var gibi:)

Merhaba bende iki gün önce öğrendim erkek olacakmış. Kendi doktorum bi terslik hissettiği için ikili test ve USG için başka bir uzmana gittim detaylı USG çekilirken gösterdi:) aşırı hareketli bir oğlum olacakmış :)) bu aralıkta bolca erkek var gibi:)
Evet bu sene erkek senesi sanırım :KK46:desene kaynana olacağız inş.

İnşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza gelsinler de başka bir dusuncem Yom ben cinsiyetini öğrenmeden önce mavi bir battaniye dokudum mavi minik çoraplar aldım:) hatta kayınvalide tükürük mendili yapmak istiyordu ilk mavi iple kenarlarını yaptırdım:) hatta mavi tonlarında bir ip almıştım eşimin babaannesi yelek dokudu ben çoktan hissettim ama herkes kız hayali kuruyordu:)))

Kiloyu cok takmayin kafaniza bebeginiz saglikliysa haftasiyla uyumluysa gerisi onemli degil. Ben 57 ile hamile kaldim 61 kiloyum suanda. Bir de ilk hamileliklerde cok karin cikmaz diyorlar ne kadar dogru bilemem :KK54: oğlum olacagini ben de ruyamda gormustum emzirirken yuzunu bile gordum insallah ruyamdaki gibi olur. Tabi once saglikli ve hayirli :KK200:

eğer hafif kiloluysanız karnınız belli olmayabiliyor ama normal şartlarda artık 12. haftadan sonra gözle görülür şekilde bir şişkinlik olması gerekiyor karında. Her kadında boyut farklı oluyor tabi. Instagram'da ya da google'da 14weekspregnant etiketini aratıp herkesin karnının ne kadar şiştiğini görebilirsiniz bu haftalarda...
58 kilo ile hamile kaldim. Simdi 55 kiloyum. Istahsizim canim istemiyor ama yogurt sut meyve falan zorluyorum.yiyorum. bebek gelismiyor mu diye tedirgin oluyorum bazen ama doktor bebegin durumu iyi dedi. Gelisimi normal. Yinede endiseleniyorum. :)

Benimde öyle hala çıkmadı hiç hamile değilsin gibi diyolar

Ben neredeyse 4 aylık oldum ama göbeğim dah yeni yeni belli oluyor, o yüzden çıkmaması normaldir :)

Ben de de çok kısa zamandır bu his var. Sağ tarafımda. İçimde istavrit yüzüyormuş gibi bir his :KK70:

O hissettiklerin gazdır, 16. haftadan önce pek bişi hissedilmiyormuş :D

Ben neredeyse 4 aylık oldum ama göbeğim dah yeni yeni belli oluyor, o yüzden çıkmaması normaldir :)

Ben de de çok kısa zamandır bu his var. Sağ tarafımda. İçimde istavrit yüzüyormuş gibi bir his :KK70:

Malesef gazım çok zaten de ikisinin ayrımını yapabiliyorum :KK70: Anneler hisseder :KK70:
Valla ben hamile olduğumu daha 4. hafta dolmamışken hissetmiştim, herkes bana gülmüştü :)
Şimdi de minik minik pıtırtılar hissediyorum ama emin olamıyorum :D

Selam kizlar
Surekli takip ediyorum bu topigi ama cok bir sey yazma firsatim olmadi.
Tam 14+6 da bebegim.
Aslinda 14+2 idi ama dun doktora gittigimde daha buyuk gozukuyor deyip tarihi guncelledi :)
Dun cinsiyetini de ogrendim minik bir kizim olacak. Icime her ne kadar erkek dogsa da 2 kere ruyamda erkek gorsem de kizim olacagini ogrendim dun. Allah isteyen herkese hayirli bir evlat nasib etsin cok guzel bir duygu.
Doktor karnindan 16. Haftada anca hissedersin dedi. Bir de benim karnim biraz fazla ciktigi icin bunu da yavas bagirsak hareketlerine gaza ve bebege ortam hazirlandigina bagladi.
Bol bol kalsiyum tuketmen lazm dedi. Gunde 3 ogun yogurt ye bir sekilde dedi. Bebek ihtiyacini karsilarmjs ama bizim vucudumuz besinsiz kalirmis.
Bir de persembe gunu acibadem hastanesinin doguma hazirlik kursuna basliyorum. Yoga da yaptiriyorlar.
Bir de joker'in ucretsiz hamile yogasi var bir arastirin derim istanbuldaysaniz.
Opucuklar kizlarrr

Back