Benim de 4 gun buyuk cikti. Su an 13+1 deyim. Ultrasonlara guncelleme mi geldi nedir. Bir arkadasimin da 4 gun buyuk ciktiSelam kizlar
Surekli takip ediyorum bu topigi ama cok bir sey yazma firsatim olmadi.
Tam 14+6 da bebegim.
Aslinda 14+2 idi ama dun doktora gittigimde daha buyuk gozukuyor deyip tarihi guncelledi :)
Dun cinsiyetini de ogrendim minik bir kizim olacak. Icime her ne kadar erkek dogsa da 2 kere ruyamda erkek gorsem de kizim olacagini ogrendim dun. Allah isteyen herkese hayirli bir evlat nasib etsin cok guzel bir duygu.
Doktor karnindan 16. Haftada anca hissedersin dedi. Bir de benim karnim biraz fazla ciktigi icin bunu da yavas bagirsak hareketlerine gaza ve bebege ortam hazirlandigina bagladi.
Bol bol kalsiyum tuketmen lazm dedi. Gunde 3 ogun yogurt ye bir sekilde dedi. Bebek ihtiyacini karsilarmjs ama bizim vucudumuz besinsiz kalirmis.
Bir de persembe gunu acibadem hastanesinin doguma hazirlik kursuna basliyorum. Yoga da yaptiriyorlar.
Bir de joker'in ucretsiz hamile yogasi var bir arastirin derim istanbuldaysaniz.
Opucuklar kizlarrr
Benim de önce doktorum kabarti var dedi sonraki hafta erkek dedi :)Benim oğlum olacak o zaman desene.
Zaten ultrasonda pipi benzeri bişey görmüştüm.
Muhtemelen benim de öyle kuzum.Slm kızlar
Benim de önce doktorum kabarti var dedi sonraki hafta erkek dedi :)
Omer ismini cok severim. Ama uyatmam lazim omer ismindeki ler cok sunirli olurlar. Benim dedemin adi, yegenime de koydular. Annem cok uyardi. Babam simirlidir huysuzdur yapmayin dedi. Dinlemediler. 1 yasinda yegenim gercekten sinirli bir bebek.... :))Kızlar isim düşünüyor musunuz oğluşuma isim bulamadık eşim enes diyo ben ö mer kemal bartu asil düşünüyorum hala düşünmekteyiz sizin aklınızda neler var: )
Omer ismini cok severim. Ama uyatmam lazim omer ismindeki ler cok sunirli olurlar. Benim dedemin adi, yegenime de koydular. Annem cok uyardi. Babam simirlidir huysuzdur yapmayin dedi. Dinlemediler. 1 yasinda yegenim gercekten sinirli bir bebek.... :))
Omer ismini cok severim. Ama uyatmam lazim omer ismindeki ler cok sunirli olurlar. Benim dedemin adi, yegenime de koydular. Annem cok uyardi. Babam simirlidir huysuzdur yapmayin dedi. Dinlemediler. 1 yasinda yegenim gercekten sinirli bir bebek.... :))
Benimde kardeşimin adı ömer ve dediğin gibi çok sinirli ve çok pimpirikliOmer ismini cok severim. Ama uyatmam lazim omer ismindeki ler cok sunirli olurlar. Benim dedemin adi, yegenime de koydular. Annem cok uyardi. Babam simirlidir huysuzdur yapmayin dedi. Dinlemediler. 1 yasinda yegenim gercekten sinirli bir bebek.... :))
Amin cnm saol cumlemiz inşallah
Canım Allah yardımcınız olsun,dualarında olacaksın inşallah.Arkadaşlar da demişler canım hiçbir şeyin,bir sonraki dakikamızın garantisi olmadığı gibi bu testlerin de garantisi yok.Çok örnek var riskli denilip de sağlıklı doğan.bolca dua et,Allah'a sığın.İnşallah gönlünü ferahlatacak güzel haberler alırsın.
Benim karnıma yayvan sanki,kız diyo karnımı görenler ama bakalım bilmiyoruz henüz.O simit bende Hamilelikte önce de vardı :)
İç karnın mı geniş acaba?Bazılarının geç çıkıyormuş karnı.
Ayyy çok sevindim,tebrik ederim canım.
Cok rahatsiz ediyorsa gidin tabi. Onun disinda bol bol sut yogurt tuketneni oneriyorum. Bir de gunde bir madensuyu.Sağ bacağında ve sağ kalcamin üstünde aşırı ağrı var doktora gitsemmiki
Kızım olsaydı adını güneş mercan koycaktım ikinciye inşallah :)Kızlar kız ismi arıyorum yaa hiç bulamıyorum miray düşünüyorum ama sizin başka önerileriniz varsa bekliyorum :)
Maden suyu içmeye çalışıyorum yoğurtta yiyorum ama sut fazla icemiyorumCok rahatsiz ediyorsa gidin tabi. Onun disinda bol bol sut yogurt tuketneni oneriyorum. Bir de gunde bir madensuyu.
Kızım olsaydı adını güneş mercan koycaktım ikinciye inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?