2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benim de 4 gun buyuk cikti. Su an 13+1 deyim. Ultrasonlara guncelleme mi geldi nedir. Bir arkadasimin da 4 gun buyuk cikti

Kızlar isim düşünüyor musunuz oğluşuma isim bulamadık eşim enes diyo ben ö mer kemal bartu asil düşünüyorum hala düşünmekteyiz sizin aklınızda neler var: )

Kızlar isim düşünüyor musunuz oğluşuma isim bulamadık eşim enes diyo ben ö mer kemal bartu asil düşünüyorum hala düşünmekteyiz sizin aklınızda neler var: )
Omer ismini cok severim. Ama uyatmam lazim omer ismindeki ler cok sunirli olurlar. Benim dedemin adi, yegenime de koydular. Annem cok uyardi. Babam simirlidir huysuzdur yapmayin dedi. Dinlemediler. 1 yasinda yegenim gercekten sinirli bir bebek.... :))

:))) valla sıkıntılı isim konusu ikimizde kararsızız zaten: )) ne olacak bakalım: )

Kardeşimin adı da ömer çok doğru. Rahmetli dedem de öyleymiş.

Benimde kardeşimin adı ömer ve dediğin gibi çok sinirli ve çok pimpirikli

Benim karnım yanılttı bizi hep sivriydi kızım olcakmış ama artık dahada yaygınlaşmaya başladı sanki :)

Kızlar kız ismi arıyorum yaa hiç bulamıyorum miray düşünüyorum ama sizin başka önerileriniz varsa bekliyorum :)

Sağ bacağında ve sağ kalcamin üstünde aşırı ağrı var doktora gitsemmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…