- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 31
Benim oğlum olacak o zaman desene.
Zaten ultrasonda pipi benzeri bişey görmüştüm.
Evet bu sene erkek senesi sanırımMerhaba bende iki gün önce öğrendim erkek olacakmış. Kendi doktorum bi terslik hissettiği için ikili test ve USG için başka bir uzmana gittim detaylı USG çekilirken gösterdi:) aşırı hareketli bir oğlum olacakmış :)) bu aralıkta bolca erkek var gibi:)
Heyecanla karninim cikmasini bekliyorumBenimde öyle hala çıkmadı hiç hamile değilsin gibi diyolar
58 kilo ile hamile kaldim. Simdi 55 kiloyum. Istahsizim canim istemiyor ama yogurt sut meyve falan zorluyorum.yiyorum. bebek gelismiyor mu diye tedirgin oluyorum bazen ama doktor bebegin durumu iyi dedi. Gelisimi normal. Yinede endiseleniyorum. :)eğer hafif kiloluysanız karnınız belli olmayabiliyor ama normal şartlarda artık 12. haftadan sonra gözle görülür şekilde bir şişkinlik olması gerekiyor karında. Her kadında boyut farklı oluyor tabi. Instagram'da ya da google'da 14weekspregnant etiketini aratıp herkesin karnının ne kadar şiştiğini görebilirsiniz bu haftalarda...
Benimde öyle hala çıkmadı hiç hamile değilsin gibi diyolar
Ben de de çok kısa zamandır bu his var. Sağ tarafımda. İçimde istavrit yüzüyormuş gibi bir his
Ben de de çok kısa zamandır bu his var. Sağ tarafımda. İçimde istavrit yüzüyormuş gibi bir his
Şuan etrafımda 7-8 hamile var biride benmim :) biri dışında hepsi kız, bence kız senesi bu seneEvet bu sene erkek senesi sanırımdesene kaynana olacağız inş.
Malesef gazım çok zaten de ikisinin ayrımını yapabiliyorumBen neredeyse 4 aylık oldum ama göbeğim dah yeni yeni belli oluyor, o yüzden çıkmaması normaldir :)
O hissettiklerin gazdır, 16. haftadan önce pek bişi hissedilmiyormuş
Valla ben hamile olduğumu daha 4. hafta dolmamışken hissetmiştim, herkes bana gülmüştü :)Malesef gazım çok zaten de ikisinin ayrımını yapabiliyorumAnneler hisseder
İyi canım yoksa bizim oğlanlar kızsız kalacakŞuan etrafımda 7-8 hamile var biride benmim :) biri dışında hepsi kız, bence kız senesi bu sene
İyi canım yoksa bizim oğlanlar kızsız kalacak
OlurBizim beklenen doğum tarihleri de aynı günmüş, beşik kertmesi yapalım
Olurbaşlık parası isteyecek misiniz?
Baya zayıfmışsın ben 66kiloydum 1kilo aldım şimdilikKaç kilo aldınız? Ben 42.200 ile hamile kaldım :/ o yüzden mümkün mertebe iyi beslenmeye çalışıyorum. Tam bulmasa da 4 kiloya yakın aldım maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?