Aynı şeyler banada oluyo normaldir heraldeMerhaba 14 haftalık hamileyim bugün aksam kasik agrim çok oldu hala ağrıyı belinde agriyo normlmiki korkuyorum birşey olacak diye
Benimde öyle hala çıkmadı hiç hamile değilsin gibi diyolarKizlar benim karnim hic cikmadi hala dumduz.. normal mi acaba ?
İnşallah normlddir burdakiler kaçıncı haftalarda hissettiniz bebeğinizin hareketleriniAynı şeyler banada oluyo normaldir heralde
Ben de de çok kısa zamandır bu his var. Sağ tarafımda. İçimde istavrit yüzüyormuş gibi bir hisBen bu hafta yebi yeni segirmeler hissediyorum. Birde dalga gibi biseyler oluyor. Bu arada beni saglikocagindan aradilar bugun tetanoz asisi olucam
Kaç kilo aldınız? Ben 42.200 ile hamile kaldım :/ o yüzden mümkün mertebe iyi beslenmeye çalışıyorum. Tam bulmasa da 4 kiloya yakın aldım maşallah.Benimde öyle hala çıkmadı hiç hamile değilsin gibi diyolar
İşte o istavrit bebek.Ben de de çok kısa zamandır bu his var. Sağ tarafımda. İçimde istavrit yüzüyormuş gibi bir his
Evet ya çok şükür bin şükür. Rabbim her isteyene nasip etsin. Tekmelerini de hissetmeyi dört gözle bekliyorum Birde cinsiyeti öğrensem daha net seveceğim.İşte o istavrit bebek.Bende de var o his. Yemeği yiyince kiprasmalar oluyor. ay çok süper bir his.
Oo o da bişey mibana söylemedi ya bi de bir ay sonra gel dedi. Bizde esimle cmtsi özele gitmeye karar verdik
Beni de bıçak makas testine tabi tuttularonda kız çıktı. Biri benim söylediklerim %90 doğru çıkar kız dedi :)) ilk 3 ay herkes kız diyip durdu.
Göbeğim çıkmaya başlayınca da erkek diyenler çıktı sürekli. Bugün tahlil sonucu göstermek için gittim doktora tam 2 saat bekleyince sıra bekleyenlerle bi hayli muhabbet ettik:))) onlarda erkek dedi.
Bende b12 eksik çıktı hanımlar. Vitamin ilacını da yutamadıgımı söyledim. 15 gün arayla yapılacak 2 iğne verdi. Diğer değerlerin normal sadece b12 düzeltmemiz lazım dedi. Bizden haberler böyle :)
Ben 14 hafta 4 günlük ama hissedemiyorum ya cinsiyeti de göstermedi ayy meraklniyorum yaBen suan 74 kiloyum :) ama allahtan boy var göstermiyorum BJ oglusum olcak allah kısmet ederse 15 haftalik olduk bende hissediyorum iyce kipirdadigjni bu hafta daha çok özellikle bide kız çocukları geç kipirdarmis kızlar Bilginize
Kizlar benim karnim hic cikmadi hala dumduz.. normal mi acaba ?
Ben 14 hafta 4 günlük ama hissedemiyorum ya cinsiyeti de göstermedi ayy meraklniyorum ya
İkili testte sordum söylemedi 2 veya 3 hafta daha bekle dedi bilerek sinir oldum sonrada bebegim arkasını dondu göstermedi bakalım 2 hafta sonra gidicem inşallah ozn gösterir birde bel agrin varmı kasık ağrısıyla bnm dun geceden beri agriyoBizimki ikili testte gittiğimizde gösterdi valla :) vende 15 haftaya girdim hissetmeye başladım :)
Ben hala bişey hissetmiyorum ve kız bebeğimiz ,tesekkürler bilgi içinBen suan 74 kiloyum :) ama allahtan boy var göstermiyorum BJ oglusum olcak allah kısmet ederse 15 haftalik olduk bende hissediyorum iyce kipirdadigjni bu hafta daha çok özellikle bide kız çocukları geç kipirdarmis kızlar Bilginize
İkili testte sordum söylemedi 2 veya 3 hafta daha bekle dedi bilerek sinir oldum sonrada bebegim arkasını dondu göstermedi bakalım 2 hafta sonra gidicem inşallah ozn gösterir birde bel agrin varmı kasık ağrısıyla bnm dun geceden beri agriyo
Benim oğlum olacak o zaman desene.Ben suan 74 kiloyum :) ama allahtan boy var göstermiyorum BJ oglusum olcak allah kısmet ederse 15 haftalik olduk bende hissediyorum iyce kipirdadigjni bu hafta daha çok özellikle bide kız çocukları geç kipirdarmis kızlar Bilginize
Canım Allah yardımcınız olsun,dualarında olacaksın inşallah.Arkadaşlar da demişler canım hiçbir şeyin,bir sonraki dakikamızın garantisi olmadığı gibi bu testlerin de garantisi yok.Çok örnek var riskli denilip de sağlıklı doğan.bolca dua et,Allah'a sığın.İnşallah gönlünü ferahlatacak güzel haberler alırsın.Günaydın herkese...zor bir hafta geçirdim ikili test sonucunda risk gördü doktor. Serbest fetal dna testi önerdi .napalım bilmiyorum. Esim yaptırmak istiyor mutlaka. Fiyat i da yüksekmis bilmiyorum ne kadar. Gittiğimiz ozel hastanede ya da disarda yaptırabilirsiniz dedi doktor. Bilgisi olan yaptiran var mi kendimi boşlukta hissediyorum
Benim karnıma yayvan sanki,kız diyo karnımı görenler ama bakalım bilmiyoruz henüz.O simit bende Hamilelikte önce de vardı :)Slm güzel annişler uzun zamandır yazamıyorum inşallah iyisinizdir yarın 3 li taramaya gitcem ve cinsiyet öğrenmeye. Çok heyecanlıyım benim karnım hep önden gidiyor yanlardan bişi yok erkek aanneleri karnınız nasıl kızların anneleri nasıl :)) anket yapıom gibi oldu :)
İç karnın mı geniş acaba?Bazılarının geç çıkıyormuş karnı.Kizlar benim karnim hic cikmadi hala dumduz.. normal mi acaba ?
Ayyy çok sevindim,tebrik ederim canım.Kızlar bu arada bugün doktor kızın olacak dedi.. 16+0 daydık. İnşallah değişmez. Rabbim sağlıkla versin.
Kasik okadar çok değil ama belim çok agriyo otramiyorum bile inşallah gecerEvet 14. Haftada belim feci agriyo du kasık değil ama dönemiyoDum bile ama suan geçti çok şükür
Kasik okadar çok değil ama belim çok agriyo otramiyorum bile inşallah gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?