2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ben bu hafta yebi yeni segirmeler hissediyorum. Birde dalga gibi biseyler oluyor. Bu arada beni saglikocagindan aradilar bugun tetanoz asisi olucam

İşte o istavrit bebek. Bende de var o his. Yemeği yiyince kiprasmalar oluyor. ay çok süper bir his.
Evet ya çok şükür bin şükür. Rabbim her isteyene nasip etsin. Tekmelerini de hissetmeyi dört gözle bekliyorum Birde cinsiyeti öğrensem daha net seveceğim.
6 7 yıl sonra olunca pek bi kıymetli oldu Allah hepimize kucağımızada almayı nasip etsin sağlıkla hayırla

Ben suan 74 kiloyum :) ama allahtan boy var göstermiyorum BJ oglusum olcak allah kısmet ederse 15 haftalik olduk bende hissediyorum iyce kipirdadigjni bu hafta daha çok özellikle bide kız çocukları geç kipirdarmis kızlar Bilginize

Bende de d vitamini ve B12 eksik çıktı bidaha ki kontrolde ıgne ye baslicagimizi söyledi doktor

Ben 14 hafta 4 günlük ama hissedemiyorum ya cinsiyeti de göstermedi ayy meraklniyorum ya

Kizlar benim karnim hic cikmadi hala dumduz.. normal mi acaba ?

eğer hafif kiloluysanız karnınız belli olmayabiliyor ama normal şartlarda artık 12. haftadan sonra gözle görülür şekilde bir şişkinlik olması gerekiyor karında. Her kadında boyut farklı oluyor tabi. Instagram'da ya da google'da 14weekspregnant etiketini aratıp herkesin karnının ne kadar şiştiğini görebilirsiniz bu haftalarda...

Bizimki ikili testte gittiğimizde gösterdi valla :) vende 15 haftaya girdim hissetmeye başladım :)
İkili testte sordum söylemedi 2 veya 3 hafta daha bekle dedi bilerek sinir oldum sonrada bebegim arkasını dondu göstermedi bakalım 2 hafta sonra gidicem inşallah ozn gösterir birde bel agrin varmı kasık ağrısıyla bnm dun geceden beri agriyo

Ben hala bişey hissetmiyorum ve kız bebeğimiz ,tesekkürler bilgi için

Evet 14. Haftada belim feci agriyo du kasık değil ama dönemiyoDum bile ama suan geçti çok şükür

Benim oğlum olacak o zaman desene.
Zaten ultrasonda pipi benzeri bişey görmüştüm.

Canım Allah yardımcınız olsun,dualarında olacaksın inşallah.Arkadaşlar da demişler canım hiçbir şeyin,bir sonraki dakikamızın garantisi olmadığı gibi bu testlerin de garantisi yok.Çok örnek var riskli denilip de sağlıklı doğan.bolca dua et,Allah'a sığın.İnşallah gönlünü ferahlatacak güzel haberler alırsın.

Benim karnıma yayvan sanki,kız diyo karnımı görenler ama bakalım bilmiyoruz henüz.O simit bende Hamilelikte önce de vardı :)
Kizlar benim karnim hic cikmadi hala dumduz.. normal mi acaba ?
İç karnın mı geniş acaba?Bazılarının geç çıkıyormuş karnı.

Kızlar bu arada bugün doktor kızın olacak dedi.. 16+0 daydık. İnşallah değişmez. Rabbim sağlıkla versin.
Ayyy çok sevindim,tebrik ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…