- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
detaylı ultrasona girdim orada bir olumsuzluk görmedi perinatolog. kafam karıştı vallahi napacağımı bilmiyorum...Merhaba oncelikle Allah sabir versin ,temmuz anneleri topiginden 2 arkadas yaptirdi test kan alimi ile yapiliyormus sonuclar 2 haftada geliyormus ve maliyeti yanlis hatirlamiyorsam 2 bin civarinda idi ,yurtdisina gonderiliyor kan tahlilleri diye biliyorum ben ,insallah sonuclarin temiz cikar ,sorunsuz gebelik gecirmen dilegi ile Birde bazi 2 li testi riskli cikan arkadaslarda uzman bir doktor ile detayli ultrason yaptirdilar hic kan testi yaptirmadilar ,ultrason ve uzmanib kontrolude tatmin etmisti acikcasi arkadaslari ,Allah yardimcin olsun
offf işte içimi parçalayan soru... aldırır mıyım aldırabilir miyim....kıyabilir miyim...yaşama hakkını elinden alabilir miyim...bunu düşündükçe bile içim acıyo..ama biyandan..ne bileyim 36 yaşındayım eşim 45 yaşında.. ömrümüz ne kadar..ne kadar başında olabiliriz ...ömür boyu inşallah bizden önce ölsün ardımızdan kimselere muhtaç olmasın yavrumuz diye dua mı edeceğiz... ona bunu yapmaya hakkımız var mı... biz anne baba olalım diye ona sorunlu bi hayatı sunmaya hakkımız var mı...biz ölüp gidince nolur kuzum...çok korkuyorum, Allah yardımcımız olsun.Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten..allah doğru düşünme ve karar verme gücü versin inşallah.Peki sonuç kötü ise aldırırım diyor musun? Cevabınız hayırsa bence boşa para harcama. Ayrıntılı ultrasonda yine bakarlar.
O zaman testi yaptırın canım. Harmony testle aynı mı bilmiyorum ama o da kesin sonuç veriyormuş.offf işte içimi parçalayan soru... aldırır mıyım aldırabilir miyim....kıyabilir miyim...yaşama hakkını elinden alabilir miyim...bunu düşündükçe bile içim acıyo..ama biyandan..ne bileyim 37 yaşındayım eşim 45 yaşında.. ömrümüz ne kadar..ne kadar başında olabiliriz ...ömür boyu inşallah bizden önce ölsün ardımızdan kimselere muhtaç olmasın yavrumuz diye dua mı edeceğiz... ona bunu yapmaya hakkımız var mı... biz anne baba olalım diye ona sorunlu bi hayatı sunmaya hakkımız var mı...biz ölüp gidince nolur kuzum...çok korkuyorum, Allah yardımcımız olsun.Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten..allah doğru düşünme ve karar verme gücü versin inşallah.
yok canım ilk çocuğumuz olacak Allah nasip ederse.O zaman testi yaptırın canım. Harmony testle aynı mı bilmiyorum ama o da kesin sonuç veriyormuş.
Başka çocuğun var mı? Belki senin yaşından dolayı da risk yüksek görünüyor olabilir. Allah doğru yolu buldursun.
Benden size bir kardeş tavsiyeleri olacak. Umarım yanlış anlamazsınız. Şeytan bir sağdan bir soldan yaklaşır insana kendi istediğini size yaptırmak için. Bize evlat veren de vermeyende, sağlıklısını da veren, engelliyi de gönderen Rabbimiz. Bu hayatta yaşadığımız ve yaşayacak olduğumuz her şey sınav. Ben o ikili üçlü testlerde yüzde 90 engelli denilip de sağlıklı doğan bir çok çocuk duydum. Şöyle düşünün sağlıklı bir çocuğunuz olsa ömrü boyunca sağlıklı kalacağının ir gün engelli olmayacağının yada bizim olmayacağımızın garantisi var mı, yok. Benim dayım sapasağlam doğmuş bir yaşındayken bir kaza sonucu tek gözünü iki üç yaşındayken de diğer gözünü kaybetmiş. Ne olur aldırma fikriniz olmasın sizin de kimseninde.offf işte içimi parçalayan soru... aldırır mıyım aldırabilir miyim....kıyabilir miyim...yaşama hakkını elinden alabilir miyim...bunu düşündükçe bile içim acıyo..ama biyandan..ne bileyim 36 yaşındayım eşim 45 yaşında.. ömrümüz ne kadar..ne kadar başında olabiliriz ...ömür boyu inşallah bizden önce ölsün ardımızdan kimselere muhtaç olmasın yavrumuz diye dua mı edeceğiz... ona bunu yapmaya hakkımız var mı... biz anne baba olalım diye ona sorunlu bi hayatı sunmaya hakkımız var mı...biz ölüp gidince nolur kuzum...çok korkuyorum, Allah yardımcımız olsun.Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten..allah doğru düşünme ve karar verme gücü versin inşallah.
Cnm benim karnim çok çabuk çıktı hemen belli oldu ve yaygın sayılır cinsiyetini bende 2 gün önce öğrendim kızım olacak allahın izniyleSlm güzel annişler uzun zamandır yazamıyorum inşallah iyisinizdir yarın 3 li taramaya gitcem ve cinsiyet öğrenmeye. Çok heyecanlıyım benim karnım hep önden gidiyor yanlardan bişi yok erkek aanneleri karnınız nasıl kızların anneleri nasıl :)) anket yapıom gibi oldu :)
Günaydın herkese...zor bir hafta geçirdim ikili test sonucunda risk gördü doktor. Serbest fetal dna testi önerdi .napalım bilmiyorum. Esim yaptırmak istiyor mutlaka. Fiyat i da yüksekmis bilmiyorum ne kadar. Gittiğimiz ozel hastanede ya da disarda yaptırabilirsiniz dedi doktor. Bilgisi olan yaptiran var mi kendimi boşlukta hissediyorum
Cnm benim karnim çok çabuk çıktı hemen belli oldu ve yaygın sayılır cinsiyetini bende 2 gün önce öğrendim kızım olacak allahın izniyle
Hala o tursu var mi acabaCanım ben bulurum sorun olmaz.. Aklın kalmasın bulamazsan haberim olsun.. Özelden adresini atarsan kargolarım...
Tesekkur ederim canim. Bir arkadas var burda gonderemezse sana ulasirim ❤ senin bebis nazli galiba gostermiyor cinsiyetini. Ben on gun sonra gidecegim ins gosterirİyi akşamlar hanımlar. Ben hala cinsiyeti öğrenemedimbebegimizin hareketini de kardeşim ile birlikte hissettik ben uzanmıştım kardeşim de elini koydu gerçekten de ayrı bi his çok farklı ama sadece o zaman. bekliyorum bende hergun :)
Y Yasam111 tursu bulabildin mi? Ben alibeykoyde oturuyorum burda bi turşucu var ve envaye çeşit yapıyor yaz bana adresini gönderirim seve seve
Tabii ki gönderirim canım. Hatta adresini verme olduğun yere yakın bir ptt şubesine göndereyim.Hala o tursu var mi acaba
Kac gundur tahatsizdim. Ayda bir kanamam oluyor. 1 ocak 1 subat simdi 1 mart. Ayni adet kanamasi gibi kac gun suruyor. Doktor dusuk riski yat dinlen diyor sadecebu arada uzuntuden unuttum tursuyu. Ama gonderebilirsen cok sevinirim cok dua ederim sana ve bebisine
Amin cnm saol cumlemiz inşallahBenim de çabuk çıktı ama hep öne gidiyor yaygın diik yani yaygın olanların kızı oluyomuş gözün aydın senin de sağlıkla gelsin bebişin :)
Haber bekliyorumTesekkur ederim canim. Bir arkadas var burda gonderemezse sana ulasirim ❤ senin bebis nazli galiba gostermiyor cinsiyetini. Ben on gun sonra gidecegim ins gosterir
Bencede git. Ben duramam hayatta. Yengeme 12 haftalikken erkek dedi doktoru. Hemde ben hic yanilmadim demis. Gercekten de erkek oldu yegenim :)Haber bekliyorum:) bebek değil de doktor nazlı hala yanılma payı var ben net söylemek isterim bi daha ki randevuda dedi. O da bir ay sonra gel dedi. Ama bi cumartesi özel doktora gitmeyi düşünüyoruz :)
Canım bütün dualarım seninle.inşallah sağlıklı bi bebeğin olur. Akıl vermek haddim değil ama sadece bikaç bişey paylaşmak istedim. O bebeğin sağlıklı olup olmayacağı dünyaya gelip gelmeyeceği bizim aklımız ermese de belli canım. O kararı alan sen olma günahına girme derim tabiki de senin kararın ama bu sadece bi ihtimal. Komşumuza da aynısını demişler çok sağlıklı 5 yaşında kızı var ben tarama tastlerini yaptırmadım bile teslim ol iyi düşün canım inşallah herşey güzel olur.offf işte içimi parçalayan soru... aldırır mıyım aldırabilir miyim....kıyabilir miyim...yaşama hakkını elinden alabilir miyim...bunu düşündükçe bile içim acıyo..ama biyandan..ne bileyim 36 yaşındayım eşim 45 yaşında.. ömrümüz ne kadar..ne kadar başında olabiliriz ...ömür boyu inşallah bizden önce ölsün ardımızdan kimselere muhtaç olmasın yavrumuz diye dua mı edeceğiz... ona bunu yapmaya hakkımız var mı... biz anne baba olalım diye ona sorunlu bi hayatı sunmaya hakkımız var mı...biz ölüp gidince nolur kuzum...çok korkuyorum, Allah yardımcımız olsun.Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten..allah doğru düşünme ve karar verme gücü versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?