Ben de yaptım erkek çıktıKızlar, batıl inançlarım yoktur ama altın alyans ile cinsiyet tahmini yapan var mı aranızda? Cinsiyetini öğrenmeye başladınız bir çoğunuz, içinizde yüzük testi doğru çıkan var mı?
üst komşum 5 aylık olana kadar erkek dediler kız çıktı :/kızlar önce erkeğe benziyo denip sonra kız çıkan var mı acaba.14+5 te bana erkek büyük ihtimal demişti.ayın 11 inde tekrar randevum var.değişir mi sizce??
tşkkrler cnm..bu arada ben bi oğlum olacağı için çok mutluyum sakın yanlış anlaşılmasınüst komşum 5 aylık olana kadar erkek dediler kız çıktı :/
Bana 14.te erkege benzio dedi ama 16. Haftada olacagini ogrendim:) kordpnla karistirdi sanirim benimkinikızlar önce erkeğe benziyo denip sonra kız çıkan var mı acaba.14+5 te bana erkek büyük ihtimal demişti.ayın 11 inde tekrar randevum var.değişir mi sizce??
Ben taa evlenmeden once yapmistim. Kiz cikmisti, ve cidden kizim oluyor :) batil falan ama kimr yapilsa cikiyor :)Kızlar, batıl inançlarım yoktur ama altın alyans ile cinsiyet tahmini yapan var mı aranızda? Cinsiyetini öğrenmeye başladınız bir çoğunuz, içinizde yüzük testi doğru çıkan var mı?
Evet Can'ım bebeğini hissediyorsun su dalgası gibi ilk Zaman'lar.ben de de öyleydi artık özellikle yemeklerden sonra kıpır kıpır gıdıklıyor resmen değişik bir his tarif edilmesi zor sanki karnımdaki minik tuyler kalkar da gıdıklar ya karnımı oyle oluyor ama eminim o olduğuna her gun aksam özellikle oluyorHerkese merhabaaaaa
Nasılsınız güzel anneler,nasıl gidiyor?
Cinsiyetler öğrenilmeye devam ediyor ne güzel,tebrik ediyorum herkesi.Ben de öğrenmek istiyorum artıık.Çevremdekiler kız olacak diyor,eskilerin usülünden deneylere tabi tutuluyorum resmen
Çin takvimi de kız diyor ama bakalım artık kısmetimiz ne.
Doktorumun verdiği magnezyumla sancılarım azaldı biraz gerçekten nasıl da etkiliyor bir şeylerin yokluğu.O diğer ilaç da İmom'muş.Omega3,balık yağı ve vitamin takviyesi.İçeriğinde hamileler ve emziren anneler için diyor.İnşallah şifa olur kuzuma.
Yaaa bir de ben bugün içimde bi his hissettim.Nasıl desem sanki bir şey kımıldıyor gibi,çok çok hafif suda kayıyor gibi.Bebeğimi mi hissettim acaba?
Damar artması,pıt pıt bir şeyler oluyordu ama bu çok değişik orda bi şey kayıyor gibi ama çok hafif....İnşallah bebegimdir artık hissetmek istiyorum
Ayyy çok sevindim şimdi bebeğim ben buradayım mı dedi banaEvet Can'ım bebeğini hissediyorsun su dalgası gibi ilk Zaman'lar.ben de de öyleydi artık özellikle yemeklerden sonra kıpır kıpır gıdıklıyor resmen değişik bir his tarif edilmesi zor sanki karnımdaki minik tuyler kalkar da gıdıklar ya karnımı oyle oluyor ama eminim o olduğuna her gun aksam özellikle oluyor
Bende de oluyor canım çok yorumlamaya çalışan,otururken dik oturmaya calışKızlar şu sıra bel ağrılarım oluyo sizde de oluyo mu
Oo o da bişey miKızlar ya ben dayanamayacağım 14 marta kadar. Haftaya pazartesi randevu alayım en iyisi. Herkes öğrenmiş cinsiyet.
Beni de bıçak makas testine tabi tuttularBen taa evlenmeden once yapmistim. Kiz cikmisti, ve cidden kizim oluyor :) batil falan ama kimr yapilsa cikiyor :)
Evet canım özellikle de yorulunca. Dün eşimle biraz yürüdük dinlene dinlene bütün akşam belim ve sırtım ağrıdı.Kızlar şu sıra bel ağrılarım oluyo sizde de oluyo mu
Ay iyi yapmışsınız ya. Bende randevuyu öne çekeceğim sanırım.Oo o da bişey mibana söylemedi ya bi de bir ay sonra gel dedi. Bizde esimle cmtsi özele gitmeye karar verdik
Beni de bıçak makas testine tabi tuttularonda kız çıktı. Biri benim söylediklerim %90 doğru çıkar kız dedi :)) ilk 3 ay herkes kız diyip durdu.
Göbeğim çıkmaya başlayınca da erkek diyenler çıktı sürekli. Bugün tahlil sonucu göstermek için gittim doktora tam 2 saat bekleyince sıra bekleyenlerle bi hayli muhabbet ettik:))) onlarda erkek dedi.
Bende b12 eksik çıktı hanımlar. Vitamin ilacını da yutamadıgımı söyledim. 15 gün arayla yapılacak 2 iğne verdi. Diğer değerlerin normal sadece b12 düzeltmemiz lazım dedi. Bizden haberler böyle :)
Canım öncelikle boyle bisey söylemiş olsa da kendine stres yapma. Okumussundur sadece ihtimalleri söylüyorlar. Çoğunda test sonucları kotu olupta normal sağlıklı bebekleri olanlar var.Günaydın herkese...zor bir hafta geçirdim ikili test sonucunda risk gördü doktor. Serbest fetal dna testi önerdi .napalım bilmiyorum. Esim yaptırmak istiyor mutlaka. Fiyat i da yüksekmis bilmiyorum ne kadar. Gittiğimiz ozel hastanede ya da disarda yaptırabilirsiniz dedi doktor. Bilgisi olan yaptiran var mi kendimi boşlukta hissediyorum
Merhaba oncelikle Allah sabir versin ,temmuz anneleri topiginden 2 arkadas yaptirdi test kan alimi ile yapiliyormus sonuclar 2 haftada geliyormus ve maliyeti yanlis hatirlamiyorsam 2 bin civarinda idi ,yurtdisina gonderiliyor kan tahlilleri diye biliyorum ben ,insallah sonuclarin temiz cikar ,sorunsuz gebelik gecirmen dilegi ile Birde bazi 2 li testi riskli cikan arkadaslarda uzman bir doktor ile detayli ultrason yaptirdilar hic kan testi yaptirmadilar ,ultrason ve uzmanib kontrolude tatmin etmisti acikcasi arkadaslari ,Allah yardimcin olsunGünaydın herkese...zor bir hafta geçirdim ikili test sonucunda risk gördü doktor. Serbest fetal dna testi önerdi .napalım bilmiyorum. Esim yaptırmak istiyor mutlaka. Fiyat i da yüksekmis bilmiyorum ne kadar. Gittiğimiz ozel hastanede ya da disarda yaptırabilirsiniz dedi doktor. Bilgisi olan yaptiran var mi kendimi boşlukta hissediyorum
Peki sonuç kötü ise aldırırım diyor musun? Cevabınız hayırsa bence boşa para harcama. Ayrıntılı ultrasonda yine bakarlar.Günaydın herkese...zor bir hafta geçirdim ikili test sonucunda risk gördü doktor. Serbest fetal dna testi önerdi .napalım bilmiyorum. Esim yaptırmak istiyor mutlaka. Fiyat i da yüksekmis bilmiyorum ne kadar. Gittiğimiz ozel hastanede ya da disarda yaptırabilirsiniz dedi doktor. Bilgisi olan yaptiran var mi kendimi boşlukta hissediyorum
Canım öncelikle boyle bisey söylemiş olsa da kendine stres yapma. Okumussundur sadece ihtimalleri söylüyorlar. Çoğunda test sonucları kotu olupta normal sağlıklı bebekleri olanlar var.
Ben bu testi duymamistim açıkçası ama devlette yaptırma şansınız varsa o kadar para vermeye değmez diye diye düşünüyorum. Burdaki tüm anneler de seninle merak etmeinşallah sonuçların çok iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?