• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Korkma canım Rabbim inşaAllah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almak nasip etsin.. Ben çok dua ettim çok tevekkül ettim Rabbim hakkımda hayırlısını ver dedim.. Demek ki hayırlısı buymuş Rabbim bebeğimi benden daha çok sevmiş.. İnşaAllah Rabbim bidaha böyle acılar yaşatmaz.. hayırlısıyla inşaAllah tez zamanda benimde kucagimi doldurur...
İnşallah inşallah. Mükafatını alırsınız inşallah :(

Canım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğimhamilesiniz nolur bana dua edin çok çokihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aciyasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Çok geçmiş olsun inşallah Allah acını en kısa zamanda azaltacak neşeli haberler yaşatır sana

Canım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğimhamilesiniz nolur bana dua edin çok çokihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aciyasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..

Gecmis olsun canım sebebi neymiş hakkaride mi aldilar

Canım ben bugün yaptırdım. İyi dedi doktor ense kalınlığını, burun kemiği de oluşmuş. Kalp atışı vsye baya ilgilendi. Kan tahlili verdim sonuçları haftaya çıkacakmış. Üstümden çok yük kalktı. Allah herkesin bebeğine sağlık, uzun ömür versin.
Can'ım seninle aramızda az gun var benimde kontrolüm cumartesi günü cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorun ? Ben artık belli olur diye düşünüyorum ama.

Amin canim Rabbim kimseye göstermesin çok zor.. şimdilik çift rahim olmam sebep gibi çünkü doktor ameliyattan sonra perdeyi aldırmadan hamile kalmasın demiş çarşamba günü gideceğiz doktora bakalım ne dicek.. hayırlısıyla inşaAllah tez zamanda kurtulum sağ salim evladıma kavusurum..
Gecmis olsun Can'ım Allah en yakın Zaman'da sağlıkla insallah bir melek nasip etsin

Gecmis olsun canım sebebi neymiş hakkaride mi aldilar
Hayır canim memleketimdeyim soma da. Şimdilik net bi sebep yok canım çarşamba günü gidince insaAllah öğrenir im. Ama doktor aileme rahimde ki perdeyi aldırmadan hamile kalmasın demiş. . Dua et canım bana senn duan kabul olur hem gurbettesin hem hamilesin. İnşaAllah sağ salim tez zamanda şu perdeden kurtulayim sonrada Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsn insaAllah.

Kızlar benım canım cok sıkkın sürekli aglamaklıyım yurt dısındayım ve tekim iyce sinirlerim gerildi kendimi cok yalnız hissediyorum bu kadar gergin olmam hormonlarımdandır dimi varmı bu durumda olan yaaa :KK43:
Ben de senin gibiyim. Yurtdışında yalnızım. Hormonlarla yalnızlık birleşince çok fena oluyor. Hayatımda neredeyse hiç ağlamayan ben sürekli aklıma ailem gelince hüngür hüngür ağlıyorum. Geçecek bu günler de inşallah...

Arkadaşlar başı ağrıyan bir arkadaş vardı nickini hatırlayamadım. Susuzluktan olabilir. Ben ne zaman susuz kalsam ağrıyor, su içince geçiyor. Ama böyle 3 4 bardak falan.

Hayır canim memleketimdeyim soma da. Şimdilik net bi sebep yok canım çarşamba günü gidince insaAllah öğrenir im. Ama doktor aileme rahimde ki perdeyi aldırmadan hamile kalmasın demiş. . Dua et canım bana senn duan kabul olur hem gurbettesin hem hamilesin. İnşaAllah sağ salim tez zamanda şu perdeden kurtulayim sonrada Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsn insaAllah.

Dualarim herzaman seninle inan çok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar anne olursun sende bana dua et bizde bugün doktora gittik düşük riskim varmış eşim izin aldı apar topar izne gidiyoruz yarın ben kendime üzülüyorum seni okudum oturdum ağladım :(( ne kadar heycanlandin beklediğini gördüm çünkü ama herseyde Hayır vardır kendini üzme sakin ...

Canım allah sabır versin allah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi gebelik nasip etsin.

Arkadaşlar başı ağrıyan bir arkadaş vardı nickini hatırlayamadım. Susuzluktan olabilir. Ben ne zaman susuz kalsam ağrıyor, su içince geçiyor. Ama böyle 3 4 bardak falan.
Benim ağrıyordu canım. Denerim suyu da.. Bakalım çare olacak mı?

Bir de doktorun verdiği ilaçları sormuştu AskInihan AskInihan feramat ve decavit verdi. Günde 1 er tane. Demir hapını sabah al dedi bende gece yatmadan alsam olur mu diye sordum. Tamam dedi. Gündüz sıkıntı yapabiliyormus.

Kızlar biraz araştırma yaptımda 12.haftadan sonra düşük riski %3e düşüyomuş önemli olan 12.haftayı atlatmak galiba tabi takdiri ilahi ilerleyen dönemlerde de olabilir ama pek nadirmiş ben şimdi 10.haftadayım şu 2 haftada geçse diyorum

Dualarim herzaman seninle inan çok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar anne olursun sende bana dua et bizde bugün doktora gittik düşük riskim varmış eşim izin aldı apar topar izne gidiyoruz yarın ben kendime üzülüyorum seni okudum oturdum ağladım :KK43:( ne kadar heycanlandin beklediğini gördüm çünkü ama herseyde Hayır vardır kendini üzme sakin ...
Oyy kuzum üzülme Rabbim inşaAllah bebegine sağ salim kavuştursun. . Bebeğini kucağına almak nasip etsin. Çok zor canım çok. . Rabbim yaşatmasin insaAllah.. hakkımızda hayırlısıni versin.. duanda eksik etme beni canım dualasalim inşaAllah. . Kanaman mi oldu canım üzülme veren Rabbim koruyan da O sen gönlünü ferah tut Rabbime tevekkül et insaAllah.

Oyy kuzum üzülme Rabbim inşaAllah bebegine sağ salim kavuştursun. . Bebeğini kucağına almak nasip etsin. Çok zor canım çok. . Rabbim yaşatmasin insaAllah.. hakkımızda hayırlısıni versin.. duanda eksik etme beni canım dualasalim inşaAllah. . Kanaman mi oldu canım üzülme veren Rabbim koruyan da O sen gönlünü ferah tut Rabbime tevekkül et insaAllah.

Yok kanamam olmadı ama adet olcak gibi ağrım vardı karnimda normalde haftayaydi kontrol bizde durmadık gittik iyki gitmişiz :(( zaten haftaya ikili test olcak hem kayseride olur hemde güzel bi doktora görünüruz çok zor bi duygu :(( bi an once gitmek istiyorum....

Back