- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
6.haftada duyulur diyolar ama beta hcg kaç çıktı acaba bu hafta biliyo msnKızlar bende 6 haftalık hamileyim kesesini gördüm bu hafta ama kalp atisini duyamadık haftaya kaldı Insallah hersey güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.haftada duyulur diyolar ama beta hcg kaç çıktı acaba bu hafta biliyo msnKızlar bende 6 haftalık hamileyim kesesini gördüm bu hafta ama kalp atisini duyamadık haftaya kaldı Insallah hersey güzel olur
Yok canım çarşamba yapılcak testler ben doktora gittigimde takvim hesabima göre 6+5 ti ama dr keseye bakti ve 5+4 haftalık dedi o yüzden haftaya tekrar çağırdı bugün tam 6 haftalk :)6.haftada duyulur diyolar ama beta hcg kaç çıktı acaba bu hafta biliyo msn
12.hafta bitmek üzere hatta dr.12+5 de gidicem,hemşiresi dr.bey 3.ayını dolduran herkese cinsiyetini söyler dedi bakalım artık, ama şöyle birşey oldu 10 haftalıkken gittiğimde bana ne hissediyorsun cinsiyetini dedi bende erkek gibi hissediyorum dedim o esnada usg ile bakıyordu olabilir dedi..artık bişey gördü de mi dedi bilmiyorum belli olunca yazarım buraya..Merhaba siz 12.haftaya girmissiniz 12.haftada belli oluyor diye biliyorum yani ben kendimi ona göre hazirladim
Muhtemelen bir şey yoktur. Yerleşme kanamasıdır o. inş görebilirsiniz canım haber verGunaydin arkadaslar.bugun randevum varr insallah keseyi ve bebisimi gorururum.dun 2 kez 2-3 damla olarak acik kahve akintim oldu biraz korktum acikcasi insallah hersey yolundadir.
genelde üç ay doluncaya kadar ilişkiyi önermiyorlar ama adamlar da ölsün mü anacımyine de sen doktora git tabiki ama bi düşük tehlikesi olsa kasık ağrısından duramazsın hatta beline bile ağrı vurur..sen yine de kendini takip et tabi kanamayı da ona göre acile bile gidebilirsin ..ya da drunu ara telefonla...Kızlar günaydın benim bi sorum var hamile kaldığımı öğrendiğimden beri cinsel ilişkiye girmedik yaklaşık 2 aylık bi süreç ama dün akşm bi deneme yapalım dedik herhangi bi acı agrı hissetmedim fakat gece tuvalete uyandığımda çok az bi kanamam olmuş şuan sildiğmde kahve rengi halde pazartesi doktora gidicm içim rahat değil tam acaba bebeğe bişey olmuş olabilir mi yoksa zorlandığı için mi kanama olmuştur bi yardım eder misiniz bilgisi olan varsa ???
bende senin gibi düşünüyorum bu nkonudaBen alışveriş için korkuyorum ya bi 5 alık falan olsun önce.
Sağol cnm ya biraz da olsa rahatladım.şuan agrımda yok kanamamda pazartesi gidicem doktora tabi sürekli takip ediyrm.bi daha deneme falan da yapmam zatngenelde üç ay doluncaya kadar ilişkiyi önermiyorlar ama adamlar da ölsün mü anacımyine de sen doktora git tabiki ama bi düşük tehlikesi olsa kasık ağrısından duramazsın hatta beline bile ağrı vurur..sen yine de kendini takip et tabi kanamayı da ona göre acile bile gidebilirsin ..ya da drunu ara telefonla...
canım benim korkma ilk gebeliğin mi? ilkse ondan dolayı çok tedirginsin bak ben gibi ikinci olsa hiç takmazsın...:))biraz daha zaman geçsin yapacaksın tabi cinsellik de önemli...bizden ziyada adamlar için:)Sağol cnm ya biraz da olsa rahatladım.şuan agrımda yok kanamamda pazartesi gidicem doktora tabi sürekli takip ediyrm.bi daha deneme falan da yapmam zatn
canım benim kızımda da geç döllenmeydi, alttan bakmıştı bana da keseyi görür zaten ama bebek hemen oluşmaz 10 gün sonra muhakkak görünür..şimrdi hiç endişe etme...kendini sıkıntıya sokma..10 gün bekle..Hanimlar simdi geldim kontrolden gec dollenme oldugu icin ne kadarlik oldugumu bilmiyordum.doktor alttan bakti ancak 5 haftaliksin dedi suan kese gorunuyor ama bebis gorunmuyor 10 gun sonra gel dedi kanama icin de bisi demedi.niyeyse icim hic rahat degil
Aslinda biliyordum bugun bebisin gorunmeyecegini ama su akinti beni korkuttu yaa yatiyorum simdi kalkmiyorum yattigim yerdencanım benim kızımda da geç döllenmeydi, alttan bakmıştı bana da keseyi görür zaten ama bebek hemen oluşmaz 10 gün sonra muhakkak görünür..şimrdi hiç endişe etme...kendini sıkıntıya sokma..10 gün bekle..
Ben 49dum 50 oldum.
Ben kullanmaya başladım bebe yağı.
Lierac da mantıklı geliyor ama bakalım.
Göbeğim aşırı gazdan kocaman oldu ve kaşıntılarım başlamıştı.
Gunaydin kizlaar... biz 9 hafta oldukk vee bulantilarim cok hafifledi cok mutluyum sanrm vucudum alisti...
Bugun bnmde randevum var çok heycanliyim inşallah bi sıkıntı olmucak canim inşallah bizde gorcez kese leri[/QUOTE]E="kakule71, post: 44518507, member: 617755"]Gunaydin arkadaslar.bugun randevum varr insallah keseyi ve bebisimi gorururum.dun 2 kez 2-3 damla olarak acik kahve akintim oldu biraz korktum acikcasi insallah hersey yolundadir.
Kızlar yaa doktorlarını benim için çift rahimi sorabilirmisiniz bilgiye ihtiyacım var nolur Allah rizasi icinKızlar ben kesemi gördüm çok şükür ama doktor dediki çift rahimin var daha önce hiç bir doktor dememişti internetten baktım hiç hoş şeyler yazmıyor düşük erken doğum Vs çok korkuyorum
Evet canım ilk bebişim pazartesi doktora gidiyim de iyice öğreniyim iyice sağlığında sorun yoksa üstüne düşmemeye çalışıyrm kalp atışını duycaz inşallahcanım benim korkma ilk gebeliğin mi? ilkse ondan dolayı çok tedirginsin bak ben gibi ikinci olsa hiç takmazsın...:))biraz daha zaman geçsin yapacaksın tabi cinsellik de önemli...bizden ziyada adamlar için:)
bende haftaya 6 haftalık olcam tam kalp atışı için çok heyecanlıyım inşallah hepimizde duyarızYok canım çarşamba yapılcak testler ben doktora gittigimde takvim hesabima göre 6+5 ti ama dr keseye bakti ve 5+4 haftalık dedi o yüzden haftaya tekrar çağırdı bugün tam 6 haftalk :)
Canım bugun doktora gittim.5+1 günlük.kesem belli belirsiz gözüküyor..doktor 2 hafta sonra gel dedi.Haftaya doktora gitcek msn kalp atışınin