• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bide bende bebe yağı kullanıyorum karnıma bacaklarıma ve göğüslerime ama sıklığı Nasıl yapıyorsunuz her gün mu gun içinde bir kac kez mi

[QUOTE="daisyishere, post: 44506434, member: 601729doktoraittik kontrole canlar... kesemizi gördük çok şükür :)) 5+3 görünüyor şimdilik... çok değişik bir duygu...aklım başımdan gitti sandım :)) inşallah sağlıkla devam eder de kucağımıza da alabiliriz...

bu arada forumda okudum farklı doktorlara gidip çok sık ultrasona girmekten bahsedenler olmuş,arkadaşlar bir yakınım sağlık çalışanı yurtdışında.Avrupa da tüm gebelik boyunca sadece 4 kez ultrasonla bakıldığını söylüyor,olağanüstü bir durum olmadıkça. Fazlasını önermiyolar biz de maşallah fotoğraf çektirir gibi zırt pırt ultrasondayız. Paylaşmak istedim sizinle,ultrason ultrason gezmeyin derim :)
sevgiyle...[/QUOTE]
Aaa bahsettigin iyi oldu canim.bende yarin 2 doktora birdn gitmegi düşünüyordum. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.insallah yarın bende görürüm. ..

Kızlar 5+1. Günümdeym bugün sabah uyandığımda iççamaşırımda mercimek büyüklüğünde koyu kırmızı leke gördüm doktorlar geçen haftadan uyarmıştı endişelenme yerleşme lekesi gelebilir dediler ben yinede kaygılandım sizde de yaşayan var mı
Canim tarihlerimiz ayni.ama henuz bende böyle birşey olmadı. Ama çok kisiden duydum yerleşme kanamadi diye

Selamlar kızlar takipteyim sizi:nazar: ben de patlamak üzereyim ya nefes alamıyorum karnımı saklamaya çalışıyorum artık gören dört beş aylık der yani :110:

Kızlar bende 6 haftalık hamileyim kesesini gördüm bu hafta ama kalp atisini duyamadık haftaya kaldı Insallah hersey güzel olur:anneadayı::KK46:

gzmlipöyle. post: 44514795 .!.:
Selamlar kızlar takipteyim sizi:nazar: ben de patlamak üzereyim ya nefes alamıyorum karnımı saklamaya çalışıyorum artık gören dört beş aylık der yani :110:
Valla benimde oyle.kimseye soylememeyi düşünüyordum ama millet soruyo hamilemisin diye mecburen evet diyorum. :) :)

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve sizlerin yardımına ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz, ben normalde 25 günde bir adet olurum. araligin 17 sinde adet oldum normal 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptım ve gün aşırı birliktelik oldu. 12.güne kadar 13. gün sol kasigimda bıçak batması tarzında ağrı ve sol bacağımdan damar çekilir gibi ağrı oldu göğüslere dokunamiyordum özellikle uçları çok acıyordu. Öyleki sol tarafıma yattigim zaman feci acıyordu sol kasigim tam umutlanmaya basladimki 1 ocakta yani 15 gün sonra açık kahverengi ile başlayan ve 5 gün süren bir kanama başladı yoğun bir şekilde sürdü parça yoktu ama sancı vardı. Bugün de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa aşırı bel ağrısı var. Neden böyle oldu üzerine görmüş olabilir miyim lütfen yardımcı olun bana lütfen. ..

GÜNAYDIN ANNELER....
AKŞ,HEMOGRAM,ALT,AST,TİT,THS,FT4,İDRAR KÜLTÜRÜ,HBSAG,ANTI HIV ANTI HCV,KAN GRUBU
bu testleri yapdırmamı söyledi özel hast doktor..bunların ne için olduğunu ve nerede yapıldığını bilen varmı acaba :S

GÜNAYDIN ANNELER....
AKŞ,HEMOGRAM,ALT,AST,TİT,THS,FT4,İDRAR KÜLTÜRÜ,HBSAG,ANTI HIV ANTI HCV,KAN GRUBU
bu testleri yapdırmamı söyledi özel hast doktor..bunların ne için olduğunu ve nerede yapıldığını bilen varmı acaba :S
Gunaydin canim ilk gaftalarda herkesten isterler bunlari. Tedbir amacli, degerlerde dusukluk gorursr ilac veriyor ona gore. Saglik ocagi yapiyor bu testlerin cogunu.

İnş seninde kızın olur tabikide önce sağlık ve hayırlı evlat inşallah
Kız ben bu Çin takviminden bişey anlamadım ben 1 mayıs 82 doğumluyum 34 yaşamı bakacağım 33 e mi acaba ? 34 e bakınca kız yazıyor ,
Bide şu dikattimi çekiyor ben yurtdışında yaşıyorum Çin takvimi her dilde farklı cinsiyet gösteriyor Almanca danca İngilizce tuhaf
sen 34 yaşına bakacaksın tatlım..bende 4 haziran 82 doğumluyum ve +1 ekliyorsun...hepsi safsata orası dta kesin ama insan boşluktan ara ara böyle şeylere merak salıyor tabi..ama benim kızımda tutmuştu bunda da erkek diyor ama ben yine de inanmıyorum:))

GÜNAYDIN ANNELER....
gebeliği belli olan herkes bu testleri yaptırır özellikle ilk haftalarda...kadın doğum uzmanı da ister ve bu tahlilelr yapılır başka bir yere gitmene gerek yok ki,,

Gunaydin arkadaslar.bugun randevum varr insallah keseyi ve bebisimi gorururum.dun 2 kez 2-3 damla olarak acik kahve akintim oldu biraz korktum acikcasi insallah hersey yolundadir.

Back