- 21 Aralık 2015
- 103
- 95
- 48
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 6. Hafta icindeyim...Ne kadarlıktı senşn Canım
Canim tarihlerimiz ayni.ama henuz bende böyle birşey olmadı. Ama çok kisiden duydum yerleşme kanamadi diyeKızlar 5+1. Günümdeym bugün sabah uyandığımda iççamaşırımda mercimek büyüklüğünde koyu kırmızı leke gördüm doktorlar geçen haftadan uyarmıştı endişelenme yerleşme lekesi gelebilir dediler ben yinede kaygılandım sizde de yaşayan var mı
Valla benimde oyle.kimseye soylememeyi düşünüyordum ama millet soruyo hamilemisin diye mecburen evet diyorum. :) :)gzmlipöyle. post: 44514795 .!.:Selamlar kızlar takipteyim sizi ben de patlamak üzereyim ya nefes alamıyorum karnımı saklamaya çalışıyorum artık gören dört beş aylık der yani
Canım benim ikinciyi eş zamanlı yaparız. Geliyorum topiğe kimseler yok, bildirim de gelmeyince kimse uğramıyor diye düşündüm.Ah ah ben de bu La Lune nerede diyordum. Bir dahaki bebeği de benle eş zamanda yap da beraber takılalım yahuuuu
Bu kadar gazın başka açıklaması olamaz bence. Ne yesek kocaman göbek, nefes almada zorlanıyorum bazen. Yediğim de yarım tabak yemek zaren bulantıdan çok yiyemiyorum.Çok hoşsun katılıyorum.
Ohh maşallahCanim 6. Hafta icindeyim...
Ben de bir iki uğradım, takılan olmayınca bıraktım.Canım benim ikinciyi eş zamanlı yaparız. Geliyorum topiğe kimseler yok, bildirim de gelmeyince kimse uğramıyor diye düşündüm.
Gunaydin canim ilk gaftalarda herkesten isterler bunlari. Tedbir amacli, degerlerde dusukluk gorursr ilac veriyor ona gore. Saglik ocagi yapiyor bu testlerin cogunu.GÜNAYDIN ANNELER....
AKŞ,HEMOGRAM,ALT,AST,TİT,THS,FT4,İDRAR KÜLTÜRÜ,HBSAG,ANTI HIV ANTI HCV,KAN GRUBU
bu testleri yapdırmamı söyledi özel hast doktor..bunların ne için olduğunu ve nerede yapıldığını bilen varmı acaba :S
sen 34 yaşına bakacaksın tatlım..bende 4 haziran 82 doğumluyum ve +1 ekliyorsun...hepsi safsata orası dta kesin ama insan boşluktan ara ara böyle şeylere merak salıyor tabi..ama benim kızımda tutmuştu bunda da erkek diyor ama ben yine de inanmıyorum:))İnş seninde kızın olur tabikide önce sağlık ve hayırlı evlat inşallah
Kız ben bu Çin takviminden bişey anlamadım ben 1 mayıs 82 doğumluyum 34 yaşamı bakacağım 33 e mi acaba ? 34 e bakınca kız yazıyor ,
Bide şu dikattimi çekiyor ben yurtdışında yaşıyorum Çin takvimi her dilde farklı cinsiyet gösteriyor Almanca danca İngilizce tuhaf
gebeliği belli olan herkes bu testleri yaptırır özellikle ilk haftalarda...kadın doğum uzmanı da ister ve bu tahlilelr yapılır başka bir yere gitmene gerek yok ki,,GÜNAYDIN ANNELER....
AKŞ,HEMOGRAM,ALT,AST,TİT,THS,FT4,İDRAR KÜLTÜRÜ,HBSAG,ANTI HIV ANTI HCV,KAN GRUBU
bu testleri yapdırmamı söyledi özel hast doktor..bunların ne için olduğunu ve nerede yapıldığını bilen varmı acaba :S
ne güzel, benım aksine 9 hafta itibariyle daha kötü olduGunaydin kizlaar... biz 9 hafta oldukk vee bulantilarim cok hafifledi cok mutluyum sanrm vucudum alisti...