• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

sen 34 yaşına bakacaksın tatlım..bende 4 haziran 82 doğumluyum ve +1 ekliyorsun...hepsi safsata orası dta kesin ama insan boşluktan ara ara böyle şeylere merak salıyor tabi..ama benim kızımda tutmuştu bunda da erkek diyor ama ben yine de inanmıyorum:))
Merhaba siz 12.haftaya girmissiniz 12.haftada belli oluyor diye biliyorum yani ben kendimi ona göre hazirladim

E="kakule71, post: 44518507, member: 617755"]Gunaydin arkadaslar.bugun randevum varr insallah keseyi ve bebisimi gorururum.dun 2 kez 2-3 damla olarak acik kahve akintim oldu biraz korktum acikcasi insallah hersey yolundadir.[/QUOTE]
Bugun bnmde randevum var çok heycanliyim inşallah bi sıkıntı olmucak canim inşallah bizde gorcez kese leri

E="kakule71, post: 44518507, member: 617755"]Gunaydin arkadaslar.bugun randevum varr insallah keseyi ve bebisimi gorururum.dun 2 kez 2-3 damla olarak acik kahve akintim oldu biraz korktum acikcasi insallah hersey yolundadir.
Bugun bnmde randevum var çok heycanliyim inşallah bi sıkıntı olmucak canim inşallah bizde gorcez kese leri[/QUOTE]
Selammmm bugün benimde randevum varrr :) bugün herkesten güzel haber gelir insallah

Arkadaşlar kendi için kıyafet alan var mı şu ana kadar. Henüz erken tabi kabızlıktan da olabilir ama benim karnımda biraz şişkinlik var pantolon ya da eşofman azıcık bile sıksa rahatsız oluyorum. O yüzden 4 beden büyük bir pantolon aldım iki üç haftadır o panlotonla rahatım. Evde de en geniş eşofmanlarımı giyiyorum uyurken falan. Onun dışında göğüslerim de dara gelemiyor en geniş çamaşırlarımı giyiyorum onun için de ama yakın zamanda ihtiyaç olacak gibi.

Arkadaşlar kendi için kıyafet alan var mı şu ana kadar. Henüz erken tabi kabızlıktan da olabilir ama benim karnımda biraz şişkinlik var pantolon ya da eşofman azıcık bile sıksa rahatsız oluyorum. O yüzden 4 beden büyük bir pantolon aldım iki üç haftadır o panlotonla rahatım. Evde de en geniş eşofmanlarımı giyiyorum uyurken falan. Onun dışında göğüslerim de dara gelemiyor en geniş çamaşırlarımı giyiyorum onun için de ama yakın zamanda ihtiyaç olacak gibi.
Benimde şişkinliği çok pantolonlarım sıkıyor diye lcw'dan beli lastikli hamile kotu aldım çok rahat tavsiye ederim:)

Bir de sürekli sürekli acıkıyorum yaa. Mesela sabah kahvaltı yaptım aradan 2 saat geçmedi acıktım.
İş yerine havuç soyup, bir de elma yıkayıp getiriyorum. açıkınca onları yiyorum.
Gece yatarken açlık oluyor onda da iki üç kaşık yoğurt yiyorum bi parça ekmekle.
Bu şekilde bastırmasam valla her seferinde baya bi yiyebilirim.

Benimde şişkinliği çok pantolonlarım sıkıyor diye lcw'dan beli lastikli hamile kotu aldım çok rahat tavsiye ederim:)
Hadi ya ben de almayı düşünüyorum aslında erken mi diye düşünmüştüm alayım o zaman. Lcw den almak en iyisi fiyatı da uygun zaten kaç ay giycez ki :)

Bende diyorum şimdi böyleysek ilerleyen aylarda ne yapacağız göbüşüm şiş ama tartılıyorum kilo almamışım sanırım dediğiniz gibi gaz sancısından işten çıktıgım için pek dışarı çıkmıyorum evde bol eşofmanlarla idare ediyorum alışverişte şimdiden yapmak istemiyorum ama nasıl olacak böyle bir iki parça almak lazım en azından

Hadi ya ben de almayı düşünüyorum aslında erken mi diye düşünmüştüm alayım o zaman. Lcw den almak en iyisi fiyatı da uygun zaten kaç ay giycez ki :)
Aynen benr fiyatı uygun diye ordan aldım karın kısmi biraz bol ama çok rahat oluyor. Annem daha hamile olduğumu bilmiyor onun yanına giderken o pantolonun üzerine uzun bir kazak gidiyorum:)

Bende diyorum şimdi böyleysek ilerleyen aylarda ne yapacağız göbüşüm şiş ama tartılıyorum kilo almamışım sanırım dediğiniz gibi gaz sancısından işten çıktıgım için pek dışarı çıkmıyorum evde bol eşofmanlarla idare ediyorum alışverişte şimdiden yapmak istemiyorum ama nasıl olacak böyle bir iki parça almak lazım en azından
Aynen şimdi de alsak belki bedenimiz de büyüyebilir. Biraz büyük alsam olur mu acaba :)

Aynen benr fiyatı uygun diye ordan aldım karın kısmi biraz bol ama çok rahat oluyor. Annem daha hamile olduğumu bilmiyor onun yanına giderken o pantolonun üzerine uzun bir kazak gidiyorum:)

Hadi ya daha söylemedin mi :D ben çatlardım söylemesem herhalde. Ama bugün kontrolün var sanırım inşallah hayırlı haberlerle dönersin annene de söylersin :)

Aynen bugün kontrolden sonra belki söylerim ama kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyorum. Ben 36-38beden giyiniyordum 40 beden aldim belde lastikli uzun sure giyerim diye dusunuyorum:) 1 tane almıştım ilk denemek için muhtemelen bende bu hafta sonu iki tane daha alabilirim. Evdeki bol pantolonlar yeterli değil hergun kıyafet değiştiriyordum iki günde bire çıkardım :) allahtan iş yerinde rahatim çok pis olmuyor kiyafetim 4 saat fln takılıyorum şirkette:)

GÜNAYDIN ANNELER....
AKŞ,HEMOGRAM,ALT,AST,TİT,THS,FT4,İDRAR KÜLTÜRÜ,HBSAG,ANTI HIV ANTI HCV,KAN GRUBU
bu testleri yapdırmamı söyledi özel hast doktor..bunların ne için olduğunu ve nerede yapıldığını bilen varmı acaba :S
Sağlık ocağı yapıyor cnm hepsini hamilelikte takip amaçlı yapılıyor

Back