- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Merhaba siz 12.haftaya girmissiniz 12.haftada belli oluyor diye biliyorum yani ben kendimi ona göre hazirladimsen 34 yaşına bakacaksın tatlım..bende 4 haziran 82 doğumluyum ve +1 ekliyorsun...hepsi safsata orası dta kesin ama insan boşluktan ara ara böyle şeylere merak salıyor tabi..ama benim kızımda tutmuştu bunda da erkek diyor ama ben yine de inanmıyorum:))
Gunaydin kizlaar... biz 9 hafta oldukk vee bulantilarim cok hafifledi cok mutluyum sanrm vucudum alisti...
Merhaba siz 12.haftaya girmissiniz 12.haftada belli oluyor diye biliyorum yani ben kendimi ona göre hazirladim
Hadi yaa ben de bi an önce öğrenmek istiyorum ona göre alışveriş yaparizBana doktorum 4 aydan önce heveslenme cinsiyet için demişti.
Yine de benim de umudum var.
Hadi yaa ben de bi an önce öğrenmek istiyorum ona göre alışveriş yapariz
Evet haklısın aslında çok acele etmemek lazım ama işte insanın çok elinde olmuyor. İnşallah sağlıkla 5 ayları da görürüzBen alışveriş için korkuyorum ya bi 5 alık falan olsun önce.
Bugun bnmde randevum var çok heycanliyim inşallah bi sıkıntı olmucak canim inşallah bizde gorcez kese leri[/QUOTE]E="kakule71, post: 44518507, member: 617755"]Gunaydin arkadaslar.bugun randevum varr insallah keseyi ve bebisimi gorururum.dun 2 kez 2-3 damla olarak acik kahve akintim oldu biraz korktum acikcasi insallah hersey yolundadir.
Benimde şişkinliği çok pantolonlarım sıkıyor diye lcw'dan beli lastikli hamile kotu aldım çok rahat tavsiye ederim:)Arkadaşlar kendi için kıyafet alan var mı şu ana kadar. Henüz erken tabi kabızlıktan da olabilir ama benim karnımda biraz şişkinlik var pantolon ya da eşofman azıcık bile sıksa rahatsız oluyorum. O yüzden 4 beden büyük bir pantolon aldım iki üç haftadır o panlotonla rahatım. Evde de en geniş eşofmanlarımı giyiyorum uyurken falan. Onun dışında göğüslerim de dara gelemiyor en geniş çamaşırlarımı giyiyorum onun için de ama yakın zamanda ihtiyaç olacak gibi.
Hadi ya ben de almayı düşünüyorum aslında erken mi diye düşünmüştüm alayım o zaman. Lcw den almak en iyisi fiyatı da uygun zaten kaç ay giycez ki :)Benimde şişkinliği çok pantolonlarım sıkıyor diye lcw'dan beli lastikli hamile kotu aldım çok rahat tavsiye ederim:)
Benimde şişkinliği çok pantolonlarım sıkıyor diye lcw'dan beli lastikli hamile kotu aldım çok rahat tavsiye ederim:)
Aynen benr fiyatı uygun diye ordan aldım karın kısmi biraz bol ama çok rahat oluyor. Annem daha hamile olduğumu bilmiyor onun yanına giderken o pantolonun üzerine uzun bir kazak gidiyorum:)Hadi ya ben de almayı düşünüyorum aslında erken mi diye düşünmüştüm alayım o zaman. Lcw den almak en iyisi fiyatı da uygun zaten kaç ay giycez ki :)
Aynen şimdi de alsak belki bedenimiz de büyüyebilir. Biraz büyük alsam olur mu acaba :)Bende diyorum şimdi böyleysek ilerleyen aylarda ne yapacağız göbüşüm şiş ama tartılıyorum kilo almamışım sanırım dediğiniz gibi gaz sancısından işten çıktıgım için pek dışarı çıkmıyorum evde bol eşofmanlarla idare ediyorum alışverişte şimdiden yapmak istemiyorum ama nasıl olacak böyle bir iki parça almak lazım en azından
Aynen benr fiyatı uygun diye ordan aldım karın kısmi biraz bol ama çok rahat oluyor. Annem daha hamile olduğumu bilmiyor onun yanına giderken o pantolonun üzerine uzun bir kazak gidiyorum:)
Aynen şimdi de alsak belki bedenimiz de büyüyebilir. Biraz büyük alsam olur mu acaba :)
Sağlık ocağı yapıyor cnm hepsini hamilelikte takip amaçlı yapılıyorGÜNAYDIN ANNELER....
AKŞ,HEMOGRAM,ALT,AST,TİT,THS,FT4,İDRAR KÜLTÜRÜ,HBSAG,ANTI HIV ANTI HCV,KAN GRUBU
bu testleri yapdırmamı söyledi özel hast doktor..bunların ne için olduğunu ve nerede yapıldığını bilen varmı acaba :S
Haftaya doktora gitcek msn kalp atışıninCanim tarihlerimiz ayni.ama henuz bende böyle birşey olmadı. Ama çok kisiden duydum yerleşme kanamadi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?