2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ilk ultrason da erkek gibi hissetmis tim bu ara kız hissediyorum aklım çok karışık. Senin varmı? Bide aseriyo musun?

Ben hiç hissedemiyorum, rüya vs de yok.
Aşeriyor muyum? Çok belirgin değil ama ekşi yiyecekleri canım istiyor.
Özellikle de çağlaaaa

Kızlar bişey sorcam bebeğin kalp atışını 7. Haftada duyabilir miyiz? Bide kesenin içinde bebek ne zaman görünüyor

Ben hiç hissedemiyorum, rüya vs de yok.
Aşeriyor muyum? Çok belirgin değil ama ekşi yiyecekleri canım istiyor.
Özellikle de çağlaaaa
Gram aserme yok biliyo musun bende de ekşi için kız derler ama hadi hayırlısı

Gram aserme yok biliyo musun bende de ekşi için kız derler ama hadi hayırlısı
Kvdem tvde dinlemiş bulantı için belki denersin.
Sol bilekten üç parmak ileriye buz koyacakmışsın. Bulantıyı kesiyormuş, denenebilir bence.
Avuç yukarıda kalacak şekilde tutulacak.

Kızlar bişey sorcam bebeğin kalp atışını 7. Haftada duyabilir miyiz? Bide kesenin içinde bebek ne zaman görünüyor
Ben ilk gittim de 5. Haftadasin dedi ve vajinal ultrason da kalp atışını doktor duydu ama ben hisirtidann bişi anlamamistim. Ertesi hafta 7. Haftasın dedi. Normal ultrason da duydu ama ben yine hisirti dan anlamadım. Ilk kez 10. Hafta 4 Günlükken net bi şekilde duydum ve aynı gün bebek halini almış şeklini gördüm

Kvdem tvde dinlemiş bulantı için belki denersin.
Sol bilekten üç parmak ileriye buz koyacakmışsın. Bulantıyı kesiyormuş, denenebilir bence.
Avuç yukarıda kalacak şekilde tutulacak.
Aaa denerim tabii çok tşkler :)

Duyamayabilirsin canım biz daha pazartesi gideceğiz kalp atışı için.
Hadi yaaa 7. Haftanın sonunda memlekete gideceğiz insaAllah daha ailelere söylemedik kalp atışını duyalim öyle söyleriz diyoruz ama hayirlisi sağlıklı sihatlı olsun sıkıntı çıkmasında inşaAllah. geç olsun güç olmasin

Ayyy nasıl tutuyorsun içinde?
Aileler yakın arkadaşlarım biliyor ama sokaktan geçene söyleyesim var.
15 tatilde bizde akrabalara söyleyeceğiz. Nazar değmesin diye bekledik ama bana asır gibi geldi.

Oyy maşallah yaa Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşaAllah. Bizde yarın insaAllah keseyi görmeye gidecegiz insaAllah görürüz

Ayyy nasıl tutuyorsun içinde?
Aileler yakın arkadaşlarım biliyor ama sokaktan geçene söyleyesim var.
15 tatilde bizde akrabalara söyleyeceğiz. Nazar değmesin diye bekledik ama bana asır gibi geldi.
Ayy bilmiyorum ki aslında annemle her telefonda konuşurken söylememek için zor tutuyorum kendimi ama gidinceye kadar insaAllah kalp atışlarını duyar rahatça söyleriz inşaAllah. Bide şimdi söylersek evham yaparlar malum uzak yol zaten stres yapıyorum bide onlar daha çok strese sokar

Korkma canım ben 8 saat yol gittim, geldim.
Sen güçlü olursan bebeğin de sana daha iyi tutunur.
Mutlu anneler mutlu bebekler. Reklamlar bitti.

Korkma canım ben 8 saat yol gittim, geldim.
Sen güçlü olursan bebeğin de sana daha iyi tutunur.
Mutlu anneler mutlu bebekler. Reklamlar bitti.
Benikorkutan hakkari van yolu çok virajli ve yol çok kötü sonrasında istanbula ucacagiz inşallah orda 4 gün kalıp Edirne'ye orda da 2 gün kalıp 9-10 saatlik yolculukla manisa ya varacağız ister istemez insan tedirgin oluyor ama Slogan hoşuma gitti mutlu anneler mutlu bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…