Ilk ultrason da erkek gibi hissetmis tim bu ara kız hissediyorumaklım çok karışık. Senin varmı? Bide aseriyo musun?
koşuyolu canım :)Medipol mega'ya mi gidiyorsunuz Koşuyolu mu?
Gram aserme yok biliyo musun bende deBen hiç hissedemiyorum, rüya vs de yok.
Aşeriyor muyum? Çok belirgin değil ama ekşi yiyecekleri canım istiyor.
Özellikle de çağlaaaa
Duyamayabilirsin canım biz daha pazartesi gideceğiz kalp atışı için.Kızlar bişey sorcam bebeğin kalp atışını 7. Haftada duyabilir miyiz? Bide kesenin içinde bebek ne zaman görünüyor
Kvdem tvde dinlemiş bulantı için belki denersin.Gram aserme yok biliyo musun bende deekşi için kız derler ama hadi hayırlısı
Ben ilk gittim de 5. Haftadasin dedi ve vajinal ultrason da kalp atışını doktor duydu ama ben hisirtidann bişi anlamamistim. Ertesi hafta 7. Haftasın dedi. Normal ultrason da duydu ama ben yine hisirti dan anlamadım. Ilk kez 10. Hafta 4 Günlükken net bi şekilde duydum ve aynı gün bebek halini almış şeklini gördümKızlar bişey sorcam bebeğin kalp atışını 7. Haftada duyabilir miyiz? Bide kesenin içinde bebek ne zaman görünüyor
Aaa denerim tabii çok tşkler :)Kvdem tvde dinlemiş bulantı için belki denersin.
Sol bilekten üç parmak ileriye buz koyacakmışsın. Bulantıyı kesiyormuş, denenebilir bence.
Avuç yukarıda kalacak şekilde tutulacak.
Hadi yaaa 7. Haftanın sonunda memlekete gideceğiz insaAllah daha ailelere söylemedik kalp atışını duyalim öyle söyleriz diyoruz ama hayirlisi sağlıklı sihatlı olsun sıkıntı çıkmasında inşaAllah. geç olsun güç olmasinDuyamayabilirsin canım biz daha pazartesi gideceğiz kalp atışı için.
Ayyy nasıl tutuyorsun içinde?Hadi yaaa 7. Haftanın sonunda memlekete gideceğiz insaAllah daha ailelere söylemedik kalp atışını duyalim öyle söyleriz diyoruz ama hayirlisi sağlıklı sihatlı olsun sıkıntı çıkmasında inşaAllah. geç olsun güç olmasin
Oyy maşallah yaa Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşaAllah. Bizde yarın insaAllah keseyi görmeye gidecegiz insaAllah görürüzBen ilk gittim de 5. Haftadasin dedi ve vajinal ultrason da kalp atışını doktor duydu ama ben hisirtidann bişi anlamamistim. Ertesi hafta 7. Haftasın dedi. Normal ultrason da duydu ama ben yine hisirti dan anlamadım. Ilk kez 10. Hafta 4 Günlükken net bi şekilde duydum ve aynı gün bebek halini almış şeklini gördüm
Sonucu yaz canım eğer işe yararsa topik açarım, yazık bulantılı hamilelere.Aaa denerim tabii çok tşkler :)
Amin canım hepimize inşallah :)Oyy maşallah yaa Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşaAllah. Bizde yarın insaAllah keseyi görmeye gidecegiz insaAllah görürüz
Tamam canım yazarım :)Sonucu yaz canım eğer işe yararsa topik açarım, yazık bulantılı hamilelere.
Ayy bilmiyorum ki aslında annemle her telefonda konuşurken söylememek için zor tutuyorum kendimiAyyy nasıl tutuyorsun içinde?
Aileler yakın arkadaşlarım biliyor ama sokaktan geçene söyleyesim var.
15 tatilde bizde akrabalara söyleyeceğiz.Nazar değmesin diye bekledik ama bana asır gibi geldi.
InşaAllah canım en büyük duamAmin canım hepimize inşallah :)
Korkma canım ben 8 saat yol gittim, geldim.Ayy bilmiyorum ki aslında annemle her telefonda konuşurken söylememek için zor tutuyorum kendimiama gidinceye kadar insaAllah kalp atışlarını duyar rahatça söyleriz inşaAllah. Bide şimdi söylersek evham yaparlar malum uzak yol zaten stres yapıyorum bide onlar daha çok strese sokar
Canım kaç kg ile hamile kaldın, şimdi kaçsın?Tamam canım yazarım :)
Benikorkutan hakkari van yolu çok virajli ve yol çok kötüKorkma canım ben 8 saat yol gittim, geldim.
Sen güçlü olursan bebeğin de sana daha iyi tutunur.
Mutlu anneler mutlu bebekler. Reklamlar bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?