• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

kızlar az önce üzücü bi haber aldım annemin şeker hastalığı yoktu şeker hastalı çıktı ve 700 olmuş birden komaya girebilirdi bile demiş şimdi müdahale ediolar nolurr dua eder misiniz annemin adı nurcan kendisi bide panik atak çok korkuyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin :KK43: :KK43: :KK43:
Çok geçmiş olsun Rabbim yardım etsin hayirlisiyla düzelir inşallah

hamile olan arkadaşlar bakar mısınız bi sorum olacaktı?

cvp verdiğin için tşk ederim canm hamileyim pazartesi günü 8 haftalık olcak hastaneye gidicem kalp atışını ve bebeği görebilir miyim sence ?
Görürsün cnm bende 8haftaya girdim ben gördüm aynıyız sanırım senle

cvp verdiğin için tşk ederim canm hamileyim pazartesi günü 8 haftalık olcak hastaneye gidicem kalp atışını ve bebeği görebilir miyim sence ?[/QUOT

rica ederm canım evet görebilirsin bebeği kalp atışını duyabiirsin ben 5 haftayken keseyi gördüm 7 haftalıkken de duydukk inşalh sende duyarsın

Ya evde oturunca kuruyosun bide su sıkinti olursa ya bu basimiza gelirse diye oyalanmak lazim gercekten ben adem gunesin annelik sanati kitabina basladim gercekten harika herkese oneriririm

Ya evde oturunca kuruyosun bide su sıkinti olursa ya bu basimiza gelirse diye oyalanmak lazim gercekten ben adem gunesin annelik sanati kitabina basladim gercekten harika herkese oneriririm
İyi fikir Bebek anne gelişim kitapları falan okumak. Dediğin gibi acaba bebeğimde biley olur mu şöyle mi böyle mi iyice manyadım ☺️

İyi fikir Bebek anne gelişim kitapları falan okumak. Dediğin gibi acaba bebeğimde biley olur mu şöyle mi böyle mi iyice manyadım ☺️

Yok yok kötü düşünme gercekten herşey güzel geçicek ve cok rahat bir dogumla bebegine kavuscaksin.benim bi arkadasim bu pozitifligiyle hamilelikte ne nide bulantisi ne agri sizi hic birsey yasamadi asermedi bile.dogumuda bir saat icinde okadar kolay olduki anlatamam tamamen stresten uzak mutlu ve bebegimize konsantre yasamamiz lazim

Yok yok kötü düşünme gercekten herşey güzel geçicek ve cok rahat bir dogumla bebegine kavuscaksin.benim bi arkadasim bu pozitifligiyle hamilelikte ne nide bulantisi ne agri sizi hic birsey yasamadi asermedi bile.dogumuda bir saat icinde okadar kolay olduki anlatamam tamamen stresten uzak mutlu ve bebegimize konsantre yasamamiz lazim
İnşallah yaa elimden geldikçe kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısıyla bi doğsaydı daha keseyi bile göremedik sabırsız bi anne adayıyım galiba

slm kızlar.nasılsınız?dün doktor kontrolü vardı.normalde bebek 7+4 olması gerekirken 6+6 çıktı.geç döllenme olduğunu bende biliyordum takiplerden ama doktor 2 hafta sonra gel bidaha bakalım bana biraz küçük gibi geldi dedi.allahım aklım gidiyor yaaa.

slm kızlar.nasılsınız?dün doktor kontrolü vardı.normalde bebek 7+4 olması gerekirken 6+6 çıktı.geç döllenme olduğunu bende biliyordum takiplerden ama doktor 2 hafta sonra gel bidaha bakalım bana biraz küçük gibi geldi dedi.allahım aklım gidiyor yaaa.
Benimde gec dollenme normalde 7 hafta olmasi gerekirken 6 hafta suan ultrasyonda boyukac cm gozukuyo bende 0.37 cm yaziyo

Back