- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 40
ben cm e bakmadım doğrudan haftasına odaklandım.çünkü o cm doktorun hassasiyetiyle çok değişiyor.gerçi haftasıda öyle yani plesanta boyutuda öyle ama.ay ne bileyim canım yaa.paranoyak oldum resmenBenimde gec dollenme normalde 7 hafta olmasi gerekirken 6 hafta suan ultrasyonda boyukac cm gozukuyo bende 0.37 cm yaziyo
Bence cok ayrintili dusunup kendini bosyere uzuyosun doktor bi sıkinti olsa zaten sana soyler bebegin bi hafta geriden gitmesi gec dollenme olmasi cok rastlanan bi durum ki banada dedi zaten doktorben cm e bakmadım doğrudan haftasına odaklandım.çünkü o cm doktorun hassasiyetiyle çok değişiyor.gerçi haftasıda öyle yani plesanta boyutuda öyle ama.ay ne bileyim canım yaa.paranoyak oldum resmen
Selam canım bizde de durum aynı. Ne zaman başladı bulantın? İstifra ediyor musun?Kızlar nasıl gidiyor. Benim mide bulantilarim ile başım fena dertte
valla canım bilmiyorum ilk başladığında psikolojik mi etkilenmiştim ama ilk öğrendikten sonra ertesi gün başladı. ara ara mide yanması, bulantı olma ama kusamama gibi durumlar yaşadım. ama 9. haftamdan itibaren felaket durumdayım. 2 kere çok zorlanmaktan heralde kan bile kustum. 1 gün içerisinde 6 kez kustuğumu bilirim.Selam canım bizde de durum aynı. Ne zaman başladı bulantın? İstifra ediyor musun?
valla canım bilmiyorum ilk başladığında psikolojik mi etkilenmiştim ama ilk öğrendikten sonra ertesi gün başladı. ara ara mide yanması, bulantı olma ama kusamama gibi durumlar yaşadım. ama 9. haftamdan itibaren felaket durumdayım. 2 kere çok zorlanmaktan heralde kan bile kustum. 1 gün içerisinde 6 kez kustuğumu bilirim.senin ne zaman başladı?
masallah allah kucagınıza almayı da nasip etsin ınsallahkızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebişimizi ilk defa bebeğe benzer bir şekilde gördük. Ellerini kollarını oynattı sanki eli ağzında gibi fotoğrafta ya da bana öyle geldi. Ya o kara belli belirsiz fotoğrafa heyecanlandıysak kendisini görünc aklımızı oynatmasak iyi :).
ya verdi ama ben doktoruma pek güvenemediğim için kullanmadımKıyamam yaa çok kötü olmuşsun. Umarım en kısa zamanda geçer. Benimm 6. Haftada başladı 8deyim bakalım neler olacak. Çok zor oluyor insan her şeyden tiksiniyor. İlaç verdi mi doktor? Bana verdi, onun harici de başka hap kullanan arkadaşlar vardı, memnundu.
ben de medipole gidiyorum Leyla hanıma.evet cnm medipole gidiyorum
Ayyy yaa çok mutlu ettin beni, Allah ne istediğin varsa hayırlısıyla versin.ya verdi ama ben doktoruma pek güvenemediğim için kullanmadımhaftaya perşembe başka doktorda randevum var artık o ne derse ona göre ilerleyeceğim inş senin de kolay geçer. bide sana şimdiden güzel haber verim. 2 hafta sonra sen ultrasonda artık bebeğini bebek olarak görebileceksin ve kalp atışlarını çok net duyabileceksin :)
Amin canım inş seninde. çok yakın çoook :) sadece 2 hafta sabır :) bana da 2 hafta sonra cinsiyeti öğrenebileceğimi söyledi ama bu kadar erken öğrenebilir miyim cidden emin değilimAyyy yaa çok mutlu ettin beni, Allah ne istediğin varsa hayırlısıyla versin.
Ayyy keşke o günler hemen gelse, düşünmesi bile ne mutlu ediyor insanı.
Bana doktor dördüncü aydan önce bekleme dedi ama belli olmaz. Var mı bir hissin cinsiyet için?Amin canım inş seninde. çok yakın çoook :) sadece 2 hafta sabır :) bana da 2 hafta sonra cinsiyeti öğrenebileceğimi söyledi ama bu kadar erken öğrenebilir miyim cidden emin değilim
alalh acil şifalar versin anneciğine,annelerimize sağlıklı ömürler versin Allah başımızdan eksik etmesin..kızlar az önce üzücü bi haber aldım annemin şeker hastalığı yoktu şeker hastalı çıktı ve 700 olmuş birden komaya girebilirdi bile demiş şimdi müdahale ediolar nolurr dua eder misiniz annemin adı nurcan kendisi bide panik atak çok korkuyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin
Bence de katılıyorum herseyin fazlası zararDün gittik kontrole canlar... kesemizi gördük çok şükür :)) 5+3 görünüyor şimdilik... çok değişik bir duygu...aklım başımdan gitti sandım :)) inşallah sağlıkla devam eder de kucağımıza da alabiliriz...
bu arada forumda okudum farklı doktorlara gidip çok sık ultrasona girmekten bahsedenler olmuş,arkadaşlar bir yakınım sağlık çalışanı yurtdışında.Avrupa da tüm gebelik boyunca sadece 4 kez ultrasonla bakıldığını söylüyor,olağanüstü bir durum olmadıkça. Fazlasını önermiyolar biz de maşallah fotoğraf çektirir gibi zırt pırt ultrasondayız. Paylaşmak istedim sizinle,ultrason ultrason gezmeyin derim :)
sevgiyle...
Ilk ultrason da erkek gibi hissetmis tim bu ara kız hissediyorumBana doktor dördüncü aydan önce bekleme dedi ama belli olmaz. Var mı bir hissin cinsiyet için?
Medipol mega'ya mi gidiyorsunuz Koşuyolu mu?ben de medipole gidiyorum Leyla hanıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?