2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benimde gec dollenme normalde 7 hafta olmasi gerekirken 6 hafta suan ultrasyonda boyukac cm gozukuyo bende 0.37 cm yaziyo
ben cm e bakmadım doğrudan haftasına odaklandım.çünkü o cm doktorun hassasiyetiyle çok değişiyor.gerçi haftasıda öyle yani plesanta boyutuda öyle ama.ay ne bileyim canım yaa.paranoyak oldum resmen

ben cm e bakmadım doğrudan haftasına odaklandım.çünkü o cm doktorun hassasiyetiyle çok değişiyor.gerçi haftasıda öyle yani plesanta boyutuda öyle ama.ay ne bileyim canım yaa.paranoyak oldum resmen
Bence cok ayrintili dusunup kendini bosyere uzuyosun doktor bi sıkinti olsa zaten sana soyler bebegin bi hafta geriden gitmesi gec dollenme olmasi cok rastlanan bi durum ki banada dedi zaten doktor

Aa pardon doktor kucuk geldigini soylemis ama belki doktorlada alakalidir15 gun beklemeyeceksen baska bi doktorada gidebilirsn

Kızlar nasıl gidiyor. Benim mide bulantilarim ile başım fena dertte

Selam canım bizde de durum aynı. Ne zaman başladı bulantın? İstifra ediyor musun?
valla canım bilmiyorum ilk başladığında psikolojik mi etkilenmiştim ama ilk öğrendikten sonra ertesi gün başladı. ara ara mide yanması, bulantı olma ama kusamama gibi durumlar yaşadım. ama 9. haftamdan itibaren felaket durumdayım. 2 kere çok zorlanmaktan heralde kan bile kustum. 1 gün içerisinde 6 kez kustuğumu bilirim. senin ne zaman başladı?

Merhaba kizlar yarin hepimizi bekledigi Cuma :) ben keseyi gordum ama daha bebegi goremedim. Insallah yarin gorurum :)

Kıyamam yaa çok kötü olmuşsun. Umarım en kısa zamanda geçer. Benimm 6. Haftada başladı 8deyim bakalım neler olacak. Çok zor oluyor insan her şeyden tiksiniyor. İlaç verdi mi doktor? Bana verdi, onun harici de başka hap kullanan arkadaşlar vardı, memnundu.

masallah allah kucagınıza almayı da nasip etsin ınsallah

ya verdi ama ben doktoruma pek güvenemediğim için kullanmadım haftaya perşembe başka doktorda randevum var artık o ne derse ona göre ilerleyeceğim inş senin de kolay geçer. bide sana şimdiden güzel haber verim. 2 hafta sonra sen ultrasonda artık bebeğini bebek olarak görebileceksin ve kalp atışlarını çok net duyabileceksin :)

Ayyy yaa çok mutlu ettin beni, Allah ne istediğin varsa hayırlısıyla versin.
Ayyy keşke o günler hemen gelse, düşünmesi bile ne mutlu ediyor insanı.

Ayyy yaa çok mutlu ettin beni, Allah ne istediğin varsa hayırlısıyla versin.
Ayyy keşke o günler hemen gelse, düşünmesi bile ne mutlu ediyor insanı.
Amin canım inş seninde. çok yakın çoook :) sadece 2 hafta sabır :) bana da 2 hafta sonra cinsiyeti öğrenebileceğimi söyledi ama bu kadar erken öğrenebilir miyim cidden emin değilim

Amin canım inş seninde. çok yakın çoook :) sadece 2 hafta sabır :) bana da 2 hafta sonra cinsiyeti öğrenebileceğimi söyledi ama bu kadar erken öğrenebilir miyim cidden emin değilim
Bana doktor dördüncü aydan önce bekleme dedi ama belli olmaz. Var mı bir hissin cinsiyet için?

alalh acil şifalar versin anneciğine,annelerimize sağlıklı ömürler versin Allah başımızdan eksik etmesin..

Dün gittik kontrole canlar... kesemizi gördük çok şükür :)) 5+3 görünüyor şimdilik... çok değişik bir duygu...aklım başımdan gitti sandım :)) inşallah sağlıkla devam eder de kucağımıza da alabiliriz...

bu arada forumda okudum farklı doktorlara gidip çok sık ultrasona girmekten bahsedenler olmuş,arkadaşlar bir yakınım sağlık çalışanı yurtdışında.Avrupa da tüm gebelik boyunca sadece 4 kez ultrasonla bakıldığını söylüyor,olağanüstü bir durum olmadıkça. Fazlasını önermiyolar biz de maşallah fotoğraf çektirir gibi zırt pırt ultrasondayız. Paylaşmak istedim sizinle,ultrason ultrason gezmeyin derim :)
sevgiyle...

Bence de katılıyorum herseyin fazlası zarar

Kızlar 5+1. Günümdeym bugün sabah uyandığımda iççamaşırımda mercimek büyüklüğünde koyu kırmızı leke gördüm doktorlar geçen haftadan uyarmıştı endişelenme yerleşme lekesi gelebilir dediler ben yinede kaygılandım sizde de yaşayan var mı

Bana doktor dördüncü aydan önce bekleme dedi ama belli olmaz. Var mı bir hissin cinsiyet için?
Ilk ultrason da erkek gibi hissetmis tim bu ara kız hissediyorum aklım çok karışık. Senin varmı? Bide aseriyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…