2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Aaaa bende manisadayım ama ilçesinde.

Salihlideyim canım ama manisalı değilim. Öğretmenim burada.
Ben Somaliyim canım ben de öğretmenim ama atanamadim inşaAllah seneye atanirim. Eşim bu sene hakkariye atandı bizde burdayız işte. İnsaAllaH ben biraz daha yakına atanirim. Aslen nerelisin canim

Canım kaç kg ile hamile kaldın, şimdi kaçsın?
Bir de çatlak için bir şey kullanıyor musun?
66 ile kaldım 65 e düştüm henüz başladım ama iş yerinde ki tecrübeli anneler badem yağı simdiden kullanmamı soluyorlar. Peki sen kaç kilo kaldın kaçsın ve sen kullanıyor musun?

[QUO"ismetbeyinbiricikhanimi, post: 44508600, member: 722826"]Kızlar bişey sorcam bebeğin kalp atışını 7. Haftada duyabilir miyiz? Bide kesenin içinde bebek ne zaman görünüyor[/QUOTE]
Ben 7.haftada gördüm cnm kalp atışını duydumda 8haftadan sonra bence görünür ben 15gün sonra gidicem görürüm inşallah

66 ile kaldım 65 e düştüm henüz başladım ama iş yerinde ki tecrübeli anneler badem yağı simdiden kullanmamı soluyorlar. Peki sen kaç kilo kaldın kaçsın ve sen kullanıyor musun?
Ben 49dum 50 oldum.
Ben kullanmaya başladım bebe yağı.
Lierac da mantıklı geliyor ama bakalım.
Göbeğim aşırı gazdan kocaman oldu ve kaşıntılarım başlamıştı.

Ben 49dum 50 oldum.
Ben kullanmaya başladım bebe yağı.
Lierac da mantıklı geliyor ama bakalım.
Göbeğim aşırı gazdan kocaman oldu ve kaşıntılarım başlamıştı.
Evet ya benim de bu kadar göbeğim yoktu

İyi akşamlar kızlar :) bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama özellikle akşamları Nasıl bir karın şişliği sanki kilolarc yemek yemişim patlamak üzere gibiyim sizde de oyle bir şey var mı ?? 8 haftalik hamileyim ama sanki 4 aylık göbek var

Ahahhahahaaa merhaba aramıza hoşgeldin. Gazlı hamileler kulübü. Bence bebekler tırtlıyor içeride.

Aynen canım benim de öyle oluyor bi tabak bişey yiyorum zannedersin 1 tencere yemiş gibi şişiyor karnım zor nefes alıyorum.
Ben de az az yiip sık yemeye çalışıyorum işe yarıyor öle olunca geçiyor tavsiye ederim

Benim de olmuştu o hafta canım ama açık kahverengiydi istersen yinede bi git doktor muayene etsin anlar ultrason da

Aynen benim de öyle ya Ve çok rahatsız edici Ben de 51'dim. Şimdi 52'yim. Ama bu kadar karın normal değil. Çok canım sıkılıyor

Aynen benimde ole okadar gergin ki karnim zor nefes aliorum suan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…