Aaaa bende manisadayım ama ilçesinde.Benikorkutan hakkari van yolu çok virajli ve yol çok kötüsonrasında istanbula ucacagiz inşallah orda 4 gün kalıp Edirne'ye orda da 2 gün kalıp 9-10 saatlik yolculukla manisa ya varacağız ister istemez insan tedirgin oluyor ama Slogan hoşuma gitti mutlu anneler mutlu bebekler
Aaaa hangi ilçesinde ayyy hemşerim çıktı yaaa çok sevindimmmmmAaaa bende manisadayım ama ilçesinde.
Salihlideyim canım ama manisalı değilim. Öğretmenim burada.Aaaa hangi ilçesinde ayyy hemşerim çıktı yaaa çok sevindimmmmm
Ben Somaliyim canım ben de öğretmenim ama atanamadim inşaAllah seneye atanirim. Eşim bu sene hakkariye atandı bizde burdayız işte. İnsaAllaH ben biraz daha yakına atanirim. Aslen nerelisin canimSalihlideyim canım ama manisalı değilim. Öğretmenim burada.
Amin canım inş.Ben Somaliyim canım ben de öğretmenim ama atanamadim inşaAllah seneye atanirim. Eşim bu sene hakkariye atandı bizde burdayız işte. İnsaAllaH ben biraz daha yakına atanirim. Aslen nerelisin canim
66 ile kaldım 65 e düştümCanım kaç kg ile hamile kaldın, şimdi kaçsın?
Bir de çatlak için bir şey kullanıyor musun?
Anladımm bende mega'ya gidiyorum yarın randevum var. Hayırlısı artık bakalim bu ritim bozukluğuna benim doktorum ne diyecek.koşuyolu canım :)
Güzel memleket insaAllah sen de hayırlısıyla memleketine atanirsin canımAmin canım inş.
Ben aslen ıspartalıyım.
Benim 6 haftalikkenduyuldu görürsün şende Can'ımcvp verdiğin için tşk ederim canm hamileyim pazartesi günü 8 haftalık olcak hastaneye gidicem kalp atışını ve bebeği görebilir miyim sence ?
Ben 49dum 50 oldum.66 ile kaldım 65 e düştümhenüz başladım ama iş yerinde ki tecrübeli anneler badem yağı simdiden kullanmamı soluyorlar. Peki sen kaç kilo kaldın kaçsın ve sen kullanıyor musun?
Evet ya benim de bu kadar göbeğim yoktu
Ben 49dum 50 oldum.
Ben kullanmaya başladım bebe yağı.
Lierac da mantıklı geliyor ama bakalım.
Göbeğim aşırı gazdan kocaman olduve kaşıntılarım başlamıştı.
Ahahhahahaaa merhaba aramıza hoşgeldin. Gazlı hamileler kulübü. Bence bebekler tırtlıyor içeride.İyi akşamlar kızlar :) bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama özellikle akşamları Nasıl bir karın şişliği sanki kilolarc yemek yemişim patlamak üzere gibiyim sizde de oyle bir şey var mı ?? 8 haftalik hamileyim ama sanki 4 aylık göbek var
alalh acil şifalar versin anneciğine,annelerimize sağlıklı ömürler versin Allah başımızdan eksik etmesin..
İyi akşamlar kızlar :) bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama özellikle akşamları Nasıl bir karın şişliği sanki kilolarc yemek yemişim patlamak üzere gibiyim sizde de oyle bir şey var mı ?? 8 haftalik hamileyim ama sanki 4 aylık göbek var
Kızlar 5+1. Günümdeym bugün sabah uyandığımda iççamaşırımda mercimek büyüklüğünde koyu kırmızı leke gördüm doktorlar geçen haftadan uyarmıştı endişelenme yerleşme lekesi gelebilir dediler ben yinede kaygılandım sizde de yaşayan var mı
İyi akşamlar kızlar :) bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama özellikle akşamları Nasıl bir karın şişliği sanki kilolarc yemek yemişim patlamak üzere gibiyim sizde de oyle bir şey var mı ?? 8 haftalik hamileyim ama sanki 4 aylık göbek var
Aynen benimde ole okadar gergin ki karnim zor nefes aliorum suan ..İyi akşamlar kızlar :) bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama özellikle akşamları Nasıl bir karın şişliği sanki kilolarc yemek yemişim patlamak üzere gibiyim sizde de oyle bir şey var mı ?? 8 haftalik hamileyim ama sanki 4 aylık göbek var
Çok hoşsun katılıyorum.Ahahhahahaaa merhaba aramıza hoşgeldin. Gazlı hamileler kulübü. Bence bebekler tırtlıyor içeride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?