• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Çok sevindim senin adına bşde ben görebilseydim bebeğimin kesesini Zaman hiç geçmiyor böyle beklemekle :) antibiyotik mecburiyetten kullananlar var zaten zararlı olsa doktor önermezdi herhalde

İnsallah en yakin zamanda sende gorursun ben annemlerin yanina gittim 10 gun o yuzden zaman nasil gecti anlamadim gun gun beklememek lazim akisina birakip hamileligin tadini cikarmak gerekiyor.

Günaydın anneler Rabbim hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Sabah göğsün sıkışarak uyandım. Hemen acile geldik EKG çekildi doktor ritim bozukluğu var dedi kan tahlili verdik bekliyoruz:(

Canım ben daha bilmiyorum :)) cuma günü öğrencem inşallah doktor daha öok küçük sesi bana benim bulantım filan yok annem kayınvalidem herkes aprıyo miden bulanıyo mu diye ama bende tık yok şükür :))

anladım canım inşallah 9 ay boyunca hiç bulanmayan arkadaşım var illa herkeste olcak die bii yok bulanmasın zaten boşver maşallah de :) bende tık yok deyip duruyodum mide bulantılarım başladı sonra kendime nazar mı ne değdrdim yaw :D

Senin ne kadarlık bu arada benimkide büyüdükçe bulantılar başlar mı acaba böyle iyiydim ben :KK66:)

BENİM 6 HAFTALIKKEN BAŞLADI ŞMDİ 8 HAFTALIĞIM CANIM BELKİ BAŞLAR AMAA BAŞLAMAYABİLİRDE :) ADETİN NE ZAMANDI CANIM EN SON TARİHİNN SENİNN

Günaydın anneler Rabbim hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Sabah göğsün sıkışarak uyandım. Hemen acile geldik EKG çekildi doktor ritim bozukluğu var dedi kan tahlili verdik bekliyoruz:KK43:

GÜNAYDIN CANIM AMİİİN İNŞALLAH GEÇMİŞ OLSUN SANADA İNŞALLAH ÖNEMLİ BİŞİ ÇIKMAZ

anladım canım inşallah 9 ay boyunca hiç bulanmayan arkadaşım var illa herkeste olcak die bii yok bulanmasın zaten boşver maşallah de :) bende tık yok deyip duruyodum mide bulantılarım başladı sonra kendime nazar mı ne değdrdim yaw :KK70:
Şimdi korktum bende iyiydim böyle bakalım bende de olacak mı annem çok rahat geçirmiş bende hamileliği inşallah benşmde öyşe olur ☺️☺️

kızlar az önce üzücü bi haber aldım annemin şeker hastalığı yoktu şeker hastalı çıktı ve 700 olmuş birden komaya girebilirdi bile demiş şimdi müdahale ediolar nolurr dua eder misiniz annemin adı nurcan kendisi bide panik atak çok korkuyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin :KK43: :KK43: :KK43:

kızlar az önce üzücü bi haber aldım annemin şeker hastalığı yoktu şeker hastalı çıktı ve 700 olmuş birden komaya girebilirdi bile demiş şimdi müdahale ediolar nolurr dua eder misiniz annemin adı nurcan kendisi bide panik atak çok korkuyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin :KK43: :KK43: :KK43:
Rabbim yardımcınız olsun birazdan Yasin okuyacaktım annenede dua ederim Canım

Back