Rabbim yardımcınız olsun birazdan Yasin okuyacaktım annenede dua ederim Canım
Yaa bilmiyodum bak bunu :)) olmuş mu o kadar kii tüm gebelikler öyle yani şaşırdım valla buna :)
Çok geçmiş olsun Rabbim yardım etsin hayirlisiyla düzelir inşallahkızlar az önce üzücü bi haber aldım annemin şeker hastalığı yoktu şeker hastalı çıktı ve 700 olmuş birden komaya girebilirdi bile demiş şimdi müdahale ediolar nolurr dua eder misiniz annemin adı nurcan kendisi bide panik atak çok korkuyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun Rabbim yardım etsin hayirlisiyla düzelir inşallah
hamile olan arkadaşlar bakar mısınız bi sorum olacaktı?
cvp verdiğin için tşk ederim canm hamileyim pazartesi günü 8 haftalık olcak hastaneye gidicem kalp atışını ve bebeği görebilir miyim sence ?buyur cnım sor
Görürsün cnm bende 8haftaya girdim ben gördüm aynıyız sanırım senlecvp verdiğin için tşk ederim canm hamileyim pazartesi günü 8 haftalık olcak hastaneye gidicem kalp atışını ve bebeği görebilir miyim sence ?
olabilir canm kesemizi gördük şükür bi sıkıntı yok bebek görünmemişti inşallah onu da görürüm içim rahatlarGörürsün cnm bende 8haftaya girdim ben gördüm aynıyız sanırım senle
cvp verdiğin için tşk ederim canm hamileyim pazartesi günü 8 haftalık olcak hastaneye gidicem kalp atışını ve bebeği görebilir miyim sence ?[/QUOT
rica ederm canım evet görebilirsin bebeği kalp atışını duyabiirsin ben 5 haftayken keseyi gördüm 7 haftalıkken de duydukk inşalh sende duyarsın
Rabbim şifasını versinallah razı olsun canım çok saol
evett canım olmuş tabii gözün aydıınn[/QUOTE oyy bebeğim benim o Zaman yarın keseyi görebilir miyim? Kalp atışlarını ne Zaman duycaz şimdi dahada meraklandım yaa
İyi fikir Bebek anne gelişim kitapları falan okumak. Dediğin gibi acaba bebeğimde biley olur mu şöyle mi böyle mi iyice manyadımYa evde oturunca kuruyosun bide su sıkinti olursa ya bu basimiza gelirse diye oyalanmak lazim gercekten ben adem gunesin annelik sanati kitabina basladim gercekten harika herkese oneriririm
İnşallah canımolabilir canm kesemizi gördük şükür bi sıkıntı yok bebek görünmemişti inşallah onu da görürüm içim rahatlar
İyi fikir Bebek anne gelişim kitapları falan okumak. Dediğin gibi acaba bebeğimde biley olur mu şöyle mi böyle mi iyice manyadım
İnşallah yaa elimden geldikçe kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısıyla bi doğsaydı daha keseyi bile göremedik sabırsız bi anne adayıyım galibaYok yok kötü düşünme gercekten herşey güzel geçicek ve cok rahat bir dogumla bebegine kavuscaksin.benim bi arkadasim bu pozitifligiyle hamilelikte ne nide bulantisi ne agri sizi hic birsey yasamadi asermedi bile.dogumuda bir saat icinde okadar kolay olduki anlatamam tamamen stresten uzak mutlu ve bebegimize konsantre yasamamiz lazim
Benimde gec dollenme normalde 7 hafta olmasi gerekirken 6 hafta suan ultrasyonda boyukac cm gozukuyo bende 0.37 cm yaziyoslm kızlar.nasılsınız?dün doktor kontrolü vardı.normalde bebek 7+4 olması gerekirken 6+6 çıktı.geç döllenme olduğunu bende biliyordum takiplerden ama doktor 2 hafta sonra gel bidaha bakalım bana biraz küçük gibi geldi dedi.allahım aklım gidiyor yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?