• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

kızlar bende aynıyım yemek pişirirken çok zorlanıyorum sürekli miğde bulantısı tuzlu kraker falanda işe yaramıyo işteyken çok zor oluyo Allah yardımcımız olsun ama dün bebeğimin kalp atışlarını duyunca sanki bütün sıkıntılarım gitti
Ayy Rabbim insaAllah bizde nasip etsin o günleri sana da şifa versin insaAllah canım Hoppa

:KK200: ya kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum ilk defaa harika bişiymiş ya inanılmaz mucize resmen :) insan çok garip oluyo rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah
Oyyyy yaaa maşaAllah kuzucuguna. Çok güzel Rabbim insaAllah bizlerede nasip etsin hepimize sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin miniklerimizi :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Ya kızlar benim 2 haftadır midem bulanıyo ama hep hafifti bugün akşam oldu hala devam ediyor bide çalışıyorum nasil geçirebilirm sizler nspıyosunuz

Kizlar bulantilardan sonra bide asiri hassaslik duygusallik basladi bende. Her denilene aliniyorum uzuluyorum, biliyorum hamilelikten bu hassasiyetim ama kendime engel olamiyorum her seye aliniyorum ne zaman gecer ki bu :(

Kizlar bulantilardan sonra bide asiri hassaslik duygusallik basladi bende. Her denilene aliniyorum uzuluyorum, biliyorum hamilelikten bu hassasiyetim ama kendime engel olamiyorum her seye aliniyorum ne zaman gecer ki bu :KK43:
Ben de var o alınganlık değilde ben çok duygusalim penguenlerin nesli tükeniyor diye başlarım ağlamaya bu sıralar :mad::mad:

Can cağızlarım ya bakınıyorum size sürekli ne olceek bu zaman nasıl gecıceekk

sen ne kadarlık oldun canım ne zamanbaşladı
Canım ben daha bilmiyorum :)) cuma günü öğrencem inşallah doktor daha öok küçük sesi bana benim bulantım filan yok annem kayınvalidem herkes aprıyo miden bulanıyo mu diye ama bende tık yok şükür :))

Bugun keseyi ve bebegi gorduk cok sukur tarif edilemez duygular yasadim ve rahatladim ama surekli ultrasyona girip hergun daha cenin halindeki bebegimi gormek istiyorum esim eve bi tane ultrasyn makinesi alalim dedi cok iyi olur gercekten:)doktor kalp ritmi var bebegin atiyo ama biz suan duyamiyoruz makineden dolayi 2 hafta sonra gelin bangir bangir dinleyelim dedi doktorumu cok seviyorum ya yerim ben onu :) yalniz idrarimda bakteri cikti 5 gun antibiyotik kullanmam lazimmis ama sakincasi yokmus bakalim hayirlisi rabbim tum dogmamis ve dogmus bebdkleri korusun yanlarindan melekleri eksik etmesin insallah opuyorum herkesi iyi geceler:)

Bugun keseyi ve bebegi gorduk cok sukur tarif edilemez duygular yasadim ve rahatladim ama surekli ultrasyona girip hergun daha cenin halindeki bebegimi gormek istiyorum esim eve bi tane ultrasyn makinesi alalim dedi cok iyi olur gercekten:)doktor kalp ritmi var bebegin atiyo ama biz suan duyamiyoruz makineden dolayi 2 hafta sonra gelin bangir bangir dinleyelim dedi doktorumu cok seviyorum ya yerim ben onu :) yalniz idrarimda bakteri cikti 5 gun antibiyotik kullanmam lazimmis ama sakincasi yokmus bakalim hayirlisi rabbim tum dogmamis ve dogmus bebdkleri korusun yanlarindan melekleri eksik etmesin insallah opuyorum herkesi iyi geceler:)
Çok sevindim senin adına bşde ben görebilseydim bebeğimin kesesini Zaman hiç geçmiyor böyle beklemekle :) antibiyotik mecburiyetten kullananlar var zaten zararlı olsa doktor önermezdi herhalde

Selam kizlar. Bulanti tam gaz devam ediyor. Allahtan burnum tikali. Alabildigim kokular inanilmaz rahatsiz ediyor. Surekli kucuk kucuk atistiriyorum. Su icince bir parca ekmek yiyorum hemen. Simdilik idare ediyoruz bakalim onumuzdeki hafta ne olur?

Evet canım çok güzel bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizin bebislerini

Back