• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Herkes beslenmeden bahsetmis ben de bahsedeyim biraz.Doktoruma sordum her gün 1 yumurta,en az bir bardak süt ayrica yogurt yememi önerdi.Mutlaka her gün ceviz,badem,findik,kuru kayisi tüket.Haftada bir gün balık,et ve bolca sebze tüket dedi.
Ev yapimi yogurdu agzima süremeyen ben nihayet kokusuz süt buldum da yogurt yaptim insallah yiyebilirim.C vitamini,kivi,portakal suyu,havuc,mevsim sebzelerini tüketmeye calisiyorum simdilik.Ama her seyden cok cabuk sıkılıyorum.Bu saydiklarimi abartmadan yedim ama sıkıldım bile.Mide bulantılarım henüz cok az ama bazen hicbisey yiyesim gelmiyor.
Bu arada ilk aylarda ben de maydanoz ve dereotunu fazla tüketmemek gerektigini duymustum.Limonun zararini duymadim aksine midemi rahatlatiyo, dindiriyor.

Günaydınnnn.Bende dün kara kuru üzüm aldım.gebelikte demir için gerekli olduğunu söylüyorlar.bunun dısında kuru kayısı kuru incir.

Günaydınnn kaç gündür bulantim vardı bu kadar değildi iş yerinde duramiyorum her yerde yemek kokusu midem agzimda uyandığımdan beri eksi eksi çıkıyor bisiler :( bu çok sıkıntı olacak sanki

Canım teşekkürler bunları yapıcam inşaAllah ama kivinin çok fazla gaz yapma özelliği var ben çok severim 1 tane si bile tüm gün çok gaz yapıyor belki size yapmaz ama ben söyleyim dedim o_O
Rica ederim,hepimiz yapmaya calisalim da saglikli bebişlerimiz olsun inşallah.Malesef gaz problemi hepimizde var sinir bozucu değil mi...Kivinin bu yönünü bilmiyordum ama c vitamini orani cok yüksekmis,bu yüzden tavsiye ediliyor.
Günaydınnnn.Bende dün kara kuru üzüm aldım.gebelikte demir için gerekli olduğunu söylüyorlar.bunun dısında kuru kayısı kuru incir.
Günaydııınn...İncir hic yiyemiyorum da siyah üzüm alayım.Bir de siyah erigin kurusunu tavsiye ettiler.
Günaydınnn kaç gündür bulantim vardı bu kadar değildi iş yerinde duramiyorum her yerde yemek kokusu midem agzimda uyandığımdan beri eksi eksi çıkıyor bisiler :KK43: bu çok sıkıntı olacak sanki
İş yerinde de cok zordur Allah yardimcin olsu ,insallah azalir bu bulantilar

Rica ederim,hepimiz yapmaya calisalim da saglikli bebişlerimiz olsun inşallah.Malesef gaz problemi hepimizde var sinir bozucu değil mi...Kivinin bu yönünü bilmiyordum ama c vitamini orani cok yüksekmis,bu yüzden tavsiye ediliyor.

Günaydııınn...İncir hic yiyemiyorum da siyah üzüm alayım.Bir de siyah erigin kurusunu tavsiye ettiler.

İş yerinde de cok zordur Allah yardimcin olsu ,insallah azalir bu bulantilar
İnanılmaz zor geliyor her yerden yemek kokusu içimi kaldırıyor bide zeytinyaglilardan biri bozuk çıktı kokusu goruntusu daha fena yaptı beni benim izne çıkmam gerekecek sanırım bu aralar

İnanılmaz zor geliyor her yerden yemek kokusu içimi kaldırıyor bide zeytinyaglilardan biri bozuk çıktı kokusu goruntusu daha fena yaptı beni benim izne çıkmam gerekecek sanırım bu aralar
Yemekle ilgili bir sektörde misin,o zaman cok daha zor olur.izin alabilsen bu sürecte ne iyi olur

Yemekle ilgili bir sektörde misin,o zaman cok daha zor olur.izin alabilsen bu sürecte ne iyi olur
Maalesef toplu yemek sektöründeyim yemekleri asistanima kontrol ettirdim hiç kalkmiyorum yerimden ama genede dayanamıyorum yani: ( izin için biraz daha bekleyecegim şuan iş merkezi projesindeyim önümüzdeki hafta üniversiteye gecicem orda ofisten çıkmam kokudan uzak daha rahat geçer diye düşünüyorum

Çok şükür kesesini gördüm kuzumun, ne tuhaf ne hoş bir duygu, sırada kalp atişi var, 10 gun sonra dedi dr.
Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Hadi gozun aydın Rabbim kalp atışlarını duymayı bebeğini kucağına almayı da nasip etsin benide doktor cuma gününe çağırdı keseyi goruruz o gün dedi inşallah bizede nasip olur gormek

Canım teşekkürler bunları yapıcam inşaAllah ama kivinin çok fazaz yapma özelliği var ben çok severim 1 tane si bile tüm gün çok gaz yapıyor belki size yapmaz ama ben söyleyim dedim o_O
Kivi harika bi meyve arkadaslar gecen arastirdim bi tane kivi bi kilo portakala denk geliomus bence bunun icin o gaza katlanilir

Selam kızlar ben de 7 haftalik hamileyim ve bugün kahverengi bi akıntı geldi. Doktorumu aradım Progestan iç 3 defa dedi devam ederse gel dedi ama bilemedim yarın gitsem mi diye basına böyle bir olay gelen var mı aranızda
canim benimdde oldu hatta kanamam da oldu belki 8 kez falan simdi 10 haftamdayim hamdolsun daha iyiyim.korkma bol bol sonlen progestan kullandim 5 tane haftada 1 proliton igne sonuncusu haftaya. Doktorum iyidin yirtiklarda kapanir 14 haftaya kadar dedi.insallah. bol bol dua et icini ferah tut.rabbim benislerimize saglik versin. Kasma kendini rahim kasilirsa kanama oluyo.rabbime sigin canim.tez zamanda sifa versin.ya safi

Çok şükür kesesini gördüm kuzumun, ne tuhaf ne hoş bir duygu, sırada kalp atişi var, 10 gun sonra dedi dr.
Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Gözünüz aydıın,saglıkla kucaginiza da alın inşallah.Çok güzel bir duygu.Hele bebegi görmek cok daha güzel cok sükür.Bi bize mi dinletmedi doktorumuz.Kalp atisi var ama dopler icin cok kücük bekleyelim dedi.

Maalesef toplu yemek sektöründeyim yemekleri asistanima kontrol ettirdim hiç kalkmiyorum yerimden ama genede dayanamıyorum yani: ( izin için biraz daha bekleyecegim şuan iş merkezi projesindeyim önümüzdeki hafta üniversiteye gecicem orda ofisten çıkmam kokudan uzak daha rahat geçer diye düşünüyorum
Böyle bir fırsatının olması da çok iyi olmuş,Allah kolaylık versin.Beni de ayakta kalmak cok zorluyor,ögretmenim oturarak olmuyor,tahtada olmalıyım cogu derste.Kanamam da olunca bu yüzden doktor rapor verdi bu hafta.Bel agrim cok oluyor

Evet ben de öyleyim yemekleri bile eşim yapıyo zorla iki lokma yiyebiliyorum inşallah benim de azalır canım sagol:)
kızlar bende aynıyım yemek pişirirken çok zorlanıyorum sürekli miğde bulantısı tuzlu kraker falanda işe yaramıyo işteyken çok zor oluyo Allah yardımcımız olsun ama dün bebeğimin kalp atışlarını duyunca sanki bütün sıkıntılarım gitti

Gözünüz aydıın,saglıkla kucaginiza da alın inşallah.Çok güzel bir duygu.Hele bebegi görmek cok daha güzel cok sükür.Bi bize mi dinletmedi doktorumuz.Kalp atisi var ama dopler icin cok kücük bekleyelim dedi.

Böyle bir fırsatının olması da çok iyi olmuş,Allah kolaylık versin.Beni de ayakta kalmak cok zorluyor,ögretmenim oturarak olmuyor,tahtada olmalıyım cogu derste.Kanamam da olunca bu yüzden doktor rapor verdi bu hafta.Bel agrim cok oluyor
Öğretmenlik de zor aslında gene benim isim daha rahat en azından oturabiliyorum allah yardımcımız olsun

:KK200: ya kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum ilk defaa harika bişiymiş ya inanılmaz mucize resmen :) insan çok garip oluyo rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah

Ya ben bugün keseyi gördüm, dedim kalp atışını duyduğumda ne olurum tahmin bile edemiyorum, nasıl bir duygu bu anlatılamıyor değil mi :)
Allah'ın izniyle sağ salim kucağınıza da alın inşallah

Ya ben bugün keseyi gördüm, dedim kalp atışını duyduğumda ne olurum tahmin bile edemiyorum, nasıl bir duygu bu anlatılamıyor değil mi :)
Allah'ın izniyle sağ salim kucağınıza da alın inşallah

aamin canım inşalah hepimizi evet yaa çook heyecanlı bi süreçç bence her gittiğimde kalbim çarpıyoo inşallah sizde duyarsınız

UOTE="melegggm, post: 44483089, member: 657534"]:KK200: ya kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum ilk defaa harika bişiymiş ya inanılmaz mucize resmen :) insan çok garip oluyo rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah [/QUOTE]
Gözünaydın cnm allahım sağsalim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

Back