• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar ben de 14 ünde keseye gidicem ama hıc bır belirtim yok bel kasık agrımdan baska :KK42:

Ben geldim, bizde 27 Aralık pazar günü öğrendik bebeğimizi, henüz keseyi göremedik, bekliyoruz heyecanla
kremalicorek kremalicorek bakk yaptım hamilelik takvimini :))
Ama bu takvim bir hafta ileriden gidiyor sanki, tez canlı :)

Slm kızlar ben de çok hastaydım geip oldum düzeldimmm ama iştahsızlığım çookkk hiçbir şey yiyemiyorum kusmuyırum ama midem hiçbir şeyi kabul etmiyor...

Ben geldim, bizde 27 Aralık pazar günü öğrendik bebeğimizi, henüz keseyi göremedik, bekliyoruz heyecanla
kremalicorek kremalicorek bakk yaptım hamilelik takvimini :))
Ama bu takvim bir hafta ileriden gidiyor sanki, tez canlı :)
Evet ya takvim obden gidiyor. Bu yuzden 1 hafta gec girdim bilgilerimi... :) dogru bisey mi yaptim bilmiyorum :)

Saç boyamanin hamileliğin ilk haftalarinda ya da bütün hamilelikte bi zarari olur mu sizce?

Selam kızlar ben de 7 haftalik hamileyim ve bugün kahverengi bi akıntı geldi. Doktorumu aradım Progestan iç 3 defa dedi devam ederse gel dedi ama bilemedim yarın gitsem mi diye basına böyle bir olay gelen var mı aranızda

Saç boyamanin hamileliğin ilk haftalarinda ya da bütün hamilelikte bi zarari olur mu sizce?

Zararlı diye biliyorum bitkisel boyalara bile güvenmeyin diye okumuştum, hatta ben tüp tedavisine başlamadan komple kendi saç rengime boyatmıştım bu yüzden (açık renkti saçlarım) ama benim beyazım yok hiç 1 yılı geçti boyatmadım

Selam kızlar ben de 7 haftalik hamileyim ve bugün kahverengi bi akıntı geldi. Doktorumu aradım Progestan iç 3 defa dedi devam ederse gel dedi ama bilemedim yarın gitsem mi diye basına böyle bir olay gelen var mı aranızda
benim de var kahverengi akinti progestan içiyorum ve sirt üstü yatip dinleniyorum canim.kendini yorma dinlen ayakta çok fazla kalmamaya çalis.

Zararlı diye biliyorum bitkisel boyalara bile güvenmeyin diye okumuştum, hatta ben tüp tedavisine başlamadan komple kendi saç rengime boyatmıştım bu yüzden (açık renkti saçlarım) ama benim beyazım yok hiç 1 yılı geçti boyatmadım
5+4 sün yavruşum 2 gün kaldı dı e6 hafta dıe yazmıs olabılır

Evet ya takvim obden gidiyor. Bu yuzden 1 hafta gec girdim bilgilerimi... :) dogru bisey mi yaptim bilmiyorum :)

Biz c.tesi keseyi görmeye gideceğiz dr. o zaman net bilgi verir sanırım ona göre düzenlerim bende, iyi yapmışsın bence, mantıklı yani

Dr lar ikiye ayriliyor o zaman bu durumda sanirim ben de emin olamadim bu yüzden.çok beyazim var ne önerirsiniz kizlar.

Back