Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoook geçmiş olsun canımmeraba hanımlar bayadır giremedim kim ne yazdı hiiç bilmiyorm yeni gelenler oldu mu ? 5 gündür yoktum.. kusmaktan hastaneye yatırdılar toplam 25 serum 5 iğne yedim..şuan bulantım hafifledi hastaneden çıktık çok şükür. sizde durumlar nasıl ?
Limonla ilgili biraz araştırma yaptim ama kesin zararli olduğuna dair bir bilgi bulamadim arkadaşlar. Hatta limona as erip her gün tüketip bebeğini saglikli sekilde kucaklarina almislar
Hmmm taam canim bilgilendiğim iyi oldu ben onu da sakıncalı biliyordumMaydonoz taze olarak tüketilebilir kaynatıp suyunu içmek sakıncalı hatta aile hekimimle de konuştuk hemen gerektiğini oda söyledi
Canım sıkma canını gönlünü ferah tut veren Rabbim inşaAllah hayırlısıyla kucaklarimiza da almayi nasip etsin bizde insaAlla cuma günü gideceğiz kesemizi görmeye inşaAllah hersey yolundadirbu arada yarın öğleden sonra doktora gideceğiz..heyecanlıyım..
şu betahcg değeri beni tedigin ediyor aslında biraz hızlı arttı 5 günde 40 katını bulmuştu ,önce korktuk doktorum çoğul gebelik ya da allah korusun mol gebelik olabilir tekrarlayım testi dedi 2 gün sonraki testte iki katı çıktı normal dedi ama gidip de muayene olana kadar bi rahatlayamayacağım heralde. inşallah herşey yolundadır... hepimiz hep güzel haberler alırız..
Ben maydonozu çok severim taze tüketmeyi kafadamda şüphe olan yiyecekleri hiç yemiyorum. Catering firmasında yoneticiyim her yemeği hergun tadım yapardım hamile olduğunu öğrendiğimde beri hiç tadım yapmıyorum hepsini asistanima yaptiriyorum sonuçta minnaklar bizim için daha önemliHmmm taam canim bilgilendiğim iyi oldu ben onu da sakıncalı biliyordum
merve canim naptin bu kadar. bunlarin hepsini yapabiliyorsan bravo sana. bende dikkat ediyorum ama bu kadar uyamiyorum maalesefTabiki aklıma geldikçe ekleme de yaparım. Öncelikle dondurulmuş ürünleri Hayatımdan cikardim. Eşime de yapmıyorum:) herşey taze olacak et süt sebze... Süt Çatalca tarafından geliyor taze taze her hafta 3 kg kadar alıyorum yoğurdu kendim yapıyorum bunu hamile olmadan öncede yapardım :) hem daha lezzetli hemde sağlıklı oluyor. Eti bildiğim güvendiği kasaptan alıyorum ve kullanacağım kadar taze alıyorum fazla alıp deepfreze atmak yok:) mevsim meyveleri ve sebzelerini tuketiyorum sabahları maydonoz roka beyaz peynir gibi şeyler yiyorum dere otunu çok severdim hamilelikleri birlikte içim kaldirmiyor kokusunu diyemiyorum eğer yiyebilirseniz en yüksek c vitamini onda bol bol tüketmek lazım bu aylarda onun dışında tavuk Hayatımdan çıkardım ama bildiğiniz bir yer varsa köyde dışarda yayılan tavuk getiriyorlarsa sakıncası yok. Yumurta gene Çatalca tarafından geliyor köy yumurtası tadi bile farklı çok kahve günde 4-5 fincan icsem doyamazdim tamamen bıraktım sigara zaten bıraktım:) işlenmiş gıdaları kesinlikle almayın dönerler köfteler hazır kıyma hazit mantı sonuçta o da dönük oluyor. Hazır çorba yerine kesinlikle kendimiz çorba yapalım et suyu tabletleri yok onun yerine kasaptan rica edin et alırken kemik alın onu başlayıp suyunu kullanabilirsiniz. He bide her akşam portakal nar limon suyu karışımı iciyorum (tabi bunu resmen aseriyorum o kadar çok canım çekiyor ki:)) aklıma gelen farklı bisey olursa gene yazarım sizin soracaginiz birsey olursa beklerim gıdaların dilinden anliyorum. Az çok
Genelde hep uymaya çalışırdım ama bebis olayını duyunca daha çok onemsemeye başladım:)merve canim naptin bu kadar. bunlarin hepsini yapabiliyorsan bravo sana. bende dikkat ediyorum ama bu kadar uyamiyorum maalesef
amin canım.. inşallah hayırlısıyla görürsünüz keseyi :)Canım sıkma canını gönlünü ferah tut veren Rabbim inşaAllah hayırlısıyla kucaklarimiza da almayi nasip etsin bizde insaAlla cuma günü gideceğiz kesemizi görmeye inşaAllah hersey yolundadir
sağol canım.. bulantıların varsa mideni sakın boş bırakma yoksa kusmaya kadar gider öyle.. bol bol meyve ye sık sık bişeler ye
Merhaba, bizimkiler çok yakın birbirine :) Biz de 7+1'iz. Bugün gittik doktora. Geçen hafta gittiğimizde sadece keseyi görmüştük. Bugün kalp atışlarını da duyduk. Kan ve idrar testleri verdi. Senden de istedi mi? Doktora da çok güvenemedim ondan emin olamıyorum.
Önümüzdeki ay tekrar gel 2''li test yapalım dedi.
Bende bugün iki büyük bardak portakal suyu içtim.Tabiki aklıma geldikçe ekleme de yaparım. Öncelikle dondurulmuş ürünleri Hayatımdan cikardim. Eşime de yapmıyorum:) herşey taze olacak et süt sebze... Süt Çatalca tarafından geliyor taze taze her hafta 3 kg kadar alıyorum yoğurdu kendim yapıyorum bunu hamile olmadan öncede yapardım :) hem daha lezzetli hemde sağlıklı oluyor. Eti bildiğim güvendiği kasaptan alıyorum ve kullanacağım kadar taze alıyorum fazla alıp deepfreze atmak yok:) mevsim meyveleri ve sebzelerini tuketiyorum sabahları maydonoz roka beyaz peynir gibi şeyler yiyorum dere otunu çok severdim hamilelikleri birlikte içim kaldirmiyor kokusunu diyemiyorum eğer yiyebilirseniz en yüksek c vitamini onda bol bol tüketmek lazım bu aylarda onun dışında tavuk Hayatımdan çıkardım ama bildiğiniz bir yer varsa köyde dışarda yayılan tavuk getiriyorlarsa sakıncası yok. Yumurta gene Çatalca tarafından geliyor köy yumurtası tadi bile farklı çok kahve günde 4-5 fincan icsem doyamazdim tamamen bıraktım sigara zaten bıraktım:) işlenmiş gıdaları kesinlikle almayın dönerler köfteler hazır kıyma hazit mantı sonuçta o da dönük oluyor. Hazır çorba yerine kesinlikle kendimiz çorba yapalım et suyu tabletleri yok onun yerine kasaptan rica edin et alırken kemik alın onu başlayıp suyunu kullanabilirsiniz. He bide her akşam portakal nar limon suyu karışımı iciyorum (tabi bunu resmen aseriyorum o kadar çok canım çekiyor ki:)) aklıma gelen farklı bisey olursa gene yazarım sizin soracaginiz birsey olursa beklerim gıdaların dilinden anliyorum. Az çok
Benim çok tuhaf hem eksi hem tatlı istiyor belli olmuyor bir an canım turşu gibi şeyler isterken aradan çok kısa sure geçince çikolata istiyor :) ama portakal farklı kokusu bile inanılmaz mutlu ediyor beni bu aralar:)Bende bugün iki büyük bardak portakal suyu içtim.
Canım sürekli ekşi istiyor. Limonlu çorba istiyorum.
Bir yerde okudum annenin kanının sulanıp bebeğe daha rahat kan akışı sağlaması için vücut ihtiyaç hissediyormuş.
Tatlı önceden de sevmezdim şimdi de bayıyor beni. Ekşi turşu tuzlu vsye düştüm iyice.Benim çok tuhaf hem eksi hem tatlı istiyor belli olmuyor bir an canım turşu gibi şeyler isterken aradan çok kısa sure geçince çikolata istiyor :) ama portakal farklı kokusu bile inanılmaz mutlu ediyor beni bu aralar:)
merve senin gebeligin daha ilerlemis olmasin canim. yani takvim den ileri olabilirsin. asermen baslamis bulantin baslamis. 5. hafta icin erken degil mi ? ben 2gun sonra 7.haftaya giriyorum daha bulantim falan yok. cok sukur ama iyiki de yokBenim çok tuhaf hem eksi hem tatlı istiyor belli olmuyor bir an canım turşu gibi şeyler isterken aradan çok kısa sure geçince çikolata istiyor :) ama portakal farklı kokusu bile inanılmaz mutlu ediyor beni bu aralar:)
canim gunum geçtikten sonra olmaya basladi bende batma. ama fazla degil yurumekle de alakasi yok. arada geliyor sonra geciyor. bu belirtiler kesinlik gostermez bence bi kan ver ama regl gunun degisiyorsa daha kan icinde erken gibi. istiyorsan hamilesindir insallah canim :)Merhaba arkadaşlar. Gebelik belirtisi olarak sağ kasığında harekete bağlı ağrı olan var mıydı. Sağ kasığımda yaklaşık 10 gündür harekete bağlı ağrı yaşıyorum. (yürürken vb.) son bat tarihi 7 aralık henüz bekliyorum. zaten 30-40 günde bir olur. ama 13 gün önce göğüslerim şişti şu an 3-4 gündür de geçti. Yardım ve cevaplarınız için teşekkür ederim
İnsaAllah canım hepimiz hayırlısıyla görürüz sağ salim de miniklerimizi kucaklarimiza alırızamin canım.. inşallah hayırlısıyla görürsünüz keseyi :)
Benim tam da anlattığınız gibi olmuştu. Adetimden 6 gün önce ikinci çizgiyi çok silik şekilde görmüştüm.Rabbim gönlünüze göre versin.Merhaba arkadaşlar. Gebelik belirtisi olarak sağ kasığında harekete bağlı ağrı olan var mıydı. Sağ kasığımda yaklaşık 10 gündür harekete bağlı ağrı yaşıyorum. (yürürken vb.) son bat tarihi 7 aralık henüz bekliyorum. zaten 30-40 günde bir olur. ama 13 gün önce göğüslerim şişti şu an 3-4 gündür de geçti. Yardım ve cevaplarınız için teşekkür ederim