Tabiki aklıma geldikçe ekleme de yaparım. Öncelikle dondurulmuş ürünleri Hayatımdan cikardim. Eşime de yapmıyorum:) herşey taze olacak et süt sebze... Süt Çatalca tarafından geliyor taze taze her hafta 3 kg kadar alıyorum yoğurdu kendim yapıyorum bunu hamile olmadan öncede yapardım :) hem daha lezzetli hemde sağlıklı oluyor. Eti bildiğim güvendiği kasaptan alıyorum ve kullanacağım kadar taze alıyorum fazla alıp deepfreze atmak yok:) mevsim meyveleri ve sebzelerini tuketiyorum sabahları maydonoz roka beyaz peynir gibi şeyler yiyorum dere otunu çok severdim hamilelikleri birlikte içim kaldirmiyor kokusunu diyemiyorum eğer yiyebilirseniz en yüksek c vitamini onda bol bol tüketmek lazım bu aylarda onun dışında tavuk Hayatımdan çıkardım ama bildiğiniz bir yer varsa köyde dışarda yayılan tavuk getiriyorlarsa sakıncası yok. Yumurta gene Çatalca tarafından geliyor köy yumurtası tadi bile farklı çok kahve günde 4-5 fincan icsem doyamazdim tamamen bıraktım sigara zaten bıraktım:) işlenmiş gıdaları kesinlikle almayın dönerler köfteler hazır kıyma hazit mantı sonuçta o da dönük oluyor. Hazır çorba yerine kesinlikle kendimiz çorba yapalım et suyu tabletleri yok onun yerine kasaptan rica edin et alırken kemik alın onu başlayıp suyunu kullanabilirsiniz. He bide her akşam portakal nar limon suyu karışımı iciyorum (tabi bunu resmen aseriyorum o kadar çok canım çekiyor ki:)) aklıma gelen farklı bisey olursa gene yazarım sizin soracaginiz birsey olursa beklerim gıdaların dilinden anliyorum. Az çok