2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

günaydın canım mide bulantılı geçiyo benim bu hfta bizde 7+3 olduk öğlen doktoa gidicem kalp atışlarını duymaya çok heyecanlıyım başka test falan yapıyolaarmı ki

Merhaba, bizimkiler çok yakın birbirine :) Biz de 7+1'iz. Bugün gittik doktora. Geçen hafta gittiğimizde sadece keseyi görmüştük. Bugün kalp atışlarını da duyduk. Kan ve idrar testleri verdi. Senden de istedi mi? Doktora da çok güvenemedim ondan emin olamıyorum.

Önümüzdeki ay tekrar gel 2''li test yapalım dedi.

Bir de doktor doğum akademisi diye bir kurum olduğundan ve hamilelik eğitimleri olduğundan bahsetti, tavsiye etti. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Bir araştıracağım bakalım neymiş fiyatları filan nasılmış.

Hangi il ve hastane? Keşke burada da olsa.

Yoga değil de hamilelik pilatesi istiyorum. O da mı beşinci aydan sonra acaba?

Yoga değil de hamilelik pilatesi istiyorum. O da mı beşinci aydan sonra acaba?

Yoga dedim ama aslında 2sini de sordum. 2'si içinde 5. aydan sonra dedi. Ama yine bu forumda 16. haftasında bir arkadaş Ataşehir Memorial hastanesinde çarşamba akşam 19:00 da ücretsiz hamilelik yogası olduğunu ve katıldığını yazmıştı.

Oyy maşallah kuzucuguna çok sevindim canım benim Rabbim daim etsin inşaAllah Rabbim bize de yaşatsin. Çok şükür canım kan değerimiz 1429 olmuş cuma da keseyi görmeye gidecegiz insaAllah

Herkes cuma gidicek sanirim :) ben de cuma günü gidecem inşallah keseyi görürüz çok merak ediorum genel durumunuz nası Hanımlar. .
Çok şukur canım inşaAllah hepimiz cuma günü hayırlı haberlerle döneriz. Ben iyiyim canım çok şükür gaz Problemim var fazlasıyla

.
Öyle canım onlar icin her şey,ters bir etkisi olmasın da ondan endişelenip sordum.1 ay devam edersem ben de yaklaşık o süreye dek kullanmış olucam.İnşallah iyi gelir de biter bu tedirginlikler.Sana da cok geçmiş olsun...

Biz de bugün 7 haftalık olduk yakınmışız.Bugün benden de detayli kan ve idrar tahlili istedi doktor.Demek ki oluyor bu haftalarda.İkili testten hrnüz hic bahsetmedi.İki hafta sonra tekrar cagirdi beni

Banada kan ve idrar testi yapıldı herşey temiz çıktı şükür ama ikili test lafı etmedi benim dktrumda

ismetbeyinbiricikhanimi post: 4444er: 722826 .!.:
Çok şukur canım inşaAllahiz cuma günü hayırlı haberlerle döneriz. Ben iyiyim canım çok şükür gaz Problemim var fazlasıyla
Ya benimde karnimda ara ara agri oluo adet olcakmisim gibi bu normal mi acaba. Karnim cok gergin zor nefes aliorum nie bole anlamadim.

Bugün mutluyummm bebeğimin kalp atışlarini duydum mutluluktan uçarim beeen Allahim herkese nasip etsiiiin.. Amin. Arkadaşlardan biri vitamin ilacimiz vardi onu sorucaz demiştik gunde bir kere kullaniliyormuş oğrendim bugün drtan. Ay çoook tatliydiii yaaa kalbini bile gorduuuuummm

Ya benimde karnimda ara ara agri oluo adet olcakmisim gibi bu normal mi acaba. Karnim cok gergin zor nefes aliorum nie bole anlamadim.
Tatlim.normal o kesen buyuyor bebek tam.yerleşiyor ondan ağriyor rahat ol

Hayirli sabahlar kizlar. Uykusuz gecelerin simdiden baslamasi normal mi acaba? Her gece alarm kurulu gibi 4te uyaniyorum daha da uyuyamiyorum

Canım çok geçmiş olsun. Benim de bulantılarım başladı zor oluyor. Hele de benim gibi iştahlı biri için.
Bulantı için ilaç kullanıyor muydun?
hayır canm ilaç kullanmadm o kadr kusmama rağmen bana ilaç vermediler ilk üç ay yasak.. ama hastanede serum ve iğne yedim bol bol :)

çok geçmiş olsun canım yaa benimde bu hafta başladı bulantılarım ama kusamıyorumda ne kötü yaa inşallah geçer
sağol canım.. bulantıların varsa mideni sakın boş bırakma yoksa kusmaya kadar gider öyle.. bol bol meyve ye sık sık bişeler ye

Çok sevindim canım bizde pazartesi gideceğiz kalp atışı için.
Bulantın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…