günaydın canım mide bulantılı geçiyo benim bu hfta bizde 7+3 olduk öğlen doktoa gidicem kalp atışlarını duymaya çok heyecanlıyım başka test falan yapıyolaarmı ki
Hangi il ve hastane? Keşke burada da olsa.Bir de doktor doğum akademisi diye bir kurum olduğundan ve hamilelik eğitimleri olduğundan bahsetti, tavsiye etti. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Bir araştıracağım bakalım neymiş fiyatları filan nasılmış.
Beta hcg 1429 çıktı çok şükür artmış içim rahatladı
Yoga değil de hamilelik pilatesi istiyorum. O da mı beşinci aydan sonra acaba?Nasıl geçti canım görüşmen?
Bizimkine baya büyümüş dedi doktor. 7 hafta 1 günlükmüşüz bugün. Kalp atışlarını da duyduk çok şükür Elhamdülillah.
Bir de egzersiz olayını sordum. İlk 3 ayda kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin dedi bir de yüzmeyi tavsiye etti. Bu yoga gibi şeyler için de 5. aydan sonra daha çok tavsiye ediyorlarmış.
Hangi il ve hastane? Keşke burada da olsa.
Yoga değil de hamilelik pilatesi istiyorum. O da mı beşinci aydan sonra acaba?
Aynen aynen sağlıklı sıhhatli miniklerimizi alalım kucaklarimiza insaAllahOoooo süper darisi basimiza...hemen cuma olsun istiyorum...
Oyy maşallah kuzucuguna çok sevindim canım benim Rabbim daim etsin inşaAllah Rabbim bize de yaşatsin. Çok şükür canım kan değerimiz 1429 olmuş cuma da keseyi görmeye gidecegiz insaAllahNasıl geçti canım görüşmen?
Bizimkine baya büyümüş dedi doktor. 7 hafta 1 günlükmüşüz bugün. Kalp atışlarını da duyduk çok şükür Elhamdülillah.
Bir de egzersiz olayını sordum. İlk 3 ayda kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin dedi bir de yüzmeyi tavsiye etti. Bu yoga gibi şeyler için de 5. aydan sonra daha çok tavsiye ediyorlarmış.
Çok şukur canım inşaAllah hepimiz cuma günü hayırlı haberlerle döneriz. Ben iyiyim canım çok şükür gaz Problemim var fazlasıylaHerkes cuma gidicek sanirim :) ben de cuma günü gidecem inşallah keseyi görürüz çok merak ediorum genel durumunuz nası Hanımlar. .
Öyle canım onlar icin her şey,ters bir etkisi olmasın da ondan endişelenip sordum.1 ay devam edersem ben de yaklaşık o süreye dek kullanmış olucam.İnşallah iyi gelir de biter bu tedirginlikler.Sana da cok geçmiş olsun...Merhaba canım geçmiş olsun ve gözün aydın. Progestan sanırım düşük olmayı engelliyor. Ben başından beri crinone jel kullanıyorum 12.haftaya kadar kullan dedi doktorum o da progesteron içeren bi jel. Miniklerimiz iyi olsun da ne gerekiyorsa yapariz
Biz de bugün 7 haftalık olduk yakınmışız.Bugün benden de detayli kan ve idrar tahlili istedi doktor.Demek ki oluyor bu haftalarda.İkili testten hrnüz hic bahsetmedi.İki hafta sonra tekrar cagirdi beniMerhaba, bizimkiler çok yakın birbirine :) Biz de 7+1'iz. Bugün gittik doktora. Geçen hafta gittiğimizde sadece keseyi görmüştük. Bugün kalp atışlarını da duyduk. Kan ve idrar testleri verdi. Senden de istedi mi? Doktora da çok güvenemedim ondan emin olamıyorum.
Önümüzdeki ay tekrar gel 2''li test yapalım dedi.
Banada kan ve idrar testi yapıldı herşey temiz çıktı şükür ama ikili test lafı etmedi benim dktrumda.
Öyle canım onlar icin her şey,ters bir etkisi olmasın da ondan endişelenip sordum.1 ay devam edersem ben de yaklaşık o süreye dek kullanmış olucam.İnşallah iyi gelir de biter bu tedirginlikler.Sana da cok geçmiş olsun...
Biz de bugün 7 haftalık olduk yakınmışız.Bugün benden de detayli kan ve idrar tahlili istedi doktor.Demek ki oluyor bu haftalarda.İkili testten hrnüz hic bahsetmedi.İki hafta sonra tekrar cagirdi beni
Ya benimde karnimda ara ara agri oluo adet olcakmisim gibi bu normal mi acaba. Karnim cok gergin zor nefes aliorum nie bole anlamadim.ismetbeyinbiricikhanimi post: 4444er: 722826 .!.:Çok şukur canım inşaAllahiz cuma günü hayırlı haberlerle döneriz. Ben iyiyim canım çok şükür gaz Problemim var fazlasıyla
Tatlim.normal o kesen buyuyor bebek tam.yerleşiyor ondan ağriyor rahat olYa benimde karnimda ara ara agri oluo adet olcakmisim gibi bu normal mi acaba. Karnim cok gergin zor nefes aliorum nie bole anlamadim.
henüz 8+5 canmm.. şimdi öyle çok kusmuyorum artk sabahalrı kusuyorum..xiexie canım çok üzüldm ya çok gecmıs olsun ne kadarlıksın suan ? 12. haftada azalırmıs banada gelio sık sık fenalasma hıssı oluor bendede
hayır canm ilaç kullanmadm o kadr kusmama rağmen bana ilaç vermediler ilk üç ay yasak.. ama hastanede serum ve iğne yedim bol bol :)Canım çok geçmiş olsun. Benim de bulantılarım başladı zor oluyor. Hele de benim gibi iştahlı biri için.
Bulantı için ilaç kullanıyor muydun?
sağol canım.. bulantıların varsa mideni sakın boş bırakma yoksa kusmaya kadar gider öyle.. bol bol meyve ye sık sık bişeler yeçok geçmiş olsun canım yaa benimde bu hafta başladı bulantılarım ama kusamıyorumda ne kötü yaa inşallah geçer
Çok sevindim canım bizde pazartesi gideceğiz kalp atışı için.Bugün mutluyummm bebeğimin kalp atışlarini duydummutluluktan uçarim beeen Allahim herkese nasip etsiiiin.. Amin . Arkadaşlardan biri vitamin ilacimiz vardi onu sorucaz demiştik gunde bir kere kullaniliyormuş oğrendim bugün drtan. Ay çoook tatliydiii yaaa kalbini bile gorduuuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?