- 27 Aralık 2015
- 15
- 0
- 1
- 35
Canim bende senin gibiydim ilk ogrendigimde uzulmustum aglamistim istemiyorum demistim ta ki bebisimin kalp atislarini duyana kadar :) Rabbime ne kadar sukretsek az bizlere nasip ettigi icinSat 4kasımdı üniversite okuduğum için hamile kalmayı düşünmüyordum üstelik yaşım 20.8 aylık evliyiz.5 gün geciken adetimden sonra test yaptım birde ne göreyim hamileyim hic beklemiyordum o iki çizgiyi görmeyi birden çok üzüldüm ağladım istemiyorum dedim su an 3hafta oldu ogreneli biraz alışmış durumdayım bebişe. Rabbim aratmasin Allah olmayanlarada versin insallah bize boyle bir mucizeyi layik goren rabbime şükürler olsun☺
Günaydın canım bende aynı durumdyım işe gidiyorum ve iş yerimdekilrr bilmio caktırmamaya calısıorum bulantım katlanılır hale geldi kasıklarmda arada bi ağrıyor :/
Canım doktorun sana ilaç yazsın bu kadar eziyet etme kendineKizlr ben bugun ise gidemedim sabahtir kusuyorum 4 oldu cok ozur dilerim mide ozsuyuna kadar cikartttim dun en son mandalina yememistim. Ne yapmaliyim bilemedim yatiyorum kalkiyorum kusuyorum
Hepimiz aynı stresi yaşadık inşallah duyacaksın kalp atışını. Erken öğrendiğin için duyamazsın şimdiarkadas kanda yuksek bhcg degeri ile hamilelik tespit edilipte ada sonra bos gebelik yada kalp atislarinin olmamasi durumu sik karsilasilan bir durum mu? doktor bana 2 hafta sonra gel dedi ultrason icin kese inşallah duyulursa kalp atisi duyacaz ama cok korkuyorum aksi bi durumla karsilasirsak diye. hamileligi erken öğrenmekte cok zormus, bekletken stres oluyor insan. gereksiz evham mı yapiyorum sizce.
Canım beta hcg kaç çıktı?Hepimiz aynı stresi yaşadık inşallah duyacaksın kalp atışını. Erken öğrendiğin için duyamazsın şimdi
Canım beta hcg kaç çıktı?arkadas kanda yuksek bhcg degeri ile hamilelik tespit edilipte ada sonra bos gebelik yada kalp atislarinin olmamasi durumu sik karsilasilan bir durum mu? doktor bana 2 hafta sonra gel dedi ultrason icin kese inşallah duyulursa kalp atisi duyacaz ama cok korkuyorum aksi bi durumla karsilasirsak diye. hamileligi erken öğrenmekte cok zormus, bekletken stres oluyor insan. gereksiz evham mı yapiyorum sizce.
tup bebek bizimkisi. transferinin 12. gunu bhcg 191, 16.gunu 1300. bi daha kan verme 2 hafta sonra gel dedi doktor. nasil sence deger?Canım beta hcg kaç çıktı?
hayırlı olsun canım
Hoşgeldin tatlımm bebişde hoşgeldii hayırlı olsunn
Kızlar Günaydın sabah sabah gözümü bel agrisiyla açtım belim çok ağrıyor neden acaba korkmali miyim bi tehlikesi var mı
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin :)
Aynı durum bende de var yaa. Bugün zor tuttum kendimi, sürekli ufak tefek atıştırdım.Günaydın canım bende aynı durumdyım işe gidiyorum ve iş yerimdekilrr bilmio caktırmamaya calısıorum bulantım katlanılır hale geldi kasıklarmda arada bi ağrıyor :/
Bende ilk ogrendigim zamanlar cok kotu ruyalar goruyordum herkes hamileliktendir dedi cok sukur normale dondum artik canimMerhaba arkadaşlar ben son bir iki haftadır garip garip rüyalar görüyorum. Bilinç altıma bir şeyler mi oluyor nedir? Bazen rüyamda hüngür hüngür ağlıyorum. Hep çok değişik mekanlar çok değişik şeyler. Hamilelikle alakası olabilir mi acaba
Bnde özel şirketteyim müdürümde hamile işe de yeni girdim söyleyemiorm bi türlüAynı durum bende de var yaa. Bugün zor tuttum kendimi, sürekli ufak tefek atıştırdım.
İşyerindekilere en azından kalp atışını duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
Umarım dayanabilirim 1 hafta.
Aynı duyguları bnde yaşadım canm hiç düşünmüodm bebiş ve daha yeni evliyim 2 sene istemiyordum soncta evlilik bu yürütebilcek miyiz anlaşabilcek miyiz daha hiç zaman gecmeden hamile kaldım hayırlısı buymuş demekki bende iyice alıştım da sen öğrenciymişsin işin daha zor Allah kolaylık versinSat 4kasımdı üniversite okuduğum için hamile kalmayı düşünmüyordum üstelik yaşım 20.8 aylık evliyiz.5 gün geciken adetimden sonra test yaptım birde ne göreyim hamileyim hic beklemiyordum o iki çizgiyi görmeyi birden çok üzüldüm ağladım istemiyorum dedim su an 3hafta oldu ogreneli biraz alışmış durumdayım bebişe. Rabbim aratmasin Allah olmayanlarada versin insallah bize boyle bir mucizeyi layik goren rabbime şükürler olsun☺
Canım benim bhcg 12000 de olmasına rağmen kese bile gözükmedi ama 5+6 da kese gözüktü 6+4 te kalp atışı dıyuldutup bebek bizimkisi. transferinin 12. gunu bhcg 191, 16.gunu 1300. bi daha kan verme 2 hafta sonra gel dedi doktor. nasil sence deger?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?