2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba kızlar ben de 14 aralık gecesinde öğrendim bir bebisimiz olduğunu. . Şuan 6+2 yim. Fakat benim hiç midem bulanmiyor.. benim gibi olan var mı? Bu de bu hafta cok kasik agrim oluyor.. adet sancisi gibo oluyor...korkuyorum acikcasi..bugun 12 de doktora randevu aldık kalp sesini duyarmiyiz acaba? Çok değişik bir duygu bu Allah inşaallah sağlıkla elimize almayi nasip eder ☺

Kizlr ben bugun ise gidemedim sabahtir kusuyorum 4 oldu cok ozur dilerim mide ozsuyuna kadar cikartttim dun en son mandalina yememistim. Ne yapmaliyim bilemedim yatiyorum kalkiyorum kusuyorum

Sat 4kasımdı üniversite okuduğum için hamile kalmayı düşünmüyordum üstelik yaşım 20.8 aylık evliyiz.5 gün geciken adetimden sonra test yaptım birde ne göreyim hamileyim hic beklemiyordum o iki çizgiyi görmeyi birden çok üzüldüm ağladım istemiyorum dedim su an 3hafta oldu ogreneli biraz alışmış durumdayım bebişe. Rabbim aratmasin Allah olmayanlarada versin insallah bize boyle bir mucizeyi layik goren rabbime şükürler olsun☺

Canim bende senin gibiydim ilk ogrendigimde uzulmustum aglamistim istemiyorum demistim ta ki bebisimin kalp atislarini duyana kadar :) Rabbime ne kadar sukretsek az bizlere nasip ettigi icin

arkadas kanda yuksek bhcg degeri ile hamilelik tespit edilipte ada sonra bos gebelik yada kalp atislarinin olmamasi durumu sik karsilasilan bir durum mu? doktor bana 2 hafta sonra gel dedi ultrason icin kese inşallah duyulursa kalp atisi duyacaz ama cok korkuyorum aksi bi durumla karsilasirsak diye. hamileligi erken öğrenmekte cok zormus, bekletken stres oluyor insan. gereksiz evham mı yapiyorum sizce.

Hepimiz aynı stresi yaşadık inşallah duyacaksın kalp atışını. Erken öğrendiğin için duyamazsın şimdi

Canım beta hcg kaç çıktı?

Merhaba arkadaşlar ben son bir iki haftadır garip garip rüyalar görüyorum. Bilinç altıma bir şeyler mi oluyor nedir? Bazen rüyamda hüngür hüngür ağlıyorum. Hep çok değişik mekanlar çok değişik şeyler. Hamilelikle alakası olabilir mi acaba

hayırlı olsun canım

Hoşgeldin tatlımm bebişde hoşgeldii hayırlı olsunn

Kızlar Günaydın sabah sabah gözümü bel agrisiyla açtım belim çok ağrıyor neden acaba korkmali miyim bi tehlikesi var mı

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin :)

Hepinize çoook teşekkür ediyoruz kızlar bebişimle
Şafak 6+1 iz biz de sanırım,bel ağrıları beni de çok zorluyor, öğretmenim okula gitmek çok zor gelmeye başladı,sabahları ya da çok koşuşturduğumda belim çok ağrıyordu.Bir kere acilen doktoruma gittim.Kesinlikle dinlenmelisin dedi,rapor verdi,bir de serum yedim.Sen de dinlenmeye,yorumlamaya çalış.
Adet sızısı gibi ara ara ağrılarım da oluyor kasıklarımda,karnimda.Sürekli olmaması önemliymiş.

Günaydın canım bende aynı durumdyım işe gidiyorum ve iş yerimdekilrr bilmio caktırmamaya calısıorum bulantım katlanılır hale geldi kasıklarmda arada bi ağrıyor :/
Aynı durum bende de var yaa. Bugün zor tuttum kendimi, sürekli ufak tefek atıştırdım.
İşyerindekilere en azından kalp atışını duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
Umarım dayanabilirim 1 hafta.

Bende ilk ogrendigim zamanlar cok kotu ruyalar goruyordum herkes hamileliktendir dedi cok sukur normale dondum artik canim

Bnde özel şirketteyim müdürümde hamile işe de yeni girdim söyleyemiorm bi türlü Bebk düşünmüyorum demiştim cünküü söylememekde zor hamilelikten cok saçma şeyler yapıorum herşeyi unutuyorum uyukluyorum bilmiolar nedenini

Aynı duyguları bnde yaşadım canm hiç düşünmüodm bebiş ve daha yeni evliyim 2 sene istemiyordum soncta evlilik bu yürütebilcek miyiz anlaşabilcek miyiz daha hiç zaman gecmeden hamile kaldım hayırlısı buymuş demekki bende iyice alıştım da sen öğrenciymişsin işin daha zor Allah kolaylık versin

tup bebek bizimkisi. transferinin 12. gunu bhcg 191, 16.gunu 1300. bi daha kan verme 2 hafta sonra gel dedi doktor. nasil sence deger?
Canım benim bhcg 12000 de olmasına rağmen kese bile gözükmedi ama 5+6 da kese gözüktü 6+4 te kalp atışı dıyuldu

Meraba annisler :) Bebeginin kalp atisini duyan arkadaslar bi dahaki randevu icin ne zaman cagirdi doktorunuz?

Doktoru kan testi sonucum icin aradım. Hamilesin dedi.hcg degerim kac dedim.174 dedi . Ultrason la görmek için çok erken olduğunu ve haftaya yine gelmemi istedi.Cok heyecanlıyım. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…