2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım benim bhcg 12000 de olmasına rağmen kese bile gözükmedi ama 5+6 da kese gözüktü 6+4 te kalp atışı dıyuldu
hoca beni cagirdigo zaman ztn 6+4 oluyor. suan kesenin gozukmeyecegini bende biliyorum zaten. derdim beklemenin zor olduğunu amlatmakti :) 12000 kacinci gunku degeri bhcg gunler icinde cok hizli artiyor zaten

Merhaba hanımlar benmde beta hcg 160 çıktı bir düşüğüm var nisanda en hafif kan pıhtılaşması çıktı bende coraspirin kullanıyrm yeterli dedi doktr sizlerden de kullanan var mı

Merhaba kızlar ben burda yeniyim.7+4haftalık hamileyim ben de .perşembe kontrolum var ınş kalp atışını duyarız çok korkuyorum çünkü 3 kaybim var

Kizlar yataktan kalktigimda veya saga sola dondugumde kasigima aniden agri saplaniyor.. Doktora sordum olur oyle dedi zaten ne sorsam olur oyle diyor ama ben hep pimpirik halindeyim
Canim rahim buyudugunden dolayi sancin olmasi normal bende oyleyim

Bende değişik rüyalar görüyorum ya korkusu şekilde uyaniyorum ya da sonu gelmeyen işlerle uğraştığım için sinirli uyaniyorum

Slm kızlar... Ben baş ağrısından ölüyorum... Hamilelikten mi gripten mi anlayamadım başımı sağa sola çeviremiyorum gözlerimi açamıyorum. Daha önce hiç başım ağrımazdı.
Geçmiş olsun. Benim de baş ağrım oluyor, önceden hiç böyle bir sıkıntım yoktu

Merhaba hanımlar benmde beta hcg 160 çıktı bir düşüğüm var nisanda en hafif kan pıhtılaşması çıktı bende coraspirin kullanıyrm yeterli dedi doktr sizlerden de kullanan var mı
Benim de kan pıhtılaşması sorunum var. Coraspin ve hıbor iğne kullanıyorum. İki tane bebeğimi kaybettikten sonra test yapıldı ve sonuca göre bu tedaviye başladık. Bence başka bir doktora daha göstermelisin sonuçlarını. Coraspin yeterli olmayabilir.Riske atma bebeğini.

Bende çok acaip rüyalar görüyorum bilimkurgu gibi mübarek. Artık hormonlardan dolayı mıdır nedir anlayamadım

Merhaba kızlar ben burda yeniyim.7+4haftalık hamileyim ben de .perşembe kontrolum var ınş kalp atışını duyarız çok korkuyorum çünkü 3 kaybim var
Hayırlı olsun, benim de iki kaybım var. Tedirgin bir bekleyiş içindeyim. umut,korku,sevinç hepsi aynı bünyede çok zorluyor rabbim yardımcımız olsun, inşallah duyarız kalp atışlarını.

Başka doktorada görüncem o da iğneye gerek yok derse kullanmıcam napıym çünkü bendeki en hafif pıhtılaşmaymış MTHFR heterozigot çıktı o kdr senin sonucun tam olarak ne biliyo msn

Nama 2 hafta sonra gel dedi çok mu erken? Kızlar bi de bu haftalarda cinsel ilişki olur mu ki?

Tesekkur ederim cevapladiginiz icin:)Bugun Sat a gore 7+3 olmam lazimdi ama ultrasonda 6+2 cikti.5 hafta sonra gel dedi de benim dr. cok uzun bi zaman gibi geldi bana onun icin sordum.
Rica ederim canım ne demek. Benimde ilk hamileliğimde eski doktorum kalp atışından 1 ay sonra gel demişti ve 8.aya kadar aydan aya giderdim yani değişebiliyor demekki bende şaşırdım niye erken çağırdı diye ama doktordan doktora değişiyormuş demekki. Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…