hoca beni cagirdigo zaman ztn 6+4 oluyor. suan kesenin gozukmeyecegini bende biliyorum zaten. derdim beklemenin zor olduğunu amlatmakti :) 12000 kacinci gunku degeri bhcg gunler icinde cok hizli artiyor zatenCanım benim bhcg 12000 de olmasına rağmen kese bile gözükmedi ama 5+6 da kese gözüktü 6+4 te kalp atışı dıyuldu
hayirli olsun Allah tamamina erdirsinDoktoru kan testi sonucum icin aradım. Hamilesin dedi.hcg degerim kac dedim.174 dedi . Ultrason la görmek için çok erken olduğunu ve haftaya yine gelmemi istedi.Cok heyecanlıyım. ..
Teşekkürler ederim.ben hala inanamıyorum.hayirli olsun Allah tamamina erdirsin
Ayrıca kan sulandirici iğne ve koraspin Kullaniyorum ve progestanMerhaba kızlar ben burda yeniyim.7+4haftalık hamileyim ben de .perşembe kontrolum var ınş kalp atışını duyarız çok korkuyorum çünkü 3 kaybim var
Canim rahim buyudugunden dolayi sancin olmasi normal bende oyleyimKizlar yataktan kalktigimda veya saga sola dondugumde kasigima aniden agri saplaniyor.. Doktora sordum olur oyle dedi zaten ne sorsam olur oyle diyor ama ben hep pimpirik halindeyim
Bende değişik rüyalar görüyorum ya korkusu şekilde uyaniyorum ya da sonu gelmeyen işlerle uğraştığım için sinirli uyaniyorumMerhaba arkadaşlar ben son bir iki haftadır garip garip rüyalar görüyorum. Bilinç altıma bir şeyler mi oluyor nedir? Bazen rüyamda hüngür hüngür ağlıyorum. Hep çok değişik mekanlar çok değişik şeyler. Hamilelikle alakası olabilir mi acaba
Geçmiş olsun. Benim de baş ağrım oluyor, önceden hiç böyle bir sıkıntım yoktuSlm kızlar... Ben baş ağrısından ölüyorum... Hamilelikten mi gripten mi anlayamadım başımı sağa sola çeviremiyorum gözlerimi açamıyorum. Daha önce hiç başım ağrımazdı.
Benim de kan pıhtılaşması sorunum var. Coraspin ve hıbor iğne kullanıyorum. İki tane bebeğimi kaybettikten sonra test yapıldı ve sonuca göre bu tedaviye başladık. Bence başka bir doktora daha göstermelisin sonuçlarını. Coraspin yeterli olmayabilir.Riske atma bebeğini.Merhaba hanımlar benmde beta hcg 160 çıktı bir düşüğüm var nisanda en hafif kan pıhtılaşması çıktı bende coraspirin kullanıyrm yeterli dedi doktr sizlerden de kullanan var mı
Merhaba canım,bizim doktor 3 hafta sonra gel dedi.Meraba annisler :) Bebeginin kalp atisini duyan arkadaslar bi dahaki randevu icin ne zaman cagirdi doktorunuz?
Bende çok acaip rüyalar görüyorum bilimkurgu gibi mübarek. Artık hormonlardan dolayı mıdır nedir anlayamadımMerhaba arkadaşlar ben son bir iki haftadır garip garip rüyalar görüyorum. Bilinç altıma bir şeyler mi oluyor nedir? Bazen rüyamda hüngür hüngür ağlıyorum. Hep çok değişik mekanlar çok değişik şeyler. Hamilelikle alakası olabilir mi acaba
Hayırlı olsun, benim de iki kaybım var. Tedirgin bir bekleyiş içindeyim. umut,korku,sevinç hepsi aynı bünyede çok zorluyor rabbim yardımcımız olsun, inşallah duyarız kalp atışlarını.Merhaba kızlar ben burda yeniyim.7+4haftalık hamileyim ben de .perşembe kontrolum var ınş kalp atışını duyarız çok korkuyorum çünkü 3 kaybim var
Tesekkur ederim cevapladiginiz icin:)Bugun Sat a gore 7+3 olmam lazimdi ama ultrasonda 6+2 cikti.5 hafta sonra gel dedi de benim dr. cok uzun bi zaman gibi geldi bana onun icin sordum.Merhaba canım,bizim doktor 3 hafta sonra gel dedi.
Başka doktorada görüncem o da iğneye gerek yok derse kullanmıcam napıym çünkü bendeki en hafif pıhtılaşmaymış MTHFR heterozigot çıktı o kdr senin sonucun tam olarak ne biliyo msnBenim de kan pıhtılaşması sorunum var. Coraspin ve hıbor iğne kullanıyorum. İki tane bebeğimi kaybettikten sonra test yapıldı ve sonuca göre bu tedaviye başladık. Bence başka bir doktora daha göstermelisin sonuçlarını. Coraspin yeterli olmayabilir.Riske atma bebeğini.
7 canımKac haftaliksin canim
Rica ederim canım ne demek. Benimde ilk hamileliğimde eski doktorum kalp atışından 1 ay sonra gel demişti ve 8.aya kadar aydan aya giderdim yani değişebiliyor demekki bende şaşırdım niye erken çağırdı diye ama doktordan doktora değişiyormuş demekki. Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsinTesekkur ederim cevapladiginiz icin:)Bugun Sat a gore 7+3 olmam lazimdi ama ultrasonda 6+2 cikti.5 hafta sonra gel dedi de benim dr. cok uzun bi zaman gibi geldi bana onun icin sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?