• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Başka doktorada görüncem o da iğneye gerek yok derse kullanmıcam napıym çünkü bendeki en hafif pıhtılaşmaymış MTHFR heterozigot çıktı o kdr senin sonucun tam olarak ne biliyo msn

Benimki de heterezigot cikti ama 6000 lik iğne kullaniyorum canim ihmal etme

Ayy maşallah yaa 12 gün nasıl bekledin ben adetten snra 4 gün bile zor bekledim :KK48: Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım :KK200::nazar:
Amin canım seninde inşallah. Valla bilmiyorum ya korktum heralde sürekli erteledi. Mevsimsel gecikme sandım bi türlü bakamadım. Sonra bi baktım süprizzzz. Nasıl gidiyor peki bulantilar basladi mi

Rabbim hayirli bi evlat kilsin ins nasipse bizde keseyi gorecez daha hamile oldugumj yeni ogrendim rabbim kimsenin kicagini bos birakmasin ins
Amin canım inş seninde. Kaç haftalik oldu suan keseye gorebildiniz mi hersey yolunda mi

benimde öyle oldu endişelerim var ama annelik duygusu şimdiden yerleşti bazen aşırı endişelensemde genellikle sabırsızlanırken buluyorum kendimi
Sorma valla aynen ole. Bulantilar ne alemde hersey yolunda mi

Rica ederim canım ne demek. Benimde ilk hamileliğimde eski doktorum kalp atışından 1 ay sonra gel demişti ve 8.aya kadar aydan aya giderdim yani değişebiliyor demekki bende şaşırdım niye erken çağırdı diye ama doktordan doktora değişiyormuş demekki. Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin:nazar:
Haklisin canim doktora gore degisiyo demek ki. Amin cok tesekkur ederim hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah :)

Merhabalar bende bu bi kaç gündür çokça riya görüyorum geçen gün kilolarca beyaz peynir gordum o kadar güzel görünüyordu ki peniri çok severim. Bu gecede daha doğrusu şuanda rüyadan uyandım göğüslerimde inanılmaz buyumuztu ve uçları kararmıştı. Ve ikizlerim olacakmış. Tabirine baktığımda ikiz kız bebek yazıyor ben hamile olmadan oncede ikiz bebeklere hamile oldugumu gormustum.Rabbim herşeyin hayirlisini versin doktora daha gitmedim. Tedirginim :KK46::KK46:

Sanirim herkesin doktoru farkli zamanlarda cagirabiliyo. İliski konusunda da sakincali degilse sorun yok.Doktora sormak lazim.
Canim hersey yolundaysa iliski sakincali drgil ama benim gibiyse sorun lu benim bi dusugum var simdi 7 haftadayiz dusuk tehlikem var o yuzdrn iliski bana yasak bi sure daha dogrusu ucuncu aya kadar

Merhaba kızlar ben de 14 aralık gecesinde öğrendim bir bebisimiz olduğunu. . Şuan 6+2 yim. Fakat benim hiç midem bulanmiyor.. benim gibi olan var mı? Bu de bu hafta cok kasik agrim oluyor.. adet sancisi gibo oluyor...korkuyorum acikcasi..bugun 12 de doktora randevu aldık kalp sesini duyarmiyiz acaba? Çok değişik bir duygu bu Allah inşaallah sağlıkla elimize almayi nasip eder ☺
Canim bende ayni gun ogrendim oncelikle hayirli olsun ins bende 6+1 deyim bulantilarim yok bazilarinin olmayabiliyo normal yani kasik agrisina gelince benim cok fazla agrim var dr a sordum rahim buyuyo bebek her gecen gun buyuyo rahim kasiliyo dedi normalmis o da

Back