• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de 11 ci haftama giriyorum kıyafetlerime giremiyorum yavaş yavaş nerden uygun kıyafet temin edebiliriz hamilelik pantalonu vs birkaç marka gördüm ama sizlerin önereceği yerler var mı
canım lcw de uygun fiyatlar ben henüz almadım ama arada bir göz gezdiriyorum:)

Herkese Günaydınnnn:KK49: Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün akşam komşu teyze var o gelmişti eşim yok diye beni yalnız bırakmak istememiş onunla oturduk, onun kızı ile aynı zamanda tüp bebek yaptırdım ben o beni bilmiyor tabi kızınınki tutmamıştı, öyle olunca hiç söyleyemedim, kızı bir daha yaptırmam falan demiş üzüldüm Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, sonra da -bugün bebişimle Ankara'ya babaya gidiyoruz diye kek yaptım. Birazdan yola çıkıyorum Ankara'ya gidiyorum yarın doktor muayenem var bebeğimi göreceğim inşallah, hafta sonu kardeşimin nişanı var kıyafet falan alacağım. Eğer olurda giremezsem herkes kendine ve bebeğine çoook ama çooook iyi baksın. Kanamalar lekeler vs. olmasın.:KK20: Bebeklerimiz güzelce büyüsün gelişsin inşallah.:nazar::anneadayı::KK46:

İyi yolculuklar canım şimdiden eşinle ve bebişinle güzel zamanlar geçir:)

Ben bi yıldır oraya gidiyorum açıkcası bilmiyorum yeni doğan Yoğun Bakım varmı. Ama genel olarak memnunum ve bi aksilik olmadığı sürece doğumumu orda yapmayı düşünüyorum
Hangi doktor canım?? yarına randevu aldım bende, bakalım inşallah iyi olurda bir doktorda sabit kalırım..
Evin nerede, benim Keçiören, iş yerimde GOP ta sence uzak olması sorun olur mu araba var ama..

Günaydın kızlar yoğunluktan yetişemiyorum size akşamdan erkenden sızıyorum artık gece çok uyanıyorum gerçi hepiniz iyisinizdir umarım

Ben Allaha sukur 48 gun sonra dun evime gelebildigim icin cooookkk iyiyim. Gerci hafta sonu yine donuyoruz ailelerin yanina ama onca zaman sonra evimde kendi yatagimda uyuyabilmek en kuvvetli ilactan bile daha iyi geldi. Herkese iyilik saglik dileriz bebegimizle :anneadayı:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-agustos-annelerinin-listesi.777277/
şurda yapmış arkadaşlar canım, güncel değil. Ben de sonradan yazdım ama güncellememiş yapan arkadaşımız. Aslında bu sayfa kullanıldığı için burada olsa daha güzel olcak.
bende yazdim canim sagol.ama uzun suredir guncellenmemis.lncellenmemis.liste burada olsa daha iyi olurdu bence
Kızlar ben de 11 ci haftama giriyorum kıyafetlerime giremiyorum yavaş yavaş nerden uygun kıyafet temin edebiliriz hamilelik pantalonu vs birkaç marka gördüm ama sizlerin önereceği yerler var mı
lcw ve defacto canim.innternet sitelerinden outlet bolumleri var ikisinin de.de.orada magazadan daha uygunnn.hem uzerine olmazsa magazaya goturup degistirebiliyorsun lcw de

Herkese Günaydınnnn:KK49: Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün akşam komşu teyze var o gelmişti eşim yok diye beni yalnız bırakmak istememiş onunla oturduk, onun kızı ile aynı zamanda tüp bebek yaptırdım ben o beni bilmiyor tabi kızınınki tutmamıştı, öyle olunca hiç söyleyemedim, kızı bir daha yaptırmam falan demiş üzüldüm Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, sonra da -bugün bebişimle Ankara'ya babaya gidiyoruz diye kek yaptım. Birazdan yola çıkıyorum Ankara'ya gidiyorum yarın doktor muayenem var bebeğimi göreceğim inşallah, hafta sonu kardeşimin nişanı var kıyafet falan alacağım. Eğer olurda giremezsem herkes kendine ve bebeğine çoook ama çooook iyi baksın. Kanamalar lekeler vs. olmasın.:KK20: Bebeklerimiz güzelce büyüsün gelişsin inşallah.:nazar::anneadayı::KK46:

Gunaydin canim. Yolun acik olsun,gule gule gidip gelin insallah bebeginile birlikte. kardesine de simdiden hayirli olsun Allah tamamina erdirsin mutlulukla kursun yuvasini insallah.

Gunaydin canim. Yolun acik olsun,gule gule gidip gelin insallah bebeginile birlikte. kardesine de simdiden hayirli olsun Allah tamamina erdirsin mutlulukla kursun yuvasini insallah.
Amin canım çokk teşekkür ediyorum inşallah bebeğim büyümüştür ve iyidir yarına kadar tek duam :nazar::KK46::anneadayı:

Çooookkkk uykum var. Sayfaları okudum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenenleri ve ikili test sonuçlarını alanları tebrik ediyorum maşallah diyorum, darısı başımıza inşallah. Herkes isim düşünmeye başlamış bile. Biz tüp bebek yaptırdığımızın ertesi günü yağmur yağıyordu Ankara'da. Orda evimiz var kiraya vermedik geri döneriz diye. Neyse balkona çıktık eşimle o yürütüyor beni, benim hafiften yürümem gerektiği için. Camlar buharlaşmış tabii. 3 embriyo konmuştu bana. Eşimde buharlı cama 3 isim yazdı. :KK16:Deniz, Irmak ve Nehir diye ( su gibi ömürleri olsun, annelerine sıkıca tutunsunlar diye) sonra bizim adlarımızı ve soyadımızı yazıp kalp çizdi kocaman bir aileyiz falan dedik. Hep 3 üde tutarsa adları hazır diyorduk şimdi bir tanesi tuttu cinsiyeti kız olursa o 3 isimden kura çekeceğiz bi de yanına başka bir isim koyabiliriz, erkek olursa mecburen deniz olcak yanına başka bir isim. Bu da bizim isim hikayemiz. :D Çatlak kremini bende merak ediyorum arkadaşlar hangisi iyi ise yarın Ankara'ya gideceğim 5 günlüğüne ordan almam lazım sizden haber bekliyorum en iyisi şudur diye göbeğim kendini gösteriyorda birascık:KK53: Arkadaşlar kusura bakmayın ben lisedede böyleydim ya upuzun kompozisyon yazardım huyum kurusun yazmayı seviyorum, ayrıca ben de çin takvimi testini yaptım Kızım oluyor, eşim çok düşkün kız çocuklarına, kısmet bakalım ne olacak:KK49::nazar::anneadayı::KK46:
3 isim de çok güzel bayldım. ben dermoeczanem.com dan aldm kargoyla bugun geliyor ıkı tüp Mustela aldm. Fransız markası hakkında guzel yorumlar okudum. denıycez bakalım :)

günaydın hanımlar inşallah keyifler yerindedir.
bugün rüya gördüm moralim bozuk biraz. kanamam olduğunu gördüm rüyamda doktorumla telde konuşuyordum böyle oldu diye falan filan . sabah nasıl wc ye gittim bilemedim. Rabbim hayırlara çıkarsın
kan gorduysen ruya bozulmustur zaten, kafana takma cnm :)

iyiyiz canım sen ve bebişin nasıl
Bizde iyiyiz canım tek sorunum bu aralar uykusuzluk yorgunluk hafta sonu da kursa gidince iyice kotu oldum
Ben lcw den aldım çok rahat pantolonlar bayadır giyiyorum
iyi yolculuklar canım bebişini de göreceksin güzel haberlerle dön inşallah nişanınız hayırlı olsun benimde yarın kuzenimin isteme ve aile içinde evde nişan olacak ne giysem bilemedim

kızlar ıkılı test için gıttıgımde doktor karından net detay alamadı vajınal ultrasonla baktı zaten cınsıyetı de oyle ogrenebildik karından 16.hafta da ancak ogrenılıyormus. vajınal ultrasonda canm bıraz acısı acıkcası ama hersey o kadar net gorunuyordu kı bebegın beynine kadar gorundu. doktor bebek içn bi zararı olmacayacagını da ayrıca belirtti. sizde ıkılı teste gıttgınızde vajınal bakılırsa merak etmeyın ve hazırlıklı olun dıye yazayım dedım :)

Hangi doktor canım?? yarına randevu aldım bende, bakalım inşallah iyi olurda bir doktorda sabit kalırım..
Evin nerede, benim Keçiören, iş yerimde GOP ta sence uzak olması sorun olur mu araba var ama..
Bülent bey canım. Benim de ev uzak ama işyerimle çok yakın hastaneye. Bende araba olmasına güveniyorum. Annemlere çok yakın oturuyorum o da büyük bi avantaj benim için. Bende 4 şubatta gidicem :))

Günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum hepinize.Bugece acayip bir rüya gördüm. Eşim ve arkadaslarimizla gezerken birden orman gibi bi yerde ayaklarimizin dibinden yangın başladı.Hamileyim ve cok korktum sonra bi mağaraya sıgındık.yanımda bi kadın daha var ve biz doğum yaptık orda.ama ortada 3 bebek var.2 erkek 1 kız.o kadın erkek bebeği aldı. Bana da senin kızın oldu dediler bende onu aldım ama erkek bebekteydi gözüm onu istiyordum hep.sonra diğer kadının bebeğini emzirdim bebeğe bişeyler oldu.ilk sütümü sagmamisim ondan olmuş öylece hastaneye gittik uyandım. Hala etkisindeyim.

O vajina ağrısı bende sürekli var, iki haftadır..bende anlam veremiyorum, idrar yolu enfeksyonu çıktı onunla alakalıdır diye düşünüyorum.
Benim bıçak saplanmış gibi yada zonklama gibi bir ağrı.. İnşallah geçer beni de inanılmaz sinir ediyor, endişeleniyorum
Bende aynı canım üzülüyorum ağrısından duramıyorum sinirlerim allak bullak zaten

Bizde iyiyiz canım tek sorunum bu aralar uykusuzluk yorgunluk hafta sonu da kursa gidince iyice kotu oldum

Ben lcw den aldım çok rahat pantolonlar bayadır giyiyorum
iyi yolculuklar canım bebişini de göreceksin güzel haberlerle dön inşallah nişanınız hayırlı olsun benimde yarın kuzenimin isteme ve aile içinde evde nişan olacak ne giysem bilemedim
Cok tesekkur edrim iyi dilekletin icin guzel bir sey almak istiyorum bebegimle birlikte ilk fotografimiz olcak guzel olayim:KK49::nazar::anneadayı::KK46:

Hamilelikte rüya görülmesi artıyormuş bir de yatıp kalkıp bebek konuşuyoruz rüyada da Kamboçya sağlık bakanını görecek değiliz ya :KK53:

kızlaar anne karnında bebeğe birşey olursa anne hissetmiyormuş bunu bir yerde okudum paranoyağa bağladım ya bişey olduysa demekden sizdede oluyormu böyle Artık hissettsem bebeğimi ne iyi olacak :KK46:

kızlaar anne karnında bebeğe birşey olursa anne hissetmiyormuş bunu bir yerde okudum paranoyağa bağladım ya bişey olduysa demekden sizdede oluyormu böyle Artık hissettsem bebeğimi ne iyi olacak :KK46:
Uyanıkken hissettin diyelim uykuda Napıcan biz inanan insanlarız vesvese olacak ama ALLAHın kudretine gölge etmeyecek kadar sen ona elini koy dua et tavsiye ver mutlu olduğunu sevdiğini anlat ben arada iyisin di mi diye soruyorum korkmak normal ama hayatını kaplamamalı

Back
X