• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lavaboya kalktım vajina ağrısı yaşıyorum idrar yaparken yanma falan yoktu ama şimdi vajina ağrısı ve yanma yaşıyorum sanki yara var acıyor bunu yaşayan varmı :-( :-( artık en ufak şeylerden bile korkuyorum
O vajina ağrısı bende sürekli var, iki haftadır..bende anlam veremiyorum, idrar yolu enfeksyonu çıktı onunla alakalıdır diye düşünüyorum.
Benim bıçak saplanmış gibi yada zonklama gibi bir ağrı.. İnşallah geçer beni de inanılmaz sinir ediyor, endişeleniyorum

kızlar benim çin rus erkek diyor bıçağa oturdum en başında ama yüzük yaptım yuvarlak dönüyor 2. çizgi şeklinde 3 yapmıyorum:KK70::KK70::KK70:20 kişiden yarısı kız yarısı erkek diyor bana.yani ne hissiyat kaldı bende ne başka bişey :KK70::KK70:erkek kesin diyordum şimdi boşluktayım :KK70::KK70::KK30::KK30:

O vajina ağrısı bende sürekli var, iki haftadır..bende anlam veremiyorum, idrar yolu enfeksyonu çıktı onunla alakalıdır diye düşünüyorum.
Benim bıçak saplanmış gibi yada zonklama gibi bir ağrı.. İnşallah geçer beni de inanılmaz sinir ediyor, endişeleniyorum
cnm o enfeksiyondan ilacın bitsin geçecek.belli oluyor yani ne ağrısı olduğu ,ilk yaşadığından anlayamazsın

Herkese günaydın :anneadayı: Kanaması olan arkadaşm geçmiş olsun içini ferah tut bebiş iyiyse sorun yoktur ben de progestan kullandım uzun süre hem de günde üç tane risk bitince doktorum bıraktırdı ben de bebeğim de gayet sağlıklıyız bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy

Gunaydin
Arkadaslar hepinizin dualarina ihtiyacimiz var bebegimle. Dun aksam kanamam basladi,normal kanama da degil tipki adet donemindeki gibi parca parca pihti geldi. Acile gittik Allah razi olsun dr umuz bi telefon ile hemen geldi. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin,saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Iyiymis bebegim taklalar atiyordu yaramaz icerde ama cok korkuttu bizi. Progestana basladim,kullananlar biraz bilgi verirmisiniz nedir, ne zamana kadar kullanilir bu ilac , zararli degilmi ilac sonucta :-(
İnşallah tez zmaanda düzelir, sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günleri göstersin Rabbim..
Progestan bende kullanıyorum kahve lekelenme için.. Neredeyse herkez kullanıyor artık :(
İçmezsen daha zararlı olabilir senin için, bende tereddüt ediyordum ama düşünsene içmeyip daha kötü durum olabilir.
Dr. bana 13. haftana kadar kullan hiç bir zararı yok demişti..

Bu arada o derece kanama olmadan önce ufak belirtilerin olmadı mı? Lekelenme yada ciddi ağrılar gibi?

İnşallah canım.. Off ne zormuş stresliymiş bu günler.. Ama isyan etmemek gerek, çok şükür, şükretmeyi ihmal etmeyin kızlar
aynen kuzum 9 ay yatarak geçiren tanıdıklarım var hamdolsun hele benim hiç isyan etme hakkım yok hiç kanamam olmadan yerleşti büyüdü görüyorum herkez sorun yaşıyor hamdolsun ben halsizlik bulantı çektim okadar.inş hepimiz en sağlıklı güzel şekilde doğum haberlerimizi resimlerimizi paylaşırız.rabbim herkezi sağlıksız bırakmasın

Gunaydin
Arkadaslar hepinizin dualarina ihtiyacimiz var bebegimle. Dun aksam kanamam basladi,normal kanama da degil tipki adet donemindeki gibi parca parca pihti geldi. Acile gittik Allah razi olsun dr umuz bi telefon ile hemen geldi. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin,saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Iyiymis bebegim taklalar atiyordu yaramaz icerde ama cok korkuttu bizi. Progestana basladim,kullananlar biraz bilgi verirmisiniz nedir, ne zamana kadar kullanilir bu ilac , zararli degilmi ilac sonucta :-(
Canım geçmiş olsun noldu yordunmu kendini bişeye mi üzüldün yoksa? Dikkat et kendine bak çok şükür bebiş taklalar atıyomuş :) dualarım seninle.

aynen kuzum 9 ay yatarak geçiren tanıdıklarım var hamdolsun hele benim hiç isyan etme hakkım yok hiç kanamam olmadan yerleşti büyüdü görüyorum herkez sorun yaşıyor hamdolsun ben halsizlik bulantı çektim okadar.inş hepimiz en sağlıklı güzel şekilde doğum haberlerimizi resimlerimizi paylaşırız.rabbim herkezi sağlıksız bırakmasın
Aminnnn canım hepimizi inşallah..

günaydın hanımlar inşallah keyifler yerindedir.
bugün rüya gördüm moralim bozuk biraz. kanamam olduğunu gördüm rüyamda doktorumla telde konuşuyordum böyle oldu diye falan filan . sabah nasıl wc ye gittim bilemedim. Rabbim hayırlara çıkarsın

bugün rüya gördüm moralim bozuk biraz. kanamam olduğunu gördüm rüyamda doktorumla telde konuşuyordum böyle oldu diye falan filan . sabah nasıl wc ye gittim bilemedim. Rabbim hayırlara çıkarsın

cnm günaydın,

gerçeğini yaşayanlar var takma kafana rüya de tersi olur de çık etkisinden allah bizi bebeklerimizi korusun

Ben gebe kaldigimdan buyana ruyamda o kadar cok kanamam oldugunu gordumki.tersi oldu sukur hic kanama yasamadim

cnm günaydın,

gerçeğini yaşayanlar var takma kafana rüya de tersi olur de çık etkisinden allah bizi bebeklerimizi korusun

rüyalar konusunda hassasım canım ben. bir önceki hamileliğimde hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda görmüştüm ve bebeğimi kaybetmeden bir gece önce bebeğimi gördüm yine sabah kaybettiğimi öğrendim..

Allah büyük..

Gunaydin
canım geçmiş olsun, bebişin taklalalar atıyormuş. doktorun kontrol altında olmasaydı söylerdi sana. eminim çok zor ama sakin olmaya çalış, dinlen. dua et rahatla biraz bitanem

Canım ben de birgün görmüştüm kanama. kötü bir şey değil merak etme hatta hayırlı bahsediliyor. içini ferah tut. hayırlara çıksın

Back
X