- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.361
canım lcw de uygun fiyatlar ben henüz almadım ama arada bir göz gezdiriyorum:)Kızlar ben de 11 ci haftama giriyorum kıyafetlerime giremiyorum yavaş yavaş nerden uygun kıyafet temin edebiliriz hamilelik pantalonu vs birkaç marka gördüm ama sizlerin önereceği yerler var mı
Herkese GünaydınnnnUmarım herkesin keyfi yerindedir. Dün akşam komşu teyze var o gelmişti eşim yok diye beni yalnız bırakmak istememiş onunla oturduk, onun kızı ile aynı zamanda tüp bebek yaptırdım ben o beni bilmiyor tabi kızınınki tutmamıştı, öyle olunca hiç söyleyemedim, kızı bir daha yaptırmam falan demiş üzüldüm Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, sonra da -bugün bebişimle Ankara'ya babaya gidiyoruz diye kek yaptım. Birazdan yola çıkıyorum Ankara'ya gidiyorum yarın doktor muayenem var bebeğimi göreceğim inşallah, hafta sonu kardeşimin nişanı var kıyafet falan alacağım. Eğer olurda giremezsem herkes kendine ve bebeğine çoook ama çooook iyi baksın. Kanamalar lekeler vs. olmasın.
Bebeklerimiz güzelce büyüsün gelişsin inşallah.
![]()
İyi yolculuklar canım şimdiden eşinle ve bebişinle güzel zamanlar geçir:)