• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin. Saglikli bi gun olsun ;)
aleysa aleysa gEcmis olsun cnm. Rabbim korusun bebeklerimizi
Ben progestanin haftada bir ignesini ve hergün vajinal jelini kullaniyorum.4 ve 5. Haftalarda lekelenmem oldugu icin. 12.hafta ya kadar kullanalim defi doktorum. Hicbir zarari yok cnm. Duzenli kullan ve dinlen kalkma hic ;)
Aksam ignesini de vurdular nasil aciyor yeri suan. Bebegim iyi olsunda ben herseye raziyim

günaydın hanımlar inşallah keyifler yerindedir.
bugün rüya gördüm moralim bozuk biraz. kanamam olduğunu gördüm rüyamda doktorumla telde konuşuyordum böyle oldu diye falan filan . sabah nasıl wc ye gittim bilemedim. Rabbim hayırlara çıkarsın
Burada o kadar çok şey okuyoruz ki, ruyamıza girmesi hiç şaşırtıcı değil canım.
Takılma her ruya çıkmaz, bilinçaltı ruyalarıdır..

Gunaydin
Arkadaslar hepinizin dualarina ihtiyacimiz var bebegimle. Dun aksam kanamam basladi,normal kanama da degil tipki adet donemindeki gibi parca parca pihti geldi. Acile gittik Allah razi olsun dr umuz bi telefon ile hemen geldi. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin,saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Iyiymis bebegim taklalar atiyordu yaramaz icerde ama cok korkuttu bizi. Progestana basladim,kullananlar biraz bilgi verirmisiniz nedir, ne zamana kadar kullanilir bu ilac , zararli degilmi ilac sonucta :-(

Oncelikle cok cok gecmis olsun. Allahim korktuklarimizdan emin eylesin bizi. Progestan'a gelince progesteton hormonu takviyesinden ote bisey degil.Rahim duvarini kalinlastirip bebegin tutunmasini kolaylastiriyor. Tum dusuk tehlikesi gecirenlere veya senin gibi kanama,lekelenme yasayanlara veriliyor. Simdiye kadar kabizlik ve gaz sorunun yoksa progestan nedeniyle olabilir. Bu yuzden yapabiliyorsan su alimini biraz artir. Sivilce akne yapabilir. Ilaci bos mideye alma,bir iki lokma biseyler yedikten sonra icmeye dikkat et. Kesinlikle hareketsiz sekilde yat her turlu hareketten uzak dur.
Hem hapini hem ignesini kullanan biri olarak soyleyebileceklerim bunlar. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini.

Kızlar ben annemlere çok düşkünüm annem hep 'yarın bir gün çocukların olunca bizi gözün görmeyecek' derdi..
Evet hamile olduğumdan ve sıkıntılarım olduğundan beri sadece bebeğimi ve kendimi düşünüyorum..
Başka hiç bir şey düşünmüyorum, annemlere eskisine göre çok az gidiyorum, şimdiden gözüm görmüyor onları:)

Gunaydin
Arkadaslar hepinizin dualarina ihtiyacimiz var bebegimle. Dun aksam kanamam basladi,normal kanama da degil tipki adet donemindeki gibi parca parca pihti geldi. Acile gittik Allah razi olsun dr umuz bi telefon ile hemen geldi. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin,saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Iyiymis bebegim taklalar atiyordu yaramaz icerde ama cok korkuttu bizi. Progestana basladim,kullananlar biraz bilgi verirmisiniz nedir, ne zamana kadar kullanilir bu ilac , zararli degilmi ilac sonucta :-(
canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kanaman biter. Bak bebişinde sapasağlammış. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar seçtiğiniz hastenelerde yeni doğan yoğun bakım var mı? Bunu göz ardı edebilir miyiz sizce?
Ankara Akropol süper diyorlar ama yoğun bakımı yok sanırım :KK64::KK64:

Kızlar seçtiğiniz hastenelerde yeni doğan yoğun bakım var mı? Bunu göz ardı edebilir miyiz sizce?

Bence kesinlikle cok ama cok onemli. 2 sene once abimin kizinin dogumunu beklerken koridordaki telas,bagirismalar hala kulaklarimda. Her sey yolunda gorunmesine ragmen dogum sirasinda ne yasandiysa artik aile feveran halindeydi. Sahsen yeni dogan yogun bakimi olmayan bir hastane dogum yonunden eksik bir hastanedir gorusundeyim.

Bence kesinlikle cok ama cok onemli. 2 sene once abimin kizinin dogumunu beklerken koridordaki telas,bagirismalar hala kulaklarimda. Her sey yolunda gorunmesine ragmen dogum sirasinda ne yasandiysa artik aile feveran halindeydi. Sahsen yeni dogan yogun bakimi olmayan bir hastane dogum yonunden eksik bir hastanedir gorusundeyim.
Çok haklısın :(

Günaydın kızlar yoğunluktan yetişemiyorum size akşamdan erkenden sızıyorum artık gece çok uyanıyorum gerçi hepiniz iyisinizdir umarım

Kızlar ben de 11 ci haftama giriyorum kıyafetlerime giremiyorum yavaş yavaş nerden uygun kıyafet temin edebiliriz hamilelik pantalonu vs birkaç marka gördüm ama sizlerin önereceği yerler var mı

Herkese Günaydınnnn:KK49: Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün akşam komşu teyze var o gelmişti eşim yok diye beni yalnız bırakmak istememiş onunla oturduk, onun kızı ile aynı zamanda tüp bebek yaptırdım ben o beni bilmiyor tabi kızınınki tutmamıştı, öyle olunca hiç söyleyemedim, kızı bir daha yaptırmam falan demiş üzüldüm Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, sonra da -bugün bebişimle Ankara'ya babaya gidiyoruz diye kek yaptım. Birazdan yola çıkıyorum Ankara'ya gidiyorum yarın doktor muayenem var bebeğimi göreceğim inşallah, hafta sonu kardeşimin nişanı var kıyafet falan alacağım. Eğer olurda giremezsem herkes kendine ve bebeğine çoook ama çooook iyi baksın. Kanamalar lekeler vs. olmasın.:KK20: Bebeklerimiz güzelce büyüsün gelişsin inşallah.:nazar::anneadayı::KK46:

Ben bi yıldır oraya gidiyorum açıkcası bilmiyorum yeni doğan Yoğun Bakım varmı. Ama genel olarak memnunum ve bi aksilik olmadığı sürece doğumumu orda yapmayı düşünüyorum

Back
X