2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ondan sıkmıyorum fazla ama kadınlar okadar yükü taşır gene bağırmaz yapıştırmaz lafı ağlar belki :) bişekilde atar ama adamlar fena patlıyorlar. kırıcı oluyorlar
Ama kuzum bizim ki ben iş yaptığımda kızıyor ciddi ciddi, ben söylemeden yapıyor çoğu şeyi.
Geçen çamaşır asıyordum ne yapıyosunnnn ben asarım dedi kaptı elimden..
Ama eşim fazla abartıyor tabi elimde ki çantamın ağırlık yapacağını düşünüyor, bazen bacak bacak üstübne atıyorum yapma öle diyo

benimde ara sıra ağrıyor çok yorucu iş yapmamak gerekiyor sanırım kaety ankaranın neresinde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun

kusan arkadaşlar bana kan hapı ve decavit verdi kusmalar bulantılar geçti. az bulanıyor çok hareket edince okadar.daha rahatım yani.doktor bunlar seni rahatlatacak demişti.sanırım kusmalar çocuk kanımızı çektikçe halsiz bitkin dirençsiz yapıyor bulantıyı tetikliyor heralde.ama şimdi direncim arttıkça vitamin güç verdikçe azaldı kusmuyorum hiç.

Günaydın kızlar
Bende geldim aranıza
Bi sorum olucaktı sabah kalktığımda göğüs ağrım azalmaya başladı
Her sabah uyandığımda çok sert olurdu
sizde de aynı durum oldu mu acaba merak ediyorum.

benimde ara sıra ağrıyor çok yorucu iş yapmamak gerekiyor sanırım kaety ankaranın neresinde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun
Ben Keçiörende oturuyorum, GOP da çalışıyorum canım, henüz hastaneye karar veremedim sinir oldum.. Ya Lokman Hekim yada Akropol (Balgat)
Ya sen?

bende eryaman hastanesine gidiyorum çok memnum doğumu orda yapacağım sanırım cinsiyetin belli oldumu

kızlar hamile olduktan sonra çok sık idrarım geliyor neden acaba ilk bebeğimde böyle birşey olmamıştı

ozaman kendi bilir benimki söyleyince yapar mutfakta yarım eder bişey taşıtmaz işde yapma bırak der ama kendine çok yapmaz.yapmıyorsun desen üzülür :) yaptığı kadarına şükürler olsun. yinede en büyük destekçim :)

Hafif şeyler ye canım. Ben de çok acıkıyorum ama öğlene kadar bulantım başladı artık kahvaltıdan sonra acıksam da bişe yemek istemiyo canım. Öğleden sonra anasını ağlatıorum ama
ya genelde acıktığımda meyve yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen durduraamıyorum kendımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…