- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zamanlar bende çocuğuma birşey olacak diye ağlıyordum. tuvalete diye kalkınca bile kanamam oluyordu o yüzden mecbur kalmadan kalkmıyordum yerimden 2 3 hafta kadar sabrettim ve GEÇTİAllah razi olsun canim insallah bana da bebegimi kucagima almak nasip olur. Elimde degil ama cok korkuyorum paranoyak oldum her dk tuvalete gidip kanama varmi acaba diye bakasim geliyor
Bizde dört gözle sizlerden güzel haberlerinizi bekliyoruz.Bu heyecanı birlikte yaşamak ne kadar güzel. Allah tüm bayanlara bu güzel duyguları yaşatsın inşallah.Cinsiyetler belli oluyor artik yavas yavas he...darisi basimiza saglikla hayirla
Günaydın :) dün gece uyuyamadım uyuyamadığım için kendime çok kızdım ağlaya ağlaya uyumuşum :) şimdi davul gibi gözlerle yeni güne merhaba :)))
MaşallahGünaydın güzel annişlerr
Dün bebişimi gördüm çokkk mutlu oldum. Önceden küçücük bir noktaydı. Şimdi kafası kolu ayaklarını görebiliyorum. Miniğimin fotoğrafını sizinle de paylaşıyorum :)))
kuzum günaydın arkadaş sakın uzaktan ölçeni alma ben attım çocuk terledimi bile ateş var çıkıyor kulak en güzeli dedi marka söyledi unuttum sorar yazarımcanım bence çok gerek yok süt ısıtıcıya biboronu sıcak suyun içine koyuncada ısınır kaldıki bebek için illlaki temassız ateş ölçer alıcaz onunla bıle uygun sıcaklık ölçülük çok işlevli. ben öyle planlıyorum
tmm cnm almıcam mantıklı durumum iyi değil ondan gereksizleri almıcmBen mezun olduktan sonra 9 ay bebek baktım, annesi sağıp koyuyordu dolaba, cezveye sıcak su koyup iki sallıyorduk içinde, mis gibi ılık ılık oluyordu, bence o kadar fuzili masraf yapmayın canım, tabi maddi durumunda sıkıntı yoksa bilemem ama israf gibi sanki:)
kuzum günaydın arkadaş sakın uzaktan ölçeni alma ben attım çocuk terledimi bile ateş var çıkıyor kulak en güzeli dedi marka söyledi unuttum sorar yazarım
gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim :) bak şimdi heyecanlandım bizimde 7 şubatta kontrolumuz var sabırsızlanıyorum günler geçmiyor banaiyi geceler kızlar.Bizde bugün doktor kontrolüne gittik ve bizim aileye de bir paşa daha geliyormuş öğrendik....Çok garip olduk ailece gitmeden önce çikolata yedim yerinde duramıyordu.doktor çok sağlıklı görünüyor dedi.Şimdi daha cinsiyeti belli olmamış arkadaşların haberlerini dört gözle bekliyorum ve hepimizin evlatlarının sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmasını diliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar.Hepinize iyi geceler...![]()
ayyy çok az kalmış ama çok iyi anlıyorum canım seni bu kontrol çok mutlu etti beni.Baktım artık dönüp duran kacaman bir delikanlı olmuş oğlumgözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim :) bak şimdi heyecanlandım bizimde 7 şubatta kontrolumuz var sabırsızlanıyorum günler geçmiyor bana![]()
![]()
günaydın canımHerkese günaydın![]()
cnm aynı şey bende de oluyor 5. haftamdan beri hergün kusuyorum boğazlarımız tahriş oldu galiba ondan oluyordur diye düşünüyorum kendimizi korkutmayalım bulantılar gidince hepsi geçecek inşallahKızlar kusarken ağzımdan kan akıyoryasayan var mı ayni durumu? Korkuyorum ülser falan olurum diye. Ne olur bir yardim edin bana
![]()
Günaydın kizlar beli agriyan varmi
Ben ondan sıkmıyorum fazla ama kadınlar okadar yükü taşır gene bağırmaz yapıştırmaz lafı ağlar belki :) bişekilde atar ama adamlar fena patlıyorlar. kırıcı oluyorlarBazen benimde aklıma geliyor canım haklısın yani.. İnsan olan sitem eder karı koca fark etmez:)