2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese selam bayadr bakmadm birikmiş o yüzden tek tek okuyamadm konusuldumu bilmiyorum benm belim xok ağrıyor varmı öyle olan normalmi acaba

Kızlar özellikle yemekten sonra baş dönmesi oluyor ben de. Gözüm kararıyor. Neden oluyodur ki aynı durumu yaşayan var mı?

hmmm canımm.. çok sağol.. bi de idrara sıkışık gidiyorsun di mi? karnından baktı di mi ultrasonla?

Offf bugun bugundur nasil bir bas dönmesi bu boyle :-( sanirim progestan dan dolayi. Nasil olacak boyle

Offf bugun bugundur nasil bir bas dönmesi bu boyle :-( sanirim progestan dan dolayi. Nasil olacak boyle
Progestan ciddi bas donmesi yapiyo dr kendisi de onayliyo ben de kullanirken acayiptim hala da gecmedi ama en fenasi da bulantiiiiiii

iyi geceler kızlar.Bizde bugün doktor kontrolüne gittik ve bizim aileye de bir paşa daha geliyormuş öğrendik....Çok garip olduk ailece gitmeden önce çikolata yedim yerinde duramıyordu.doktor çok sağlıklı görünüyor dedi.Şimdi daha cinsiyeti belli olmamış arkadaşların haberlerini dört gözle bekliyorum ve hepimizin evlatlarının sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmasını diliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar.Hepinize iyi geceler...

Hayırlı geceler kızlar.. Az önce acilden geldim yine serım taktırdım bulantılar için.. Çok iyi geliyo nefes alıyorum şuan.. Bebişimi gördüm pek bi hareketli dr kıza benziyo dedi... Çok erken ama nerden bu kanıya vardı anlamadım gerçi ilkindede doğru tahmindi kız demişti ve kızım oldu .. Hep kızımın bi kız kardeşi olsun istedim.. Sağlıkla gelsinde gerçi kız erkek farketmez.. İyiglrr kızlar minnaklarınız sıcacık göbüşlerinizde musmutlu büyüsünler inşallah.

Aksam ignesini de vurdular nasil aciyor yeri suan. Bebegim iyi olsunda ben herseye raziyim
ilk çocuğumda sabah akşam iğnesini vurdular ve onun haricinede haftalık iğnede vuruldum çok aşırı kanamam vardı adet kanaması gibi. Ve çocuğum çokkkk sağlıklı bir şekilde doğdu. O yüzden üzülme ve onun senden ayrılmayacağına inancın tam olsun.Allah'ın izniyle geçecektir.

Allah razi olsun canim insallah bana da bebegimi kucagima almak nasip olur. Elimde degil ama cok korkuyorum paranoyak oldum her dk tuvalete gidip kanama varmi acaba diye bakasim geliyor

Cinsiyetler belli oluyor artik yavas yavas he...darisi basimiza saglikla hayirla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…