2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam hamile kaldığımdan beri ailemiz ananem dayılar ilk kez toplandık bitane yengem aaa şimdiden böyle kilo almışsa sonu ne olur demiş kardeşime ben zayıftım ve 4 kg aldım evet ama bunu söylemesinin alemi nedir anlayamadım.hamileyim alıyorum napayım moral bozmak için birebirler kendi de hamile ve yarma gibi afedersiniz. sinir oldum ne dicemi şaşıyorum ve kendi bebek yokkende çok iri.

Ben çok iştahsızım bulantım da yok ama canım yemek istemiyor. O yüzden sanırım biraz fazla aç kalıyorum birden yemek yiyince başım dönüyor. Aralarda atıştırmam gerek galiba benim de

Ara öğün mutlaka yemeliyiz. Bikac cekirdrkli kuru üzüm, bikac badem findik yemek gerek. Ben meyveyi fln kahvaltidan sonra hazirlayip odaya getiriyorum. Gun icinde tuketiyorum hem görunce yemeliyim diye dusunuyo insan. Dene bence cnm.
bas donmen mideni bos birakip bianda yuklendigin icin.

Kızlar biliyorum hepiniz bulantı ile uğraşıyorsunuz ve bir çoğunuz haline şükret daha ne istiyorsun dicek ama doymak bilmiyorum ne yicemi sapıttım artık

aynı ben ama ben tiksindim yemekten inan artık hiç bişey görmek istemiyorum sırf bebek için aç kalmıyım diyorum.ööö geldi.yoruldum eskidende çok yesem hemen 2 3 gün yemez rahatlardım.

Amann ne takiyosun. Dengesiz insancok, kendine bakmaz baskasina laf atip rahatlamaya calisir. Zayiflar daha hizli kilo aliyo bence. Saglikli olsunda bebeginde srsende boyle soyleyenlere sinir olmana degmezz bosver cnm

Günaydın kızlar
Bende geldim aranıza
Bi sorum olucaktı sabah kalktığımda göğüs ağrım azalmaya başladı
Her sabah uyandığımda çok sert olurdu
sizde de aynı durum oldu mu acaba merak ediyorum.

cnm ben netde okumuştum bu haftalarda hassasiyet azalcak göğüslerde diyor bendede azaldı okuduğumdan paniklemedim.

Evet canım sanırım dikkat etmem lazım. Bugün işe gitmedim evdeyim, deniyeyim bari sık sık yemeyi. Tansiyondur diye korktum ama ölçtük tansiyonumda da bişey yok. Biraz dikkat ediyim de geçmezse kontrolde doktora sorarım.

Valla kizlar ben bu dediklerinizin hicbirini tuketemiyorum bulantidan benim durumum en vahimi cok kotuyum cokkk

Hic deme canim benimde uyaninca gozlerim yaniyo

@gulnurrr hamilelikte yiyemiycezde nezaman yiycez. Dogumdan sonra gidiyor zaten kilolar. Takmamak en iyisi. Yararlı besinler yedikten sonra geliyosa gelsin kilolar naapalim

Valla kizlar ben bu dediklerinizin hicbirini tuketemiyorum bulantidan benim durumum en vahimi cok kotuyum cokkk

Hic deme canim benimde uyaninca gozlerim yaniyo
cinsiyetini öğrenen varmı acaba

hayır malesef 12 haftalıkken gittim 3.hafta sonra dedi doktorum hareketleri erkeğe benziyor dedi ama bana sanki kızmış gibi geliyor

1

cevız ve badem her gun bı avuc içi kadar yıyorum zar zor o da tadı acı gelıyor. iştahsızlık ve agız tadsızlıgı var bende de
aynen benim herşeye midem bulanıyo ayakta uzun sure durunca ( 10-15 dk), yemek yerken, acıkınca

kızlarr.. doktora gitmeden önce çikolata yenirse bebek hareketli gözüküyor demiş ya arkadaşlar.. randevudan ne kadar önce yemek lazım.. haftaya bende gideceğim de merak içindeyim

kızlarr.. doktora gitmeden önce çikolata yenirse bebek hareketli gözüküyor demiş ya arkadaşlar.. randevudan ne kadar önce yemek lazım.. haftaya bende gideceğim de merak içindeyim

Ben evden çıkarken yemeye başladım arabamiza bindim 10 dk sonra doktorun yanindaydim.doktor cinsiyeti ne bilmiyoruz ama şimdiden çok hareketli ve yaramaz dedi.çikolataya gördüm hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…