2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razi olsun canim insallah bana da bebegimi kucagima almak nasip olur. Elimde degil ama cok korkuyorum paranoyak oldum her dk tuvalete gidip kanama varmi acaba diye bakasim geliyor
O zamanlar bende çocuğuma birşey olacak diye ağlıyordum. tuvalete diye kalkınca bile kanamam oluyordu o yüzden mecbur kalmadan kalkmıyordum yerimden 2 3 hafta kadar sabrettim ve GEÇTİ Oyüzden sabırlı olmaya çalış ve o seninle annesini bırakmıyor niye bıraksın ki annesi korkma ve mutlu olmaya çalış enerjin onada güç versin.Dualarım seninle canım..

Günaydın
cinsiyet ögrenenlerin gözü aydin. Darisi bizeee heyecan hic bitmiyo :)
I isimsiz_ cok yorma cnm kendini.kayinvaliden yapsin biraz isleri [/Q
Cinsiyetler belli oluyor artik yavas yavas he...darisi basimiza saglikla hayirla
Bizde dört gözle sizlerden güzel haberlerinizi bekliyoruz.Bu heyecanı birlikte yaşamak ne kadar güzel. Allah tüm bayanlara bu güzel duyguları yaşatsın inşallah.

Günaydın :) dün gece uyuyamadım uyuyamadığım için kendime çok kızdım ağlaya ağlaya uyumuşum :) şimdi davul gibi gözlerle yeni güne merhaba :)))

Canım ya kıyamam günaydınnnn. İnşallah güzel bir gün olur senin için

Günaydın bayanlar inşallah mide bulantısız baş dönmesiz bir gün olur herkes için

herkese günaydınlar :)
2 li testi sorunsuz çıkanların gözü aydın
ve cinsiyet öğrenenlerin de gözü aydın
darısı bizlerin başına :)
benim 2. doğumum ilkinde mide bulantılarım olmuştu kusmasız ama
bu da öyle gibi..
çok şükür.. bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra da olmaz mı sizce kızlar
bide ben doktoruma haftaya gidicem 12. hafta içinde olacağım kontrol
sabırsızlık iyi bişey değil ama cinsiyet belli olur mu ki?

Günaydın güzel annişlerr
Dün bebişimi gördüm çokkk mutlu oldum. Önceden küçücük bir noktaydı. Şimdi kafası kolu ayaklarını görebiliyorum. Miniğimin fotoğrafını sizinle de paylaşıyorum :)))

Eklentiler

• IMG-20150128-WA0000.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 86
Maşallah Bende ilk gördüğümde minnacıktı bakalım haftaya çarşamba görücem bende çok heyecanlıyım

kuzum günaydın arkadaş sakın uzaktan ölçeni alma ben attım çocuk terledimi bile ateş var çıkıyor kulak en güzeli dedi marka söyledi unuttum sorar yazarım

tmm cnm almıcam mantıklı durumum iyi değil ondan gereksizleri almıcm

gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim :) bak şimdi heyecanlandım bizimde 7 şubatta kontrolumuz var sabırsızlanıyorum günler geçmiyor bana

gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim :) bak şimdi heyecanlandım bizimde 7 şubatta kontrolumuz var sabırsızlanıyorum günler geçmiyor bana
ayyy çok az kalmış ama çok iyi anlıyorum canım seni bu kontrol çok mutlu etti beni.Baktım artık dönüp duran kacaman bir delikanlı olmuş oğlumŞimdi sıra bizde sizlerden güzel haberlerinizi bekliyoruz.bakalım prensesmi paşamı geliyorBir de doğum haberlerimizi bekleriz birbirimizin aynı heyecanla...Bak düşününce bile heyecanlandım

Kızlar kusarken ağzımdan kan akıyor yasayan var mı ayni durumu? Korkuyorum ülser falan olurum diye. Ne olur bir yardim edin bana
cnm aynı şey bende de oluyor 5. haftamdan beri hergün kusuyorum boğazlarımız tahriş oldu galiba ondan oluyordur diye düşünüyorum kendimizi korkutmayalım bulantılar gidince hepsi geçecek inşallah rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

Bazen benimde aklıma geliyor canım haklısın yani.. İnsan olan sitem eder karı koca fark etmez:)
Ben ondan sıkmıyorum fazla ama kadınlar okadar yükü taşır gene bağırmaz yapıştırmaz lafı ağlar belki :) bişekilde atar ama adamlar fena patlıyorlar. kırıcı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…