• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gınaydın kızlar,
sut içebiliyor musunuz ben kokusundan fena tıksındım içemiyorum ve üzülüyorum içimediğim için :(

O kadar olur canım yaa keyfine bak. Gece geç saatte abartmadığın sürece gün içinde yenilenleri yakıyoruz. Kilo alcaz mecburrr :)
ayne öyle illaki alıcaz kilo :) Anneyiz biz anneeeee :)

Bende iki kilo aldim.duzenli yemek gerekiyo tabiki.yemezsem benimde tansiyonum düşüyor. Ekmegi azalttim. Aralarda meyvemi badem findik vs yiyorum.

Bende ekmek yemiyorum çok nadir yerim ekmeği:) Amannnn yiyelim şişelim:KK76:

Günaydin kizlar bende bugun sacma sapan ruyalar gorup korktum. Mide bulantim hala devam ediyo deterjan kokusundan bile tiksiniyorum sabahlari ne yiyecemm diye dusunmekten sıkıldim iyiki varsiniz insan birseyleri paylasinca rahatliyor:KK68:

bu arada saçlarını boyatan var mı ?
canım saç boyatmak bebeğe zararlı diye biliyorum . Kuaförüme sormuştum bitkisel zararlı mı diye hepsi aynı onunda içinde kimyasal azda olsa bulunuyor demişti.

Tabi ben 29 yaşındayım ve daha hiç saçımı boyatmadım ve boyatmayıda düşünmüyorum iyice beyazlayana kadar :)

gınaydın kızlar,
sut içebiliyor musunuz ben kokusundan fena tıksındım içemiyorum ve üzülüyorum içimediğim için :KK43:
canım süt içemiyorsan peynir yoğurt vs. tüket çünkü bebek şuan senden besleniyor ve ihtiyacı olan kalsiyumu senden alıyor sen günlük kalsiyum almazsan bebek senin kemiklerinden ve dişlerinden ihtiyacı olanı alır. ilerde erken yaşta kemik erimesi sorunu ile karşılaşırsın allah korusun.

Günaydin kizlar bende bugun sacma sapan ruyalar gorup korktum. Mide bulantim hala devam ediyo deterjan kokusundan bile tiksiniyorum sabahlari ne yiyecemm diye dusunmekten sıkıldim iyiki varsiniz insan birseyleri paylasinca rahatliyor:KK68:

Günaydın canım

Aynen gece tuhaf tuhaf rüyalar görmekten sabah yorgun uyanıyorum resmen. Dün gece bi sınava girdim. Zar zor yetiştirdim soruları :KK70:Onun öncesinde de bir sürü kıyafet katlıyorum ama bitmek bilmiyo bi türlü işim :-)
Hamileliğimi öğrendiğimden beri de 2 kere ağlayarak kalktım sabah.

Bende iki kilo aldim.duzenli yemek gerekiyo tabiki.yemezsem benimde tansiyonum düşüyor. Ekmegi azalttim. Aralarda meyvemi badem findik vs yiyorum.

Ben çok iştahsızım bulantım da yok ama canım yemek istemiyor. O yüzden sanırım biraz fazla aç kalıyorum birden yemek yiyince başım dönüyor. Aralarda atıştırmam gerek galiba benim de :(

selam kızlar bende basdönmesi yaşıyorum vede bitmeyen halsizlik neolacak benim bu halim bilmem ki;)

Ben çok iştahsızım bulantım da yok ama canım yemek istemiyor. O yüzden sanırım biraz fazla aç kalıyorum birden yemek yiyince başım dönüyor. Aralarda atıştırmam gerek galiba benim de :KK43:
aynrn bnde oyleyım ınanılmaz ıstahsızım hıc kılo almadm bu yuzden ama yememız lazm :/

bu arada saçlarını boyatan var mı ?
Ben henüz boyatmadım. ilkinde doktorum ilk üç ay organ gelişimi olduğu için boyatma, sonrasında da her ay değil de sık olmamak kaydıyla boyatabilirsin demişti. Ben de toplamda 2 kez boyatmıştım bitkisel boyayla. Şimdilik idare ediyorum rahatsız etmiyor. Sonrasında boyatırım herhalde

Back
X